EPSON EUROPEES EXECUTIEF TEAM

Ons uitvoerend managementteam is toegewijd aan het bevorderen van de organisatie door doordacht, ervaren leiderschap en het verbeteren van het leven van onze medewerkers, klanten en partners.

Inaho Takanori

Takanori Inaho

President, Epson Europe

Takanori Inaho is vanaf 1 april 2024 President van Epson Europe. Meest recentelijk was hij algemeen administratief manager voor de afdeling Sales & Marketing van Seiko Epson Corporation, Japan.

Nadat hij Human Resources had gestudeerd aan Doshisha University, trad Takanori 1991 toe tot de afdeling Sales & Marketing van Epson. Zijn 33-jarige carrière bij Epson beslaat diverse productgebieden, met expertise op het gebied van printers, thuis- en zakelijke projectoren en micro-apparaten.

Takanori is getrouwd en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd speelt hij graag tennis en kijkt hij films.

Rob Clark

Rob Clark

Senior vice-president, Epson Europe B.V.

Rob Clark is senior vice-president van Epson Europe B.V. en is verantwoordelijk voor de gehele verkoop en toeleveringsketen binnen de EMEAR-regio.

Rob was eerder vice-president marketing en business development, en was daarvoor vijf jaar lang werkzaam als directeur van de inkjet-tak van Epson Europe B.V.

Rob trad oorspronkelijk bij Epson in dienst als productmanager voor dot-matrixprinters en werkte zich omhoog binnen de productmarketing- en bedrijfsmanagementstructuur. Daarbij fungeerde hij ook enige tijd als algemeen directeur voor Epson UK.

Voordat Rob tot Epson toetrad, werkte hij in IT-distributie, waar hij ervaring heeft opgedaan in de rechtstreekse verkoop en marketing aan dealers en winkeliers. Rob begon zijn carrière als technologiefunctionaris bij de Britse overheid na het voltooien van zijn opleiding in elektrotechniek.

Keisuke Fujii

Keisuke Fujii

Vice-president business operations, Epson Europe B.V.

Keisuke Fujii is verantwoordelijk voor de bedrijfsactiviteiten in de EMEAR-regio. In deze functie houdt Fujii in de hele EMEAR-regio toezicht op de bedrijfsanalyse en -planning, evenals de operationele functies, waaronder finance, HR, supply chain en IT.

Voordat hij in 2019 de overstap maakte naar Epson Europe B.V. was Fujii al 11 jaar lang werkzaam bij Epson. Daarvoor bekleedde hij diverse functies binnen de Seiko Epson Corporation. In de laatste vier jaar van die periode was hij verantwoordelijk voor de ondersteuning van wereldwijde bedrijven binnen de Epson Group bij hun rapportage aan het mondiale topmanagement.

Fujii is getrouwd en heeft twee zonen.

Karl Angove

Karl Angove

Vice-president, consumenten- en kanaalverkoop en marketingdivisie, Epson Europe B.V.

Karl trad in 2018 in dienst bij Epson als uitvoerend directeur voor consumentenverkoop voor West-Europa. Vervolgens werd hij in mei 2019 benoemd tot zijn huidige rol als vice-president.

Voordat Karl bij Epson aan de slag ging, vervulde hij diverse managementposities binnen de retailindustrie bij Dixons Carphone en Metro AG in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Tsjechië en Duitsland. Hij begon zijn loopbaan in de winkels van Currys in het Verenigd Koninkrijk.

Karl behaalde een BSc in boekhouden en fiscale economie aan de Universiteit van Wales. Hij is getrouwd en houdt van reizen.

Neil Colquhoun

Neil Colquhoun

Vice-president CISMEA, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun is vice-president voor de CISMEA-regio van Epson. Eerder bekleedde hij de functie van vice-president van de professionele displays van Epson in EMEAR.

Neil kwam in 2012 bij Epson in dienst als Business Sales Director voor het Verenigd Koninkrijk, waarna hij doorgroeide naar een Europese rol. Oorspronkelijk als directeur voor visuele instrumenten en daarna als Executive Director voor professionele displays.

Voordat hij tot Epson toetrad, vervulde Neil een aantal senior posities in sales en marketing bij Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK en Coca-Cola. Neil behaalde een BSc (cum laude) in productiebeheer aan de Universiteit van Sunderland en volgde een postdoctorale studie in internationale economie aan de Universiteit van Californië, Irvine.

Neil woont in Dubai en geniet in zijn vrije tijd van voetbal, hot yoga en scubaduiken.

Duncan Ferguson

Duncan Ferguson

Vice-president, commercieel en industrieel, Epson Europe B.V.

Duncan Ferguson is als vice-president verantwoordelijk voor de commerciële en industriële activiteiten van Epson in Europa.

Hij trad in 2003 bij Epson in dienst als hoofd van pro-graphics voor Europa, en zorgde er al snel voor dat de UltraChrome-inkt van Epson de toonaangevende grafische inktset werd voor zowel de onafhankelijke professional als de productiegerichte commerciële drukker.

Duncan heeft een aantal senior managementrollen vervuld bij Epson, zoals op het gebied van professioneel drukken, labels, signage, textiel en, recentelijk, robotica.

Hij begon zijn carrière bij de klantenservice en technical sales voor Shell Chemicals, waarna hij overstapte naar Kodak. Hier was hij verantwoordelijk voor sales en dienstverlening voor de professionele, gezondheidszorg- en digital imaging-sector in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Duncan studeerde af in scheikunde aan de Universiteit van Durham. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en is een enthousiaste cricketer.

Massimo Pizzocri

Massimo Pizzocri

Vicepresident sales en marketing projectoren, country manager van Epson Frankrijk en algemeen directeur van Epson Italië

Massimo begon in 1999 zijn carrière bij het bedrijf bij Epson Italië, waar hij uiteindelijk marketingdirecteur voor Italië en daarna hoofd strategische marketing voor de gehele EMEA-regio werd.

In 2006 werd hij aangesteld als algemeen directeur van Epson Italië. Later werd hij benoemd tot vice-president consumentenverkoop voor Epson Europe B.V., een functie waarin hij verantwoordelijk was voor de verkoop van alle consumentenproducten in de EMEA-regio en voor de distributie- en retail-/e-tail-kanalen. Vóór zijn huidige rol was hij vice-president voor Centraal- en Oost-Europa en vice-president van de professionele display-tak van Epson in EMEAR.

Voordat hij bij Epson kwam, werkte hij bij DuPont in de grafische vormgeving.

Massimo heeft in Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk gewoond. In zijn vrije tijd wandelt en leest hij graag. Daarnaast is hij een actieve vrijwilliger bij het Rode Kruis.

Meer over Epson