DE PERFECTE MIX

DE CLARIA-INKTREEKS VAN EPSON
Video bekijken
CLARIA-INKT

Sluit naadloos aan op uw afdrukbehoefte

Of u nu cursusmateriaal voor school of studie afdrukt, fotoalbums van uw gezin maakt of uw fotografische vaardigheden verder aanscherpt, wij hebben de geschikte inktset voor u.

Ontdek welke combinatie van printer en inkt aan uw eisen en behoeften voldoet met het onderstaande selectiehulpmiddel.

Maak kennis met de Claria-inktreeks

Meer informatie over onze reeks

Claria Home-inkt

Voor alledaagse afdruktaken met uitstekend resultaat

Bent u op zoek naar een betaalbare oplossing voor heldere en scherpe tekstdocumenten en glanzende foto's? Onze Claria Home-inkt vormt het antwoord. Ontdek hieronder waarom deze inkt zo bijzonder is.

De inktformule van Epson

De inktformule met vier kleuren van Epson Claria Home-inkt maakt zowel gebruik van pigment- als dye-based inkt. De zwarte pigmentinkt is uitstekend geschikt voor duurzame documenten met heldere tekst, terwijl de dye-based cyaan, magenta en gele inkten fantastisch zijn voor glanzende foto's.

Met deze veelzijdige inktset kunt u het plezier en gemak ontdekken van het thuis printen van hoogwaardige foto's, maar ook uw dagelijkse documenten afdrukken.

Betaalbaar

Het is volstrekt onlogisch om inkt weg te gooien die niet is gebruikt. Onze inkjetprinter-inkten worden afzonderlijk geleverd, zodat u alleen de kleur hoeft te vervangen die u hebt gebruikt.

Bovendien kunt u nog meer geld besparen met de XL-cartridges, die de voordeligste keuze zijn als u grote volumes afdrukt.

Gebruiksvriendelijk

U hoeft het model van uw printer niet meer te onthouden, want u kunt onze inktreeksen herkennen aan hun afbeelding. Zoek naar de afbeelding van een aardbei op de Epson-verpakking als uw printer Claria Home-inkt gebruikt. Heel makkelijk te onthouden en zo kunt u in de winkel snel uw inkt vinden.

Of u nu heel veel print of maar heel zelden, er is altijd een cartridge die aan uw afdrukbehoeften voldoet. We hebben standaard- en XL-formaten en het paginarendement wordt duidelijk op de voorkant van elk pakket aangegeven.

Claria Premium-inkt

Geniet van uitstekende prints

Profiteer optimaal van alle mogelijkheden met de Claria Premium-inkt met vijf kleuren. Deze inkt is ideaal voor uw drukke huishouden, omdat u hiermee zowel hoogwaardige documenten als prachtige, glanzende foto's kunt afdrukken, dankzij de extra zwarte foto-inkt. Ontdek hieronder waarom deze inkt zo bijzonder is.

Documenten van hoge kwaliteit afdrukken

Ervaar de scherpte en helderheid van tekstdocumenten met Claria Premium-inkt van Epson. De zwarte pigmentinkt produceert tekst die bestand is tegen water, markeerstiften en vlekken, zelfs op gewoon papier.

Prachtige, glanzende foto's

Foto's zijn glashelder met levendige kleuren en rijke, diepzwarte tinten omdat Claria Premium is uitgerust met een extra dye-based fotozwarte inktcartridge.

En u kunt met een gerust hart afdrukken, want uw waardevolle herinneringen gaan generaties lang mee. Foto's die met Claria Premium-inkt zijn afgedrukt, behouden hun kwaliteit namelijk tot 300 jaar in een fotoalbum*.

Gebruiksvriendelijk

U hoeft het model van uw printer niet meer te onthouden, want u kunt onze inktreeksen herkennen aan hun afbeelding. Zoek naar de afbeelding van de sinaasappel of kiwi op de Epson-verpakking als uw printer Claria Premium-inkt gebruikt. Heel makkelijk te onthouden en zo kunt u in de winkel snel uw inkt vinden.

Of u nu heel veel print of maar heel zelden, er is altijd een cartridge die aan uw afdrukbehoeften voldoet. We hebben standaard- en XL-formaten en het paginarendement wordt duidelijk op de voorkant van elk pakket aangegeven.

Claria Photo HD-inkt

Geniet van duurzame, superieure foto's

U hebt tijd besteed aan het kiezen van uw camera en lenzen. Maak uw uitrusting nu compleet met Claria Photo HD-inkt. De zeskleureninkten uit deze reeks produceren probleemloos duurzame en professioneel uitziende, glanzende fotoafdrukken. Ontdek hieronder waarom deze inkt zo bijzonder is.

Adembenemende fotokwaliteit

Zowel enthousiaste fotoliefhebbers als semi-professionals zullen het verbeterde kwaliteitsniveau van de zeskleureninkten in deze reeks weten te waarderen. De inkten leveren gedetailleerde afbeeldingen en levensechte huidtinten met vloeiende gradaties en diepere, natuurlijkere zwarttinten. De inkt van hoge kwaliteit, die is ontworpen met het oog op een lange levensduur, kan tot 300 jaar meegaan in een fotoalbum*.

Gebruiksvriendelijk

U hoeft het model van uw printer niet meer te onthouden, want u kunt onze inktreeksen herkennen aan hun afbeelding. Zoek naar de afbeelding van de olifant of de eekhoorn op de Epson-verpakking als uw printer Claria Photo HD-inkt gebruikt. Heel makkelijk te onthouden en zo kunt u in de winkel snel uw inkt vinden.

Of u nu heel veel print of maar heel zelden, er is altijd een cartridge die aan uw afdrukbehoeften voldoet. We hebben standaard- en XL-formaten en het paginarendement wordt duidelijk op de voorkant van elk pakket aangegeven.

Hebt u hulp nodig bij het kiezen van de juiste inkt voor uw afdrukbehoefte?

Standaardinkten zijn prima geschikt voor sporadisch, maar betaalbaar afdrukken en XL-inkten zijn ideaal voor het afdrukken van grote volumes tegen lage kosten.

Wat drukt u af?

Op basis van uw verwachte gebruik adviseren wij:

Claria Home Aardbei voor de Expression Home-printer

Op basis van uw verwachte gebruik adviseren wij:

Claria Photo HD Eekhoorn en Olifant voor de Expression Photo-printer

Op basis van uw verwachte gebruik adviseren wij:

Claria Premium Sinaasappel en Kiwi voor de Expression Premium-printer

Originele Epson-inkten

Waarom is het aan te raden originele inkt te kopen?

Wij zijn ervan overtuigd dat afdrukken een samenwerkingsproces is. Het is de samenwerking tussen printer en de bijbehorende inkt die nodig is voor het produceren van een hoogwaardige afdruk.

Epson-zoekfunctie voor papier

Het beste resultaat met het juiste papier

Epson-papier is ontwikkeld voor het best mogelijke resultaat in combinatie met Epson-producten, variërend van zakelijke inkjetprinters tot professionele grafische oplossingen.

*De lichtbestendigheidswaarden van prints zijn gebaseerd op versnelde tests van prints op speciale media die in albums opgeslagen zijn. De daadwerkelijke stabiliteit van een print is afhankelijk van de media, de afbeelding, de weergavecondities en blootstelling aan licht, vochtigheid en atmosferische omstandigheden. Epson geeft geen garanties met betrekking tot de levensduur van prints.