Epson Device Admin

Beheer op eenvoudige wijze een volledig machinepark met printers en scanners¹ op afstand, met volledige controle zoals de mogelijkheid om uw apparaten te installeren, configureren, controleren en onderhouden, en storingen te verhelpen voor extra productiviteit en kostenbesparingen.

Bestuur, analyseer en beheer uw printerpark centraal via één intuïtieve interface. Bespaar tijd en geld met het innovatieve Epson Device Admin

Met Epson Device Admin wordt de moeizame taak van het beheren en bewaken van uw printer- en scannerpark een fluitje van een cent. Het is compatibel met een breed scala van netwerkprinters en -scanners en bestuurt alles via één slimme en intuïtieve interface. Download Epson Device Admin vandaag en neem de controle over uw machinepark in handen.

Bewaak en beheer machineparken met netwerkprinters en -scanners vanaf een centrale locatie, ongeacht hun omvang

Met hulpprogramma's voor netwerkbeheer, kan consistent toolgebruik, waarbij dezelfde tool wordt gebruikt voor een breed scala van toepassingen, tijd besparen en tot minder verwarring bij de gebruiker ervan leiden. Deze ene oplossing stelt onze zakelijke klanten in staat op afstand hun afdruk- en beeldverwerkingsomgeving te installeren, configureren, bewaken, onderhouden en helpen beveiligen, en storingen te verhelpen waardoor de zakelijke productiviteit toeneemt doordat zij tijd en besturingskosten besparen.

Bovendien helpt deze innovatieve Epson-oplossing de productiviteit van eindgebruikers te vergroten door de beschikbaarheid van apparaten te maximaliseren en op proactieve wijze problemen op te lossen. Het maakt het tevens gemakkelijk om een inventaris samen te stellen met het aantal en type apparaten alsmede de geïnstalleerde opties.

Bespaar tijd en besturingskosten

Epson Device Admin stelt IT-beheerders in staat hun apparaatbeheer te regelen op basis van hun behoeften. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om apparaten te ordenen op geografische locatie of apparaattype. Een hoofdgroep kan worden vernoemd naar een stad, terwijl binnen de stad subgroepen worden gekoppeld aan elk gebouw of kantoor en, binnen elk gebouw, aan verdiepingen of afdelingen.

Compatibel met een breed scala aan netwerkprinters en -scanners

Meer dan 400 Epson-apparaten voor netwerkgebruik werden ondersteund bij de introductie van Epson Device Admin, met inbegrip van laser- en WorkForce Pro-printers, ColorWorks, grootformaatprinters en scanners. Dit aantal blijft groeien naarmate Epson meer producten introduceert.

Toegenomen efficiëntie met een intuïtieve interface

Epson Device Admin biedt een intuïtieve gebruikersinterface waarmee snel complexe bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. De gebruikersinterface is ontworpen om efficiënt en intuïtief te zijn, en het aantal stappen te beperken dat is vereist om een taak uit te voeren en de werking van de software te stroomlijnen.

Analyse- en beheertool

De bewakingsfunctie verzamelt overzichtsgegevens van apparaten en kan status- en analyserapporten leveren die kunnen helpen waarborgen dat afdrukinfrastructuren een geavanceerd en professioneel prestatieniveau blijven bieden. CIO's en CTO's (Chief Information Officers/Chief Technology Officers) kunnen gebruikmaken van automatisch per e-mail toegezonden gebruiksrapporten voor apparaten ten behoeve van kostenbewaking of budgettoewijzing.

Downloaden

Als u wilt profiteren van de GRATIS Device Admin-software, kunt u deze hier downloaden en meteen uw efficiëntie vergroten.

Functies

Eenvoudige controle over machineparken met apparatenVanaf de Epson Device Admin-console kunnen IT-managers gedetailleerde informatie op elk apparaat bekijken, zoals netwerkverbinding, niveaus van verbruiksartikelen en aantallen afdrukken. Er kunnen automatische rapporten en waarschuwingen worden opgezet voor meer geavanceerde controle over het gebruik en de status van apparaten.
Naadloze configuratie van grote machineparkenHet is gemakkelijk om een sjabloon voor apparaatconfiguratie te maken voor het ene apparaten en deze vervolgens moeiteloos te klonen voor een groot machinepark.
Automatische waarschuwingenIT-beheer kan een verantwoordelijke persoon per afdeling/kantoor aanwijzen als ontvanger van gebeurtenissen of waarschuwingen via e-mail.
Brede compatibiliteit met Epson-productenGeniet van een consistente ervaring bij uw machineparkbeheer over alle Epson-apparaten heen dankzij EDA-compatibiliteit met Epson WorkForce Pro-printers, zakelijke scanners en grootformaatprinters.
Proactieve waarschuwingen per e-mailBewaak op efficiënte wijze de status van verbruiksartikelen via uitgebreide waarschuwingen per e-mail.
Bespaar geld en tijdEDA kan u helpen tijd te besparen met het vermogen om snel automatisch de IP-adressen van nieuwe apparaten te detecteren en op eenvoudige wijze groepen op te zetten, de bijbehorende bewakingsfuncties te definiëren en netwerkinstellingen voor apparaten te configureren of wijzigen voor eerste implementatie of na de installatie.
Toegenomen zichtbaarheid met geavanceerde rapportagevoorzieningenVoor IT-beheerders en CIO's die de controle willen behouden over budgetten en lopende kosten kunnen de geavanceerde rapportagehulpmiddelen van Epson Device Admin de volgende gegevens vastleggen: 'Wat is het kleur- resp. zwart-witgebruik? Worden apparaten te veel belast of onvoldoende gebruikt? Neemt het gebruik toe of af van maand tot maand?'
Neem de controle in handen met gebruiksvriendelijke geavanceerde beheerhulpmiddelenEDA is ontworpen met geavanceerde beheerfuncties zoals aanpasbare machineparkimplementatie, robuuste waarschuwingen, proactief/voorspellend verbruiksartikelenbeheer en machineparkconfiguratie en -bewaking. Voeg de allernieuwste apparaten toe en pas bestaand bedrijfsbeleid toe in één stap door dit toe te voegen aan bestaande groepen, waarmee u tijd bespaart en het apparaatbeheer vereenvoudigt.
Pas uw machinepark aan wijzigende behoeften aanGebruik historische rapportage om apparaten te identificeren die mogelijk onvoldoende worden gebruikt of over specifieke functionaliteit beschikken die kan worden gebruikt om te voorzien in uw veranderende bedrijfsbehoeften.
Flexibel groepsbeheer voor apparatenMaak moeiteloos een apparatengroep op basis van de locatie, het type of het model om het beheer en het bijhouden van bedrijfsmiddelen te vergemakkelijken.
Snel toegang verkrijgen tot cruciale machineparkinformatieBekijk apparaatstatus, configuratie, waarschuwingen, groepen, verbruiksartikelen en probleemopsporingsinformatie, allemaal op één enkel scherm.
Supported Operating SystemsMicrosoft Windows 7 SP1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8.1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 10 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008R2 64bit, Microsoft Windows 2012/2012R2 64bit.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Met de overstap naar warmtevrije printers verbruikt u minder energie en kunt u de totale milieubelasting beperken.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken.

¹ Zakelijke Inkjet Pro- en laserprinters voor netwerkgebruik/MFP's, zakelijke scanners en grootformaatprinters