MAAK STEEDS EEN BLIJVENDE INDRUK

Superieure beeldkwaliteit en betrouwbaarheid voor uw bedrijf

BUSINESS PROJECTORS

Wij bepalen de toekomst van de laserprojectietechnologie

Onze technologisch meest geavanceerde projectoren combineren 3LCD met een dubbele laserlichtbron en beschikken over een breed kleurenspectrum en een zeer hoge contrastverhouding voor briljante en levensechte kleuren en indrukwekkend diepe zwarttinten.

Uw bedrijf gedijt op creativiteit en het aangaan van de uitdagingen van het projecteren van grotere, helderdere en krachtigere beelden in de meest veeleisende omgevingen. Daarom werken wij keihard om innovatieve en veelzijdige projectoren te ontwikkelen die aan uw behoeften voldoen en waarmee u een blijvende indruk kunt maken. Dankzij onze toewijding aan productkwaliteit, technologie, relatiebeheer, service en ondersteuning zijn we al sinds 2001 de marktleider op het gebied van projectoren1.

Lees meer over onze laseroplossingen

Projectie zonder grenzen

Ons nieuw ontwikkelde anorganische fosforwiel heeft een superieure licht- en hittebestendigheid en biedt uitstekende betrouwbaarheid. Het werkt perfect in combinatie met onze anorganische LCD-panelen voor de productie van heldere, levendige beelden voor zeer lange tijd. U kunt dan ook vertrouwen op een lichtbron die 20.000 uur2 onderhoudsvrij is.

Uitstekende betrouwbaarheid

Maak kennis met de geavanceerde installatieprojectoren voor het grote scherm waar u echt van op aan kunt. Installatie en instelling verlopen moeiteloos, terwijl de levensduur van de laser (tot 56.000 uur) en de onderhoudscyclus van het filter (tot 30.000 uur) het onderhoud tot een minimum beperken.

Design your vision met Epson

Ontdek hoe u op elk oppervlak kunt projecteren met de Epson-projectoren voor grote ruimtes.

Bekijken

Laserprojector met ultrakorte projectieafstand

Geniet van entertainment op een groot scherm zonder dat dit ten koste gaat van de stijl van uw interieur. Onze laserprojector met ultrakorte projectieafstand is geschikt voor montage vlakbij het weergave-oppervlak en kan snel worden geïnstalleerd, om zelfs in helder verlichte ruimten een geweldig beeld te leveren. En dankzij de lange levensduur van de laserlichtbron en uitgebreide garantie krijgt u waar voor geld.

Klaar om meer te weten?

Praat met een van ons team om te ontdekken hoe u kosten kunt besparen en efficiënter kunt werken

¹ 2001 tot 2020, 500 lumen en hoger, uitgezonderd screenless tv's, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY20Q4.

² Geschatte tijdsduur totdat de helderheid met 50% afneemt vanaf het moment van ingebruikname. Gemeten met versnellingstest bij aangenomen aanwezigheid van 0,04 - 0,20 mg/m3 aan fijnstof. Tijd is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en -omgevingen.