SPORTZOMER: Hoge kortingen op geselecteerde printers, projectoren, inkt en meer!

EPSON-OPLOSSINGEN VOOR THUIS

Bondig, duidelijk en nuttig. Dat is het soort advies dat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een printer, scanner of projector. Wij zijn er om u te helpen. Vind hieronder het apparaat dat u nodig heeft en ontdek hoe Epson uw ideeën tot leven kan brengen.

OPLOSSINGEN VOOR THUIS

EcoTank

Bent u op zoek naar een oplossing met uitzonderlijk lage kosten? Onze EcoTank-printers worden geleverd met een grote hoeveelheid originele inkt, zodat u gemiddeld tot wel 90% op inktkosten kunt besparen¹. U heeft direct genoeg inkt om duizenden pagina's te printen. Dit houdt in dat u zowel geld als tijd bespaart, omdat u niet regelmatig de cartridges hoeft te vervangen.

EcoTank-zwartwitprinter

De zuinige EcoTank is fundamenteel anders dan laserprinters. Het apparaat beschikt over een grote navulbare inkttank die u vult met inkt uit de meegeleverde inktflessen in plaats van toner. Er is meteen voldoende inkt om duizenden pagina's te printen en u bespaart kosten en tijd omdat de toner niet voortdurend vervangen hoeft te worden.

Ontworpen voor zakelijk gebruik

De EcoTank for Business-printers zijn de perfecte aanvulling voor elk klein kantoor. Ze zijn ontworpen voor dynanmische omgevingen en bieden razendsnel afdrukken in kleur tegen lage kosten per pagina. En de geïntegreerde inkttank met hoge capaciteit maakt een einde aan het probleem van het vervangen van tonercartridges.

Thuiskantoor

Of u nu thuis werkt of op een klein kantoor, met de snelle en krachtige, maar ook compacte, WorkForce Pro-printers beschikt u over een geweldige toevoeging aan uw werkplek. Ontdek hoe deze draadloze printers uw productiviteit een boost kunnen geven en de bedrijfskosten laag houden.

Expression-serie

Gebruik de Expression-printers voor het afdrukken van onder meer dagelijkse documenten, vakantiefoto's en uw bijzondere foto's die het waard zijn om gezien te worden. Deze serie omvat compacte, betaalbare alles-in-één printers met draadloze en A3-afdrukopties.

Label your life

Lichte en draagbare labelprinter – ideaal voor hobbyisten en liefhebbers van een opgeruimd huis.

Meld je aan en bespaar tot 90%³ op je inktkosten en kom nooit meer zonder inkt te zitten.

Kies een van onze geweldige printplannen.

Entertainmentop­lossingen

Maak uw huis het middelpunt van de actie met de home cinema projectoren van Epson. Of u nu naar uw favoriete sport of een klassieke film kijkt, een heel seizoen van een hitserie streamt of de nieuwste game speelt, zorg dat het een echt onvergetelijke ervaring wordt met een meer dan levensgroot geprojecteerd beeld. U kunt ieders aandacht vasthouden en gedenkwaardige momenten samen beleven met familie en vrienden.

Thuisbioscoop

Als wereldwijd marktleider op het gebied van beeldtechnologie², weten we hoe we een hoogwaardige beeldervaring moeten bieden. Geniet van films, series en meer dankzij deze eenvoudig te gebruiken projectors.

Games

Maak wat tijd in uw agenda vrij. Uw huis zal snel de favoriete plek voor spelavonden worden. Of u nu tackles op het voetbalveld ontwijkt, door haarspeldbochten racet of nieuwe werelden ontdekt, iedereen kan meedoen in de actie dankzij een Epson-projector.

Laserprojectoren - de ultieme tv-vervanging

Ervaar thuisentertainment van een hoger niveau met Epson-projectoren en herdefinieer uw kijkervaring buiten de beperkingen van standaard tv's.

Second-screen smart glasses

Deze multimediabril biedt de beleving van een groot scherm met hoge resolutie, geprojecteerd in het gezichtsveld van de drager.

Epson Connect

Print gemakkelijk vanaf tablets, smartphones en meer met gratis en eenvoudig te gebruiken apps.

DE TOEKOMST VAN PRINTING: HEAT-FREE TECHNOLOGY

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

¹ Gemiddelde aantal vereiste cartridges/gemiddelde besparing behaald bij het afdrukken van hetzelfde aantal pagina's op basis van de meegeleverde inktflessen voor de EcoTank-serie, exclusief hardwareprijs. Vergelijking gebaseerd op het gemiddelde van de EcoTank A4-reeks en afgezet tegen het gemiddelde van de tien best verkochte modellen in West-Europa, in de periode januari 2017 tot december 2017 (gevolgd door GfK). Berekening van de afdrukkosten gaat uit van gemiddelde adviesprijzen en is gebaseerd op het aantal verbruikte standaard- en XL-cartridges voor de West-Europese markt (eveneens gevolgd door GfK). De gehanteerde rendementsgegevens van inktpatronen zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten

² Grootste marktaandeel in verkochte eenheden voor projectoren van 500 lumen en hoger. (Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2016)

³ ReadyPrint EcoTank - bespaar tot 90% op de printkosten

De berekening van de ReadyPrint Unlimited van Epson bevat gebundelde inktflessen (meegeleverd bij printer) en de activeringskosten van het betreffende apparaat, in combinatie met abonnementskosten van het printen van het maximale aantal pagina's binnen het betreffende abonnement voor een periode van 5 jaar, in verhouding tot de gemiddelde kosten om één printer te kopen (inclusief gebundelde cartridges) en hetzelfde aantal pagina's te printen (A4-afdrukken van ISO/IEC 24711) met de originele verbruiksmaterialen die in de 50 best verkochte thuisprinters gebruikt worden (volgens de marktgegevens van het verkooppunt van GfK inkjetprinters en inkjetcartridges in Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje en Italië in april 2019 tot maart 2020). De kosten per pagina worden berekend met betrekking tot de gemiddelde printkosten voor deze 50 beste modellen, berekend door de betreffende inkomsten van de cartridgeverkoop en de totale opbrengst te delen door de unitprijs (volgens de marktgegevens van het verkooppunt van GfK inkjetcartridges in Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje en Italië in april 2019 tot maart 2020).