VERWACHT MEER VAN UW PROJECTOR

Ontdek hoeveel flexibeler uw Epson-projector zou kunnen zijn met onze softwareoplossingen.

EPSON-PROJECTORSOFTWARE

Haal meer uit uw beeldscherm

Benut uw displayoplossing optimaal

Maak gebruik van de gespecialiseerde softwareoplossingen van Epson om alles uit uw projector te halen en te profiteren van de verbeterde mogelijkheden, meer vertrouwen en grotere controle. Als 's werelds grootste projectorfabrikant1 begrijpen wij de behoefte aan de juiste displayoplossingen, waardoor u gemakkelijk en effectief kunt presenteren op de manier waarop u dat wilt, wanneer u dat wilt.

Bij Epson realiseren wij ons dat inspirerende presentaties of lessen en innovatieve oplossingen hand in hand gaan. Daarom hebben wij een dynamische reeks geavanceerde projectorhulpmiddelen ontwikkeld. Of u nu meerdere projectoren beheert of dynamischer wilt werken, deze oplossingen optimaliseren uw zakelijke productiviteit en bieden u een platform voor het leveren van uw beste werk en ideeën.

Draadloos streamen en delen

Epson iProjection-app

Windows, Mac, iOS, Chromebook and Android

iProjection is onze aanvullende draadloze beeldschermsoftware, die ontwikkeld is voor BYOD-klaslokalen, -bestuurskamers en -werkruimten.

iProjection-app voor iOS/Android

iProjection-app voor Windows en Mac

Epson iProjection voor Chromebook

Deel content moeiteloos via een draadloze verbinding vanaf Chromebooks via een specifieke displayoplossing in het klaslokaal. U kunt content weergeven vanaf een enkele Chromebook of gebruikmaken van Epson iProjection-software met moderator-functie, waarbij u content van maximaal vier Chromebooks tegelijk kunt selecteren en weergeven.

Meer informatie

* Houd er rekening mee dat iProjection voor Chromebook niet gebruikt kan worden als moderator, de moderator moet iProjection voor Windows, Mac, iOS of Android zijn.

Schermspiegeling (Miracast)

Projecteer draadloos vanaf geselecteerde smartphones, tablets en pc's die schermspiegeling ondersteunen. Deze technologie is gebaseerd op Wi-Fi Direct, waarmee twee apparaten een rechtstreekse peer-to-peer Wi-Fi-verbinding tot stand kunnen brengen om schermen te spiegelen. Met deze oplossing kunt u content als foto's en video's weergeven vanaf uw apparaat zonder kabels of een netwerkverbinding.

Monitoring en bediening

Epson Projector Management

Haal alles uit uw tijd door extern controle uit te oefenen. U kunt de status controleren van alle projectoren vanaf één computer, door meerdere Epson-apparaten te verbinden met een netwerk. De software bevat ook een plug-in voor Message Broadcasting om berichten te versturen naar Epson-displayoplossingen op het netwerk. De software kan ook alle displayoplossingen in een gebouw uitschakelen na werktijd.

Downloaden

Epson Projector Management Connected

Een webdienst die het mogelijk maakt om meerdere projectoren te monitoren en te beheren via een browser - het is eenvoudig om je volledige vloot van verbonden Epson-projectoren te beheren, ongeacht hoeveel je er hebt en waar ze zich ook bevinden.

Meer informatie

Interactiviteit en samenwerking

Easy Interactive Tools

Met onze Easy Interactive Tools kunt u uw interactieve pen of uw vingers gebruiken als een muis voor het navigeren, selecteren, schuiven, tekenen, opslaan en voor interactie met de vanaf uw computer geprojecteerde content.

Downloaden

Projectorinstelling

Epson Setting Assistant

Epson Setting Assistant is een app die automatisch de vorm van een geprojecteerd beeld corrigeert door foto's te maken met je camera. Door een foto te maken van het geprojecteerde patroon, corrigeert de app automatisch vervorming in het geprojecteerde beeld en past het de vorm aan om overeen te komen met het scherm.

Downloaden

Epson Projector Configuration Tool

Het instellen en configureren van een grote vloot Epson-projectoren is nog nooit zo eenvoudig geweest, dankzij Near Field Communication (NFC) en de gratis Epson Projector Configuration Tool (EPCT) app. Registreer eenvoudig de gegevens van de compatibele projector met een tik van je smartphone, lees en bewerk de instellingen in de app en upload vervolgens de instellingen naar je hele projectorvloot zonder zelfs de projectoren aan te zetten.

Downloaden

Epson Projector Professional Tool

Vereenvoudig multi-projector installaties met intuïtieve geometriecorrecties zoals edge-blending en aanpassing voor gebogen oppervlakken, plus kleuraanpassing en helderheidsregelingen.

Downloaden

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection is een app waarmee u eenvoudig content op maat kunt creëren op een iPhone of iPad. Met Epson Creative Projection kunt u altijd en overal originele, duizelingwekkende content creëren om kamers, productdisplays en ruimtes om u heen op te luisteren. Epson Creative Projection biedt toegang tot diverse creatieve elementen, waardoor gebruikers aangepaste content kunnen creëren met een combinatie van video's, foto's, tekst en bestaande vooraf ingestelde filters, of nieuwe content kunnen uploaden om voor unieke effecten te zorgen.

Downloaden

Epson Projector Content Manager

Met de Epson Projector Content Manager-software kunt u afbeeldingen en video's toevoegen aan afspeellijsten en opslaan op een extern opslagapparaat (SD-kaart of USB-drive). Door het opslagapparaat aan te sluiten op de projector, kunt u de content van uw afspeellijst eenvoudig projecteren zonder kabelverbinding, en daarnaast op maat gemaakte vormfilters, overlay-effecten en schema’s toevoegen.

Downloaden

Software-oplossingen

Selecteer softwareoplossingen

6 van de 6 bronnen

iProjection-app iOS/Android

Meer informatie

iProjection-app voor Chromebook

Meer informatie

iProjection-app voor Windows en Mac

Meer informatie

Epson Projector Management

Meer informatie

Epson Projector Management Connected

Meer informatie

Easy Interactive Tools

Meer informatie

Epson Setting Assistant 

Meer informatie

Epson Projector Configuration Tool  

Meer informatie

Epson Projector Professional Tool

Meer informatie

Epson Creative Projection

Meer informatie

Epson Projector Content Manager

Meer informatie

Epson iProjection-app voor iOS/Android – draadloos verbinding maken en presenteren

Houd uw handen vrij om te communiceren met uw publiek en een dynamischere presentatie te geven. U bereikt dit met onze iProjection-app doordat u draadloos documenten, beelden en webpagina's rechtstreeks vanaf uw smart devices met iOS of Android kunt presenteren.

Met deze ingebouwde annotatiefunctie kunt u een digitale pen, markeerstift of gum gebruiken, met opties voor de kleur en doorschijnendheid om in real-time op het geprojecteerde beeld notities te maken of content te markeren.

Download de iProjection-app vanuit Google Play of de App Store, verbind uw smart device met hetzelfde netwerk als de projector en start vervolgens de iProjection-app.

Download on the App Store Get it on Google Play

iProjection-app voor Windows en Mac

Houd interactieve vergaderingen en verbind tot wel 50 apparaten aan één projector via een netwerk. Vervolgens kunt u inhoud van maximaal vier apparaten selecteren en projecteren.

Download voor Windows Download voor Mac

Installeren voor Windows

Snelle en geavanceerde verbinding met projector

Handmatig zoeken naar projector

Een profiel maken/organiseren

Projector ophalen uit profiel

Projectoropties instellen

Overzicht moderatormodus

Moeiteloos content delen

Met de Epson iProjection-app voor Chromebooks kunnen gebruikers zich gemakkelijk door het klaslokaal bewegen door Chromebooks draadloos te delen met het beeldscherm in het klaslokaal. De Epson iProjection-app voor Chromebooks kan content weergeven vanaf een enkele Chromebook op een Epson-projector.

Download de Epson iProjection-app vanaf de Chrome Web Store. Zorg ervoor dat uw Chromebook en de Epson-projector zijn verbonden met hetzelfde netwerk voordat u de Epson iProjection-app installeert.

Raadpleeg de handleiding van uw projector voor meer informatie over hoe u het product kunt verbinden met een netwerk.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Meer informatie

Easy Interactive Tools – alles binnen handbereik

Maak uw presentaties en lessen interessanter door in real-time aantekeningen te maken op het scherm met behulp van een interactieve pen of uw vingers. De annotatie- en whiteboard-functie voor content helpt om uw publiek geboeid te houden en alles wat u op het scherm doet kan vooraf worden voorbereid, waardoor u niet veel tijd kwijt bent aan het maken van aantekeningen.

Download voor Windows Download voor Mac

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection is een app waarmee u eenvoudig content op maat kunt creëren op een iPhone of iPad. Verfraai elke ruimte door uw foto's en films te combineren met de ingebouwde sjablonen en stempels in de app.

Met Epson Creative Projection kunt u altijd en overal originele, duizelingwekkende content creëren om productdisplays en ruimtes om u heen op te luisteren.

Epson Creative Projection is alleen beschikbaar in de App Store. Bekijk de online gebruiker­shandleiding

Epson Projector Professional Tool

Met de Epson Projector Professional Tool kunt u snel en eenvoudig perfect uitgelijnde beelden creëren. Ons gratis, downloadbare softwareprogramma verbetert de configuratiesnelheid voor installaties met meerdere projectoren. Het geeft u ook directe toegang tot meer geavanceerde technieken.

Download voor Windows Download voor Mac

Epson Projector Management

Haal alles uit uw tijd door extern controle uit te oefenen. U kunt de status controleren van alle projectoren vanaf één computer, door meerdere Epson-apparaten te verbinden met een netwerk. De software bevat ook een plug-in voor Message Broadcasting om berichten te versturen naar Epson-displayoplossingen op het netwerk. De software kan ook alle displayoplossingen in een gebouw uitschakelen na werktijd.

Downloaden

Epson Setting Assistant 

Epson Setting Assistant is een app die automatisch de vorm van een geprojecteerd beeld corrigeert door foto's te nemen met je camera. Door een foto van het geprojecteerde patroon te nemen, corrigeert de app automatisch de vervorming van het geprojecteerde beeld en past de vorm aan het scherm aan.

Download on the App Store Get it on Google Play

Epson Projector Configuration Tool

Het instellen en configureren van een groot aantal Epson projectoren is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij Near Field Communication (NFC) en de gratis Epson Projector Configuration Tool (EPCT) app. Registreer gewoon de gegevens van de compatibele projector met een tik van een smartphone, lees en bewerk de instellingen in de app en upload de instellingen vervolgens naar uw hele projectorenpark zonder dat u de projectoren zelfs maar hoeft aan te zetten.

Download on the App Store Get it on Google Play

Epson Projector Content Manager

Met de Epson Projector Content Manager-software kunt u afbeeldingen en video's toevoegen aan afspeellijsten en deze opslaan op een extern opslagapparaat (SD-kaart of USB-stick). Door het opslagapparaat in de projector te steken, kunt u de inhoud van uw afspeellijst eenvoudig projecteren zonder een kabelverbinding te gebruiken, plus aangepaste vormfilters, overlay-effecten en planning toevoegen.

Download voor Windows

Software-archief

EasyMP™ Multi-PC Projection – betrek iedereen

Installeer simpelweg de software op uw desktop-pc of laptop en deel content met iedere computer via een LAN, of u nu twee gebruikers hebt of vijftig.

Selecteer maximaal vier apparaten via de moderatorfunctie om de content tegelijkertijd te projecteren, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Meer informatie

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

¹ Technologieën samenbrengen, oplossingen creëren