STAP OVER OP BETROUWBAARDER, PRODUCTIEVER EN DUURZAMER PRINTEN

WorkForce Enterprise
Bekijk de video
WorkForce Enterprise-serie

Snel en duurzaam printen

Profiteer van een consistente, sublieme beeldkwaliteit bij superhoge snelheden tot 100 ppm. Onze milieuvriendelijke multifunctionele WorkForce Enterprise-printers (MFP's) bieden verbeterde beveiliging en geavanceerde softwarecompatibiliteit en leveren uitstekende en betrouwbare prestaties bij elke afdruk.

WorkForce Enterprise AM-C-serie-brochure
WorkForce Enterprise 75/100ppm-serie-brochure

De flexibiliteit om op uw manier te werken

U kunt de printers configureren om aan de exacte behoeften van uw bedrijf te voldoen aan de hand van een reeks optionele functies.

Kaartlezer voor verificatie

De optionele kaartlezer kan in het paneel onder de gebruikersinterface worden geplaatst, zodat kaartlezers van derden kunnen worden toegevoegd. U kunt ook een apparaatbasis toevoegen.

Extra papierlade voor 2 x 500 vellen
Extra functionaliteit met saddle unit

Zadelhechting (tot 20 vellen), halfgevouwen (tot 3 vellen), Tri-/C-vouw (tot 3 vellen)

Optionele nietafwerkingseenheid

Hoeknieten tot maximaal 50 vellen

Optionele papierlade met hoge capaciteit (HCT)

Tot 3000 vellen A4

Ladevergrendelingen

Om de papierladen te beschermen wanneer uw printers in openbare ruimtes worden gebruikt.

Interne finisher

Kan uw documenten in 3 verschillende posities stapelen, verschuiven en nieten en ondersteunt optionele perforatie met 2 of 4 gaten.

Verbeterde grafische gebruikersinterface

Een nieuwe gebruikersinterface met een 10,1" touchscreen maakt het gebruik eenvoudiger en biedt meer personalisatiemogelijkheden, eenvoudigere bediening en efficiëntere workflows.

Fantastische prestaties, tot aan de afwerking

De kwaliteit van deze printers gaat veel verder dan de hardware: profiteer van veelzijdige afwerkingsmogelijkheden zodra uw printproces is voltooid. Een stille, warmtevrije nieteenheid of finisher voor boekjes zorgt voor hoeknieten tot 50 vellen en kan 3000 vellen (boekje) of 4000 vellen (nietjes) produceren. De boekjesfinisher ondersteunt offset stapeling en kan ook tot 20 vellen met zadelhechting produceren en 3 vellen met een half- of tri-vouw. De interne finisher is in staat om uw documenten in 3 verschillende posities te stapelen, verschuiven en nieten en ondersteunt optionele perforatie met 2 of 4 gaten.

Veiliger dan ooit tevoren

WorkForce Enterprise-printers bieden verbeterde functies om uw printwerkzaamheden veiliger te maken dan ooit tevoren.

 • Gegevensbescherming

  HDD-versleuteling, HDD veilige gegevensverwijdering, Trusted Platform Module (TPM) en wachtwoordversleuteling

 • Apparaatbeveiliging

  Verificatie van firmwarehandtekeningen, veilig opstarten en nieuwe malware runtime-inbraakdetectie

 • Toegangsbeheer

  Gebruikersverificatie, functierestricties en auditlogboeken

 • Documentbeveiliging

  Printen met verificatie, scannen met verificatie en taakregistratie

 • Communicatiebeveiliging

  IPsec, SNMPv3 en nieuwe TLS1.3

De toekomst van printen: Heat-Free Technology

Met de overstap op Heat‑Free printers verbruikt u minder energie en kunt u de impact op het milieu beperken.

Oplossingen die meerwaarde toevoegen, processen stroomlijnen en de workflow verbeteren

 • Uitvoerbeheer

  De oplossingen voor uitvoerbeheer van onszelf en onze partners zijn bedoeld om de productiviteit van werknemers te vergroten en tegelijkertijd een veilige print-, scan- en kopieeromgeving te creëren om bedrijfsmiddelen te beschermen. Met deze oplossingen worden de apparaten van gebruikers beschermd tegen onbevoegd gebruik en beschikken ze over meer controle over de printkosten, dankzij pull printing-mogelijkheden die het papiergebruik voor niet-geclaimde prints verminderen.

 • Fleet management

  Met onze oplossingen voor fleet management kunnen bedrijven de controle behouden over al hun printers en scanners, met automatisch verzonden gegevens die helpen tijd en geld te besparen, de beschikbaarheid te maximaliseren en de productiviteit te handhaven.

 • Service en ondersteuning op afstand

  Verlaag de onderhoudskosten met ons cloudsysteem voor apparaatbewaking en -beheer om remote geavanceerde diagnoses te stellen. Het systeem is veilig en eenvoudig te integreren en het vergroot de klanttevredenheid vanwege snellere responstijden, minder bezoeken op locatie en een hoger percentage oplossingen bij de eerste interventie. Volg en bewaak het gebruik van apparaten en beperk uitvaltijd van printers tot een minimum.

 • Documenten vastleggen en beheren

  Verander fysieke informatie in beheersbare digitale content die de beveiliging vergroot van de gegevens waarvan uw bedrijfsvoering afhankelijk is. Bekijk de oplossingen voor document capture die naadloos met onze apparaten integreren.

 • Mobiel printen en printen via de cloud

  Met de Epson-services voor mobiel printen en printen via de cloud kunnen gebruikers op kantoor of onderweg printen en scannen vanaf hun smartphone en tablet.

 • Dankzij Epson Open Platform

  Gebruikers verkrijgen de volledige controle over hun printactiviteiten via een webtoepassing, waarmee ze hun printer kunnen aanpassen om te voldoen aan specifieke en veranderende zakelijke vereisten, naarmate de ondernemingswijde IT-systemen zich verder ontwikkelen. ISV-oplossingen van derden zijn compatibel met Epson Open Platform-apparaten.

WorkForce Enterprise-productassortiment

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

1 Schatting op basis van interne tests; kan variëren afhankelijk van het aantal geselecteerde kopieën, de uitvoeromgeving en de instellingen voor grootte, stand en positie van papier.