LAGERE BEDRIJFSKOSTEN, HOGERE PRODUCTIVITEIT

Een printer voor kleine werkgroepen die ideaal is voor zowel grote als kleine bedrijven

WORKFORCE WF-C5000-SERIE

Creëer een productievere werkomgeving

Deze serie printers en MFD's voor kleine werkgroepen is perfect voor de zakelijke omgeving. Deze modellen kunnen helpen de kosten te verlagen, de productiviteit te verhogen en de uitvaltijd terug te dringen in zowel kleine kantoren als grote ondernemingen. Tegelijkertijd wordt de milieubelasting tot een minimum beperkt en de reputatie met betrekking tot maatschappelijk verantwoord onderneming versterkt. Heb vertrouwen in uw keuze dankzij de beproefde PrecisionCore-technologie, die snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid biedt.

Dankzij de inkjettechnologie bieden al deze modellen uiteraard de voordelen van probleemloos afdrukken met minimaal onderhoud. Dit leidt niet alleen tot een verhoging van de productiviteit, maar het hittevrije en contactloze afdrukproces levert bovendien extra mediaflexibiliteit.

Zakelijke uitdagingen

Bedrijven kunnen met veel uitdagingen worden geconfronteerd. Ontdek hoe de WF-C5000-serie u kan helpen deze te overwinnen.

Ontdek onze reeks

Er is veel om te bewonderen aan de WorkForce WF-C5000-serie maar hier volgen enkele kenmerken die specifieke aandacht verdienen.

HOGE SCANSNELHEDEN

Het apparaat beschikt over de hoogste scansnelheid in het segment met 24 apm⁵. Document Capture Pro 2.06 stelt personen in staat overal in het bedrijf te scannen, op te slaan en informatie te delen. Geavanceerde functies voor naamgeving, scheiding en routering van documenten maakt scannen gemakkelijk − en logisch.

EENVOUDIGE GEBRUIKERSINTERFACE

Versnel uw werkproces op kantoor met de gebruiksvriendelijke en intuïtieve 10,9 cm touchscreeninterface waarmee de multifunctionele modellen zijn uitgerust.

TIJD TOT EERSTE AFDRUK

In tegenstelling tot laserprinters hoeven deze printers niet op te warmen, zodat zij sneller een eerste afdruk kunnen leveren.

ROBUUSTE PAPIERLADEN MET HOGE CAPACITEIT

Met een maximale capaciteit van 830 vellen (met optionele lade) kan uw team zonder onderbreking blijven werken.

Eenvoudig te gebruiken voor maximale productiviteit

Verbeter uw workflow met deze gebruiksvriendelijke multi- en monofunctionele printers. Het is eenvoudig om door de functies en voorzieningen te navigeren dankzij de intuïtieve touchscreeninterface op de MFP's. Inkjettechnologie betekent dat u gemakkelijk kunt afdrukken op een breed scala aan mediatypen.

Minimaliseer inktvervangingen

Het nieuwe inkttoevoersysteem is gemakkelijker te vervangen en biedt een groter paginarendement. Druk tot 10.000 pagina's af in zwart-wit of 5000 in kleur zonder verbruiksmaterialen te vervangen³. Dit betekent dat er meer tijd beschikbaar is voor afdrukken en er minder tijd nodig is voor interventie.

Ontworpen voor een mobiele, moderne werkplek

Verander mobiele apparatuen en tablets in krachtige productiviteitshulpmiddelen via draadloos afdrukken. Voor afdrukken onderweg, tikt u simpelweg op een compatibel Android-apparaat op de printer om te kunnen profiteren van NFC. Door Epson Open platform en ons werk met softwareleveranciers kunt u de juiste beheerde afdrukoplossing voor u vinden.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Epson-inkjetprinters gebruiken minder stroom, waardoor ze energie besparen.

WorkForce Pro A4 kleurenprinters

WorkForce Pro A4 zwartwit-printers

WorkForce Pro A3+ kleurenprinters

Sla verbruiksartikelen in

Inktvervangingen komen niet alleen minder vaak voor, maar zijn ook gemakkelijker. De online winkel van Epson maakt het gemakkelijk om vervangingspakketten te bestellen voor de WorkForce WF-C5000-serie.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

¹ Vergeleken met de 10 best verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot juni 2017. Gegevens voor kosten per pagina (CPP) zijn afkomstig uit een rapport van GAP Intelligence voor augustus 2017 en vertegenwoordigen een gemiddelde van de catalogusprijzen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk (waarbij de waarde is uitgedrukt in euro's, zoals vermeld door GAP). De waarden voor Epson zijn gebaseerd op de verkoopadviesprijs van XXL-inktzakken (met rendement van 5000 pagina's volgens IEEE/ISO 24711/24712). Prijzen voor de modellen van de concurrentie zijn gebaseerd op de laagste beschikbare CPP (kosten per pagina).

² Vergeleken met de 10 best verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot september 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI.

³ Druk tot 10.000 pagina's af in zwart-wit en 5000 in kleur zonder verbruiksmaterialen te vervangen. Uitsluitend voor modellen WF-5790 en WF-5290. WF-5710 en WF-5210 hebben een maximaal inktpatroonrendement van 5000 pagina's in zowel zwart-wit als kleur. Geschat rendement. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield. Vergeleken met de 10 best verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot september 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI.

Vergeleken met de 10 best verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot juni 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI.

Vergeleken met de 10 best verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot september 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI.