Usain + Epson:
Een winnend team

Epson en Bolt bundelen hun krachten om klanten meer mogelijkheden te bieden en het onderwijs vooruit te helpen.

Usain + Epson: Een winnend team

In 2021 ging Epson de samenwerking aan met Usain Bolt, ‘s werelds snelste man. Usain, achtvoudig Olympisch goudenmedaillewinnaar en algemeen beschouwd als de beste sprinter aller tijden, is nu het gezicht van Epson in Europa en Frans-Afrika. Als technologieambassadeur van het merk pleit Usain voor de dagelijkse voordelen van de complete lijn van technologische oplossingen van Epson voor thuis, op kantoor en in het onderwijs.

ReadyPrint

Usain houdt van snelle dingen, net als hij, en daarom is hij een grote fan van ReadyPrint! ReadyPrint-inktabonnementen betekenen dat u nooit meer hoeft te wachten op inkt. Met printplannen vanaf slechts € 0,99 per maand kunt u zoveel afdrukken als u wilt, zonder dat u uw volgende navulling hoeft te plannen of te berekenen, omdat inkt bij u thuis wordt afgeleverd wanneer u het nodig hebt. Bovendien bespaart u tot 90% op uw afdrukkosten1. Het is net zo eenvoudig als een startschot lossen!

EcoTank-printer

Usain vermaakt zijn fans en klanten van Epson op zijn eigen, luchtige manier met de belofte dat met Epson EcoTank-printers “Just Fill and Chill” volstaat. Met de navulbare inkttanks met extra hoge capaciteit kunt u duizenden pagina’s printen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van cartridges.

Ik ben verheugd om samen te werken met Epson en te helpen de voordelen van EcoTank-printers meer bekendheid te geven. EcoTank-printers nemen veel van de frustraties rond het printen met cartridges weg. En alles wat het leven een beetje gemakkelijker kan maken, moet wel een goede zaak zijn.

Zakelijke producten

Usain kent de waarde van snelheid en efficiëntie en is daarom een grote fan van de innovatieve zakelijke producten van Epson. Scanners voor snellere en slimmere digitalisering, EcoTank Pro biedt kosteneffectief printen op kantoor en projectoren die perfect zijn voor grote zalen, collegezalen en collaboratieve werkruimten.

Oplossingen voor professionele specialisten

Net als Usain hebben onze producten een indrukwekkende staat van dienst. Onze SCARA-robots zijn al 10 jaar lang de beste ter wereld2 en we zijn ook de grootste producent van kassabonprinters in West-Europa3. Sterker nog: Epson biedt specialistische oplossingen voor bedrijven in diverse sectoren: van grootformaat-, textiel- en signageprinters tot robotoplossingen, mPOS- en kassabon- en labelprinters. Elke oplossing is ontworpen om de bedrijfsproductiviteit te verbeteren en snelle, betrouwbare en flexibele output van hoge kwaliteit te bieden. Wij begrijpen uw professionele uitdagingen en streven ernaar om ongeëvenaarde producten te ontwerpen die u helpen de concurrentie voor te blijven.

Achter de schermen

Hoe is het om met Usain Bolt op de set te staan?

Bekijk onze galerij:

Achter de schermen bij Usain Bolt with Karl Angove

Achter de schermen bij Usain Bolt with Karl Angove

Maria Eagling and Usain Bolt achter de schermen

Maria Eagling and Usain Bolt achter de schermen

30 seconden met Usain Bolt achter de schermen

30 seconden met Usain Bolt achter de schermen

60 seconden met Usain Bolt achter de schermen

60 seconden met Usain Bolt achter de schermen

Achter de schermen met Usain Bolt

Achter de schermen met Usain Bolt

Usain Bolt blooper reel van achter de schermen!

Usain Bolt blooper reel van achter de schermen!

1 ReadyPrint EcoTank - bespaar tot 90% op de printkosten

De berekening van de ReadyPrint Unlimited van Epson bevat gebundelde inktflessen (meegeleverd bij printer) en de activeringskosten van het betreffende apparaat, in combinatie met abonnementskosten van het printen van het maximale aantal pagina’s binnen het betreffende abonnement voor een periode van 5 jaar, in verhouding tot de gemiddelde kosten om één printer te kopen (inclusief gebundelde cartridges) en hetzelfde aantal pagina’s te printen (A4-afdrukken van ISO/IEC 24711) met de originele verbruiksmaterialen die in de 50 best verkochte thuisprinters gebruikt worden (volgens de marktgegevens van het verkooppunt van GfK inkjetprinters en inkjetcartridges in Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje en Italië in april 2019 tot maart 2020). De kosten per pagina worden berekend met betrekking tot de gemiddelde printkosten voor deze 50 beste modellen, berekend door de betreffende inkomsten van de cartridgeverkoop en de totale opbrengst te delen door de unitprijs (volgens de marktgegevens van het verkooppunt van GfK inkjetcartridges in Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje en Italië in april 2019 tot maart 2020).

ReadyPrint Flex – bespaar tot wel 70% op de inktkosten

ReadyPrint Flex van Epson wordt berekend aan de hand van de abonnementskosten van het printen van het maximale aantal pagina’s binnen het betreffende printplan, in verhouding tot de gemiddelde kosten om hetzelfde aantal pagina’s te printen (A4-afdrukken van ISO/IEC 24711) met de originele verbruiksmaterialen die in de 50 best verkochte thuisprinters gebruikt worden (volgens de marktgegevens van het verkooppunt van GfK inkjetprinters en inkjetcartridges in Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje en Italië in april 2019 t/m maart 2020). De kosten per pagina worden berekend met betrekking tot de gemiddelde printkosten voor deze 50 beste modellen, berekend door de betreffende inkomsten van de cartridgeverkoop en de totale opbrengst te delen door de unitprijs (volgens de marktgegevens van het verkooppunt van GfK inkjetcartridges in Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje en Italië in april 2019 t/m maart 2020).

2 Marktaandeel op basis van de afzet van industriële SCARA-robots, 2011-2020. Fuji Keizai “2012-2021 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market”

3 IDC, POS-Printer Market Appraisal West-Europa CY 2020, leveringen in 2020, gepubliceerd in april 2021.