MOBIELE SCANNERS

Creëer een mobiel kantoor met de ondersteuning van een wereldwijde marktleider voor scanoplossingen. De mobiele zakelijke scanners van Epson zijn ontwikkeld voor het leveren van de beste prestaties en vormen de ideale oplossing voor buitendienstwerknemers en flexibele of compacte werkomgevingen.

MOBIELE SCANNERS

Leg elk detail vast

Mobiele A4-scanners voor eenvoudig en efficiënt documentbeheer onderweg of in een compacte werkomgeving.

Productreeks

Compact

Ideaal voor receptieruimtes waar maar weinig ruimte beschikbaar is en efficiënte documentverwerking essentieel is. Epson-scanners zijn ontworpen voor het scannen van formulieren, kassabonnen en visitekaartjes voor een gestroomlijnde administratievoering.

Scannen waar u ook bent

Scan alles wat u maar nodig hebt terwijl u onderweg bent met de mobiele scanoplossingen van Epson. Deze compacte, lichtgewicht apparaten kunnen eenvoudig buiten het kantoor worden meegenomen en gebruikt, en zijn geoptimaliseerd voor snelle, nauwkeurige resultaten voor alle modellen.

Alles uiterst overzichtelijk

Scan de documenten die u nodig hebt, waar u ook werkt. Met verschillende softwarepakketten om productiviteit een boost te geven en processen te automatiseren.

Flexibel

Scan media zo dun als 35 gr/m2 tot een dikte van 270 gr/m2. Of voer kleine scantaken uit in batches met de WorkForce DS-310 en DS-360W, dankzij een handige automatische documentinvoer van 20 pagina's.

Voedingsopties en Wi-Fi

U kunt bij de mobiele scanners van Epson kiezen uit verschillende voedingsopties. U hebt de keuze uit een conventionele aansluiting of een USB-kabel, maar u kunt ook gebruikmaken van de ingebouwde lithium-ionbatterijen van de ES-60W, DS-80W en DS-360W voor een moeiteloze scanervaring.

De ingebouwde Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-functies van de ES-60W, DS-80W en DS-360W zorgen ervoor dat documenten rechtstreeks vastgelegd en verzonden kunnen worden vanaf smartphones en tablets, zonder kabel.

Epson DocumentScan

Belangrijkste voordelen

ES-serie

Scan documenten en maak eenvoudig doorzoekbare pdf's met de kleinste en lichtste mobiele scannerreeks van Epson. Profiteer van gebruiksvriendelijke ScanSmart-software. Werk op de manier die bij u past, door onder andere bestanden op te slaan met JPEG-, PDF- en PDF/A-indelingen en te scannen naar mappen, e-mail, afdrukken, cloudservices, Windows Word, Excel en PowerPoint.

ScanSmart-software

Het is dankzij de nieuwste ScanSmart-software van Epson nog nooit zo eenvoudig geweest om documenten te scannen, te bewerken en op te slaan in slechts drie eenvoudige stappen.

DS-serie

Houd alles overzichtelijk en werk overal met een lichte en compacte scanoplossing.

Epson Document Capture Pro-software is beschikbaar bij de DS-scannerreeks, inclusief geavanceerde functies voor naamgeving, scheiding en verzending van documenten in en buiten uw bedrijf. Maak taakprofielen en automatiseer processen om workflows te optimaliseren.

Geavanceerde scansoftware en ondersteuning van TWAIN-drivers inbegrepen. Sla bestanden op met de volgende indeling: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

1 Ten opzichte van Epson WorkForce DS-30.