OPLOSSINGEN VOOR DE FINANCIËLE SECTOR EN HET BANKWEZEN

Verander uw manier van zakendoen met slimme technologie die u tijd en geld bespaart, helpt om vertrouwelijke gegevens te beschermen en mensen aanmoedigt efficiënter (samen) te werken.

OPLOSSINGEN VOOR FINANCIËLE INSTELLINGEN

Technologie die bij uw bedrijf past

De financiële en banksectoren opereren in uitdagende bedrijfsomstandigheden. Het publiek verwacht volledige transparantie, terwijl de overheid en regelgevers naleving van strikte nalevingsregels eisen.

Om aan deze verwachtingen te voldoen, begrijpen we dat u technologie nodig heeft die keer op keer perfect presteert. Dat verbetert de veiligheid en levert resultaat op. Dat is goed voor het milieu en voor uw budget.

Epson levert op elk punt. Laat onze technologie u helpen budgetbeperkingen te omzeilen, gevoelige informatie te beschermen en efficiënter te werken.

Kostenefficiënt

Overwin budgetbeperkingen met producten die gedurende hun hele levensduur kosteneffectief zijn, met een betaalbare aankoopprijs, lage onderhoudskosten en voordelige verbruiksartikelen.

In de huidige complexe, dynamische financiële en banksector is de druk om kosten te besparen en de efficiëntie te verbeteren groot

Maar zelfs als de budgetten onder druk staan, moeten financiële organisaties de strategische verbetering op de langere termijn in de gaten houden.
Met Epson krijgt u het beste van twee werelden. Bespaar kosten zonder concessies te doen aan kwaliteit, met innovatieve technologie die concurrerende prijzen combineert met geldbesparende functies.

OPLOSSINGEN

Het verkrijgen van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding is een constante drijfveer voor juridische en accountteams. Ontdek slimme oplossingen om u te helpen uw budget verstandig te besteden en het werkleven voor mensen in uw hele organisatie te vereenvoudigen.

TECHNOLOGIE

Behaal uitstekende resultaten terwijl u uw budget in de gaten houdt. We investeren voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe technologie, om ervoor te zorgen dat u profiteert van de nieuwste innovaties om de kosten te verlagen.

Veilig

Houd de belangrijke gegevens van uw organisatie vertrouwelijk en bescherm uw reputatie met veilig printen, scannen en archiveren.

In de financiële en bancaire wereld zijn vertrouwelijkheid en beveiliging van gegevens van het allergrootste belang. laat ons u helpen zowel uw gegevens als uw reputatie te beschermen

Als je te maken hebt met persoonlijke gegevens van mensen en gevoelige financiële documenten, mag je niets aan het toeval overlaten. En met de strengere nalevingsregels is het nog nooit zo belangrijk geweest om vertrouwelijke informatie te beschermen.

Epson heeft een verscheidenheid aan geavanceerde producten en services ontwikkeld om u te helpen uw gegevens veilig te delen, archiveren en op te slaan - en ervoor te zorgen dat deze in veilige handen blijven.

OPLOSSINGEN

Onze innovatieve oplossingen helpen u nieuwe manieren te vinden om de vertrouwelijke gegevens die uw organisatie in- en uitgaan te beschermen en ervoor te zorgen dat deze niet in verkeerde handen vallen.

Betrouwbaar

Vertrouw op de allernieuwste technologie die is gebouwd om lang mee te gaan en gemakkelijk te gebruiken is, waardoor u altijd geweldige resultaten krijgt.

1) Vergelijking gemaakt met de top 10 A4 kleurenlaserprinters & MFP's verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje & VK in Q1 2013 gevolgd door IDC; De kosten per pagina worden berekend op basis van fabrikanten' officiële catalogusprijzen (indien beschikbaar) voor tonercartridges en gepubliceerde opbrengsten in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK vanaf juni 2013.

2) Vergelijking gemaakt met de top 10 A4 kleurenlaserprinters & MFP's verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje & VK in Q1 2013 gevolgd door IDC; Stroomverbruik wordt berekend met behulp van fabrikanten' gepubliceerde gegevens voor Print/Average Mode per juni 2013.

OPLOSSINGEN

In het bedrijfsleven houdt niemand van wachten. Driekwart van de bedrijven wil hardware die de tijd aan onderhoud bespaart, terwijl 70% de uitvaltijd van het systeem wil verminderen4.

Versnel het werk voor uzelf, uw personeel en uw klanten met diensten en oplossingen die u helpen verbinding te maken, documenten te delen en uw technologie efficiënter te beheren.

TECHNOLOGIE

Achter de schermen helpt de geavanceerde technologie van Epson om bank- en financiële organisaties productiever en efficiënter te maken, met een superieure kwaliteit die u een concurrentievoordeel geeft.

Groener

We hebben onze producten ontworpen om milieuvriendelijker te zijn, zodat we u kunnen helpen uw milieudoelstellingen te halen en de kosten te stroomlijnen.

Voldoe aan uw milieudoelstellingen – tegen een prijs die indruk zal maken op het bestuur

Het zal u misschien verbazen hoeveel stroom- en kostenbesparingen milieuvriendelijke producten uw bedrijf kunnen bieden. We hebben onze producten zo ontworpen dat ze hun hele leven schoner en groener zijn, van productie en logistiek tot energieverbruik, verbruiksgoederen en recycling. Zo kunnen we u helpen uw milieudoelstellingen te halen – en tegelijkertijd geld te besparen.

OPLOSSINGEN

Laat onze innovatieve oplossingen u helpen nieuwe manieren te vinden om uw stroomverbruik te verminderen, uw verbruiksartikelen te verminderen en waardevolle bronnen efficiënter te gebruiken.

TECHNOLOGIE

Houd de toekomst in de gaten. Investeer in groenere technologie die u helpt energie te besparen en het verbruik te verminderen, terwijl u tegelijkertijd uitstekende resultaten van hoge kwaliteit levert.

Technologie die bij uw bedrijf past

Bekroonde resultaten

Onze WorkForce Pro-printers zijn snel, economisch en ecologisch en leveren betrouwbare resultaten van hoge kwaliteit.

Maak een grote indruk

Trek de aandacht, betrek het publiek en geef presentaties van hoge kwaliteit met onze krachtige installatieprojectoren.

Organiseer het kantoor

Produceer een breed scala aan sterke, duurzame labels om uw archiefsystemen efficiënter te beheren.

Maak een grote indruk

Trek de aandacht, betrek het publiek en geef presentaties van hoge kwaliteit met onze krachtige installatieprojectoren.

Bekroonde resultaten

Onze WorkForce Pro-printers zijn snel, economisch en ecologisch en leveren betrouwbare resultaten van hoge kwaliteit.

Eenvoudig scannen

Wees productiever en bewaar vertrouwelijke informatie veilig met onze supersnelle duplexscanners.

Kwaliteitslabels die lang meegaan

De ColorWorks C7500-labelprinters van Epson maken de productie van interne, on-demand labels van hoge kwaliteit mogelijk. Ze zijn ideaal voor het afdrukken van dooslabels en schaplabels om het voorraadbeheer in magazijnen te vergemakkelijken.

Bekroonde resultaten

Onze WorkForce Pro-printers zijn snel, economisch en ecologisch en leveren betrouwbare resultaten van hoge kwaliteit.

Producten

Printers

Ontdek het brede assortiment zakelijke printers, MFP's, scanners, projectoren en meer van Epson.

Scanners

Projectoren

Discproducers

Overige producten

Casestudy's

Ontdek een breed scala aan casestudy's met informatie over Epson-producten en -oplossingen en markttrends.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Epson en ontdek updates over de nieuwste Epson-producten.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

1 Vergelijking gemaakt met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en MFP's die in het vierde kwartaal van 2010 zijn verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK, zoals bijgehouden door IDC. De kosten per pagina worden berekend op basis van de officiële catalogusprijzen van fabrikanten voor tonercartridges en de gepubliceerde opbrengsten in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK per december 2010. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/workforcepro
2 Ca. paginaopbrengst is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield.
3 Besparingen ten opzichte van de catalogusprijs, wanneer benodigdheden en garantie afzonderlijk worden gekocht.
4 Onderzoek uitgevoerd door Coleman Parkes in opdracht van Epson Europe, onder 1250 EU5-bedrijven met 50 -500 en 500+ werknemers. De respondenten waren IT-beslissers. 250 bedrijven namen deel per land (VK, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje) die actief zijn binnen de financiële, retail- en algemene Finance & Banken markten. Onderzoek vond plaats in februari 2014.
5 Epson iPrint vereist een draadloze verbinding. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epsonconnect.eu.
6 iProjection-app beschikbaar op Android- en iOS-apparaten.
7 Compatibel met LabelWorks LW-600P en LW-1000P. Download de Epson iLabel-app uit de Apple App Store en Google Play Store.
8 Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited voor de periode van 2001 tot 2012.
9 Vergeleken met toonaangevende 1-chip DLP-projectoren voor bedrijven en onderwijs op basis van NPD-gegevens, juli 2011 tot en met juni 2012. Kleurhelderheid (Colour Light Output) gemeten in overeenstemming met IDMS 15.4. De kleurhelderheid is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/CLO.
10 Vergelijking gemaakt met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en MFP's die in het eerste kwartaal van 2011 in EMEA zijn verkocht, zoals bijgehouden door IDC. Vergelijking van afdruksnelheid op basis van gemiddelde [Kleur/Mono] [Simplex/Duplex] FSOT volgens ISO/IEC 24734-testprocedure. Zien www.epson.eu/testing voor details en ondersteunende feiten.
11 In een blinde test tegen de 1-chip DLP-modellen van vijf toonaangevende concurrenten. Onderzoek uitgevoerd door RS Consulting, maart 2013, basismonster n200.
12 Vergelijking gemaakt met de top 10 A4 kleurenlaserprinters & MFP's verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje & VK in Q1 2011 gevolgd door IDC; stroomverbruik berekend op basis van door de fabrikant gepubliceerde gegevens voor Print/Average Mode per juli 2011.
13 Voor de beste publicatieresultaten biedt Epson de beroemde JVC/Taiyo Yuden WaterShield-media. Dit zijn de enige media in de branche die een gegevensbetrouwbaarheid van meer dan 100 jaar (cd) of 50 jaar (dvd) bevestigen naast de hoogwaardige glanzende en waterbestendige afwerking van het bedrukte oppervlak.
14 Gegevensbron: ProjectorCentral.com jan. 2012. Gemiddeld 1122 verzendmodellen waarvoor de fabrikanten lumen en totale stroomgegevens hebben verstrekt voor alle resoluties en helderheidsniveaus. De energie-efficiëntie werd gemeten als wattage per lumen. Het werd gemeten voor zowel 3LCD- als 1-chipprojectoren in elk van de vijf helderheidssegmenten. 3LCD-projectoren hadden gemiddeld minder elektriciteit per lumen nodig in elk van de vijf segmenten.