Samenwerken in retail

Blijf de concurrentie een stap voor met technologie die u op een creatieve manier laat omgaan met uw klanten, om uw producten en services te verkopen en uw kosten te beheersen.

Video bekijken
SAMENWERKEN IN RETAIL

Technologische oplossingen voor retail

Epson-technologieën voor retail zijn ontworpen om betrokken, effectieve klantenservice te leveren en retailmedewerkers te helpen bij het bieden van waardevolle, onvergetelijke ervaringen. Onze flexibele oplossingen beperken wachttijden tot een minimum, beschermen klant- en bedrijfsgegevens en genereren echt inzicht om meer persoonlijke interacties tussen medewerkers en klanten mogelijk te maken.

Maak de connectie met uw klant

Epson-technologie helpt verkoopmogelijkheden op elk niveau te creëren, van beveiligde toegang en privacybescherming tot intelligente POS-systemen en intuïtieve apparaten. Via intelligente oplossingen die persoonlijke gegevens beschermen en betrokkenheid stimuleren kunt u op consistente wijze lonende service voor klanten leveren.

Investeer in de toekomst

Investeer verstandig om te zorgen voor meetbare waarde door uw hele bedrijf heen, zowel vandaag als morgen. Profiteer van lage totale eigendomskosten. Zorg voor een aanhoudend rendement op investering met innovaties in de winkel die minder verbruiksartikelen en minder onderhoud vereisen.

Bekijk de resultaten

Vergroot de klanttevredenheid, bouw vertrouwen op en verhoog uw omzet met de intelligente oplossingen die de persoonlijke klantinteractie versterken en grote impact bieden op uw-schermen. Voeg waarde toe, versnel verkoopprocessen en maak beter gebruik van promoties om een grotere klantbetrokkenheid te bieden die de resultaten een extra impuls geeft.

Bescherm de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een groenere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Lease-oplossingen

Lees meer over de verschillende manieren waarop u van Epson-producten kunt profiteren door ze te leasen.

Software-oplossingen

Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan software-oplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Service op maat voor elke klant

Op hoge snelheid en zeer betrouwbaar afdrukken van kassabonnen

De kassabonprinters van Epson zijn ontworpen om te blijven werken in zelfs de meest veeleisende retailomgevingen. De TM-T88VI is een geavanceerde kassabonprinter met hoge afdruksnelheden en hoge betrouwbaarheid, plus geavanceerde functies ter ondersteuning van zowel mobiele, als web- en pc-gebaseerde POS.

Digitale signage uitingen om een connectie met uw klant te maken

Het maken van interessante, dynamische en soepel reagerende signage in de winkel is een fantastische manier om in contact te treden met uw klanten. De installatieprojectoren van Epson helpen uw visuele merchandising tot leven te brengen en zijn bijzonder betrouwbaar en veelzijdig, waarbij u op muren, plafonds, vloeren en in kleine ruimten kunt projecteren.

Tablet POS printing

De reeks tablet-POS-printers van Epson stelt uw personeel in staat om klanten overal in de winkel te bedienen. De compacte TM-m30 kassabonprinter is ideaal voor omgevingen zoals horecagelegenheden en gespecialiseerde retailbedrijven. Het vormt de optimale oplossing voor tablet-POS- en pc-gebaseerd POS-systemen.

Opvallende signagematerialen en afdrukken op groot formaat

Geef elke promotie de topbehandeling die deze verdient met grootformaatafdrukken op een breed scala aan materialen. Vergroot de impact van uw signagematerialen met de SureColor SC-T-serie. Creëer grote posters en schermen met een hoge resolutie die uw merknaam versterken en de verkoop opdrijven.

Vastleggen en beschermen van gegevens

De WorkForce DS-780N is de meest intelligent zakelijke scanner van Epson tot nu toe met een interactief aanraakscherm met invoer voor losse vellen en ingebouwde netwerkvoorzieningen om het delen en beveiligen van documenten gemakkelijk te maken.

Print op snelheid

Druk kwalitatief hoogwaardige documenten af met hoge snelheden tot maximaal 100 ppm met WorkForce Enterprise: een betrouwbare en milieuvriendelijke A3 kleuren-MFP voor afdelingsgebruik met optionele afwerkingseenheid.

Professionele labels in de winkel en onderweg

Met de serie lichtgewicht, draagbare labelprinters van Epson is het eenvoudig aan alle vereisten voor desktop- en mobiele etikettering te voldoen. De labelprinters van Epson, die zijn ontworpen om overal eenvoudig, veelzijdig en zuinig te werken, bieden flexibele tapeopties zoals satijnlint voor cadeauverpakkingen.

Hoogwaardige labels die lang meegaan

De ColorWorks C7500-labelprinters van Epson maken de productie van labels in eigen beheer, on-demand en van hoge kwaliteit mogelijk. Ze zijn ideaal voor het afdrukken van doos- en schapetiketten om het voorraadbeheer in magazijnen te vergemakkelijken.

Producten

Ontdek Epson's ruime assortiment van zakelijke printers, MFP's, scanners, projectoren en meer.

POS- en bonprinters

Grootformaatprinters

Printers

Scanners

Projectoren

Casestudy's

Ontdek een breed scala aan casestudy's met informatie over Epson-producten en - oplossingen en markttrends.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Epson en ontdek updates over de nieuwste Epson-producten.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

1. Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/inkjetsaving

2. Gewoonlijk gebruiken laserprinters van 45-55 pagina's per minuut 1500 W; de WorkForce Enterprise heeft een laag stroomverbruik van 180 W – 320 W en drukt af tot maximaal 100 pagina's per minuut. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield

3. Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/inkjetsaving

4. Gebaseerd op de extractie en verwerking van grondstoffen en de productie van verbruiksartikelen. Getest volgens Epson-methodologie: 1. Berekening is alleen CO₂ -uitstoot als milieubelasting (opwarming van de aarde). 2. Het resultaat van de berekening is gebaseerd op eigen verklaringen. (Er is geen verificatie van derden ontvangen.) 3. Wij gebruiken de coëfficiënt van CO₂ (kg-CO₂/eenheid) die is gepubliceerd in JEMAI-database 'LCA Pro'.

5. Inktpatroon met hoge capaciteit met een maximaal paginarendement van circa 84.000 pagina's. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield. Initialisatie-inkten bieden alleen genoeg inkt voor het opstarten van de printer. U moet nieuwe inkt kopen of laten aanleveren voor normaal gebruik.

6. Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2015.