TOT 40% KORTING OP EPSON PRINTERS EN PROJECTOREN*

Printers en Projectoren voor thuis

Epson EcoTank - heel veel inkt voor heel weinig geld

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke, rijk uitgeruste printer en extreem lage printkosten? Met Epson EcoTank kun je naar hartenlust printen en kopiëren, zonder je zorgen te hoeven maken over de printkosten! Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers, ze zijn namelijk voorzien van grote, navulbare inkttanks die je eenvoudig vult met de meegeleverde inktflessen. EcoTank-printers worden standaard geleverd met voldoende inkt om tot maar liefst 14.000 pagina's (ET-14000) of tot 7.500 pagina's (ET-2770 en ET-4700)1 te printen. Je bespaart hiermee niet alleen tot 90% op je printkosten, je hoeft ook nooit meer lege cartridges te vervangen. De installatie is bovendien heel simpel en bijvullen kan zonder morsen. En natuurlijk zijn de EcoTanks is zeer betrouwbaar en levert de printer kwaliteitsafdrukken, pagina na pagina.

Epson home cinema projectoren - Films, TV-series en video games op het grote scherm

Kijk je favoriete films of speel je favoriete games op een scherm tot maar liefst 150 inch, dat is veel groter dan de grootste TV! Geniet eenvoudig van de ware home cinema beleving, bijvoorbeeld met de compacte en stijlvolle EF-11 en EF-12 projectoren. Eenvoudig mee te nemen en te plaatsen in verschillende ruimtes en dus ideaal voor filmavonden met vrienden, het bingewatchen van je favoriete series of het kijken en beleven van sportwedstrijden. Deze projectoren zijn zeer veelzijdig en projecteren in alle richtingen, ook op de vloer of het plafond!

Waarom EcoTank?

EcoTank is super voordelig heel eenvoudig in gebruik! Bekijk de video voor alle voordelen van EcoTank!

De korting is uitsluitend van toepassing als de "Nu kopen" knop zichtbaar is.

EcoTank-printers

Cartridge-printers, scanners en inkt

Innovaties die ertoe doen

Haal een van de meest geavanceerde technologieën in huis van de reeds 20 jaar lang grootste projectorproducent ter wereld2. Met uitzonderlijke hoge contrastverhoudingen en een ongeëvenaarde helderheid komen films tot leven en wordt sport nog meeslepender.

Size matters!

Maak jouw huis het middelpunt van actie met de home cinema projectoren van Epson en maak het alledaagse bijzonder! Of je nu je favoriete sport of een filmklassieker bekijkt, een boxset streamt of de nieuwste game speelt, met een indrukwekkend groot scherm tot 300 inch wordt alle content bijzonder!

Projectoren

*VOORWAARDEN

  • De aanbiedingen zijn niet cumulatief en zijn geldig zolang de voorraad strekt.

  • De promoties zijn alleen geldig in de Epson Store.

  • Producten zijn niet voor wederverkoop en gelimiteerd tot maximaal 2 producten per klant. (Geldt niet voor inkt)

  1. De gemiddelde besparing, o.b.v. Epson berekeningen, op de kosten per pagina en het gemiddelde aantal inkjetcartridges dat nodig is voor het printen van hetzelfde aantal pagina's als met EcoTank "102"- en "104"-inktflessen. Vergelijking tussen het gemiddelde rendement (A4-afdrukken conform ISO/IEC 24711) van EcoTank "102"- en "104"-flessen, en de originele verbruiksmaterialen die worden gebruikt in de 50 best verkochte printers met inkjetcartridges (volgens de GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point-of-Sale panel markdata voor Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië in de periode april 2019 - maart 2020). Kosten per pagina berekend op basis van de gemiddelde printkosten voor EcoTank "102"- en "104"-flessen en onder deze 50 topmodellen, berekend door de relevante verkoopomzet per fles/patroon te delen door het totale rendement per verkoopeenheid (volgens de GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point-of-Sale panel markdata voor Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië in de periode april 2019 - maart 2020).

  2. Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode 2001-2018