Ruim 50% efficiënter dan driekleurige cartridges van de concurrentie¹

Inkt kan op verschillende momenten opraken omdat doorgaans niet dezelfde hoeveelheden van elke kleur wordt gebruikt. Daarom blijft Epson de voorkeur geven aan afzonderlijke inktcartridges boven driekleurige cartridges.

AFZONDERLIJKE INKTCARTRIDGES

Of u nu documenten print met overwegend zwarte tekst, vakantiefoto's met veel blauwe lucht of tabellen en grafieken met veel rood en geel, u zult de inktkleuren waarschijnlijk op verschillende momenten moeten vervangen.

Met de afzonderlijke inktcartridges van Epson vervangt u alleen de verbruikte kleur, waardoor u kunt rekenen op aanzienlijke besparingen. De individuele inktcartridges van Epson zijn ruim 50% efficiënter dan de driekleurige cartridges van de concurrentie.¹

Zorg dat de afzonderlijke inktcartridges van Epson op uw checklist staan wanneer u een nieuwe printer aanschaft.

klik hier voor meer informatie over de tests.

Een Onverslaanbare Combinatie

Sommige dingen werken samen nu eenmaal beter. Daarom biedt Epson een complete printoplossing, bestaande uit printer, inkt en papier. Voor dagelijkse scherpe afdrukken en glanzende foto's die langer meegaan, kunnen alleen de originele Epson-inkt en -media de beste kwaliteit voor uw Epson-printer garanderen.

1 Op basis van tests uitgevoerd door Keypoint Intelligence in november 2022, vergeleken met vergelijkbare printermodellen van concurrenten (HP en Canon), met driekleurencartridges, volgens de website van de fabrikanten, november 2022. Gewogen voor afdrukken van documenten en foto's op basis van het onderzoek 'Printing Usage & Attitudes Study' van 2Europe, april 2023.