CARTRIDGES BEHOREN TOT HET VERLEDEN

Bespaar tot 90% op de printkosten¹

ECOTANK SERIES

80 miljoen EcoTank-printers verkocht wereldwijd6

Hoe werkt het?

Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers: de EcoTank-printer beschikt over een groot inktreservoir dat u vult met de meegeleverde inktflessen in plaats van cartridges. U heeft direct genoeg inkt om tot 14.000 pagina's af te drukken². Dit houdt in dat u zowel geld als tijd kunt besparen, omdat u niet met regelmaat de cartridges hoeft te vervangen. De installatie is simpel, bijvullen kan zonder morsen, de printer is zeer betrouwbaar en levert kwaliteitsafdrukken, pagina na pagina.

Bekijk de video hieronder en ontdek hoe eenvoudig het is.

Bekijk de video

Uitzonderlijk voordelig afdrukken

Bespaar 90%

op inktkosten1

DRUK MEER DAN 420 ZWART-WIT PAGINA'S AF VOOR € 13

DRUK MEER DAN 190 PAGINA'S IN KLEUR AF VOOR € 13

Bespaar tijd en moeite

Eén set flessen is het equivalent van maximaal 72 inktpatronen1, zodat u probleemloos duizenden pagina's kunt afdrukken.

Met welke printer bespaart u het meest?

Probeer EcoTank uit: het is heel eenvoudig

  • 1. Kies een Epson EcoTank-model en vergelijk dit met een van de 20 bestverkochte printers.

  • 2. Vertel ons hoeveel pagina's u waarschijnlijk per maand gaat afdrukken en hoeveel jaar u de printer gaat gebruiken.

  • 3. Klik op 'Berekenen'

Redenen om te kopen

Niet alle printers met een inktreservoirsysteem worden op dezelfde manier gemaakt. Epson is vooruitstrevend in deze industrie en heeft jaren ervaring met het ontwikkelen en verbeteren van deze technologie. Ontdek wat EcoTank zo speciaal maakt.

Geen rommel of fouten meer

Deze hersluitbare en drupvrije inktflessen kunnen alleen gebruikt worden voor het reservoir met de betreffende kleur.

Blijvende waarde

U kunt duizenden pagina's afdrukken met de meegeleverde inkt. Wanneer de inkt uiteindelijk opraakt, zijn er extra inktflessen verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

Afdrukken vanaf smart devices

Eenvoudig afdrukken en gebruikmaken van scan-to-cloud vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops met de gratis apps van Epson⁴.

Dubbelzijdig afdrukken

Bespaar geld en papier met automatisch dubbelzijdig afdrukken (alleen bij geschikte modellen).

Hoogwaardige fotoafdrukken

Produceer hoogwaardige, glanzende foto's die tot 300 jaar meegaan in een fotoalbum (alleen ET-8500 en ET-8550)⁵.

Duurzame permanente printkop

In tegenstelling tot andere fabrikanten, neemt de kwaliteit van de printkop van Epson niet af naarmate de tijd. U hoeft niet te sparen voor het vervangen van de printkop of moeite te doen om deze te monteren.

Bekroond

"Er zijn wereldwijd 50 miljoen EcoTank-printers verkocht⁶. EcoTank heeft ook talloze internationale prijzen gewonnen voor het innovatieve en zuinige ontwerp. "

Ruimtebesparend design

EcoTank-printers waarbij het reservoir aan de voorkant is geïntegreerd, zijn compact en stijlvol.

Ontvang uw gratis uitgebreide garantie

Uitgebreide garantie tot 3 jaar op geselecteerde EcoTank-printers

Ontdek het assortiment

Dagelijks printwerk

Eenvoudig scannen, kopiëren en afdrukken met deze 3-in-1 A4-printer, die u kunt verbinden met laptops, tablets en telefoons.

Afdrukken van zakelijke kwaliteit

Voer taken efficiënter uit met deze modellen voor zakelijk gebruik.

Afdrukken van foto's

Druk tot maximaal 3400 foto's af2 met de meegeleverde inktflessen en geniet van duurzame foto's die generaties lang meegaan.

EcoTank-zwartwitprinter

Bespaar in drie jaar tot 50% op afdrukken in vergelijking met zwartwitlaserprinters9.

Afdrukken vanaf mobiele telefoons en meer

Met de serie compacte alles-in-één-printers van Epson is afdrukken vanaf mobiele devices snel en eenvoudig. U zit niet meer vast aan uw bureau: druk items af via uw tablet of smartphone met behulp van Wi-Fi en een groot aantal apps voor mobiel afdrukken⁴.

Video bekijken
Meer informatie

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

Vind de beste EcoTank printer voor jou

1 Op basis van berekeningen van Epson, de gemiddelde besparing op de kosten per pagina en het gemiddelde aantal inkjetcartridges dat nodig is voor het printen van hetzelfde aantal pagina's als met de Epson EcoTank ‘102’- en ‘104’-inktflessen. Vergelijking tussen het gemiddelde rendement (A4-afdrukken van het ISO/IEC 24712-testpatroon) van de EcoTank-inktflessen uit de ‘102’- en ‘104’-serie, en de originele verbruiksmaterialen (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, leveringen in 2021, gepubliceerd in het eerste kwartaal van 2022) die worden gebruikt in de 30 bestverkochte A4-printers met inkjetcartridges in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het VK (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveringen in 2021, gepubliceerd in het tweede kwartaal van 2022). Kosten per pagina berekend door de relevante verkoopomzet per fles/cartridge te delen door het totale rendement per verkoopeenheid.

2 Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van Testpatronen in ISO/IEC 24712 of 29103. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC 24711 of 20102. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset lager.

3 Het aantal afgedrukte pagina's is gebaseerd op de hoogste kosten per pagina (CPP) van de Epson 102- en 104-inktflessen. De kosten per pagina worden berekend op basis van de totale gecombineerde adviesprijs voor cyaan, magenta en gele inktflessen voor kleurenpagina's of de totale gecombineerde adviesprijs voor zwarte inktflessen voor zwart-wit pagina's, gedeeld door het gepubliceerde paginarendement. Adviesprijs correct per mei 2023.

4 Een draadloze verbinding met internet is vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar https://www.epson.nl/apps-software/epson-connect

5 De lichtbestendigheidswaarden van afdrukken zijn gebaseerd op versnelde tests van afdrukken die in albums op speciale media opgeslagen zijn. De daadwerkelijke stabiliteit van een print is afhankelijk van de media, de afbeelding, de weergavecondities en blootstelling aan licht, vochtigheid en atmosferische omstandigheden. Epson geeft geen garanties met betrekking tot de levensduur van afdrukken.

6 Vanaf 31 maart 2023. IDC, Driemaandelijkse Hardcopy Peripherals Tracker, leveringen van het tweede kwartaal van 2010 tot eerste kwartaal 2023, gepubliceerd in het eerste kwartaal van 2023

7 Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Nadat u een originele printer en ongelimiteerde kaart gekocht heeft, gaat u naar https://ecotankunlimitedprinting.epson.nl/ om u voor deze service aan te melden.

8 Tot 3 jaar inkt, op basis van een gemiddeld maandelijks printvolume van 140 pagina's voor de A4 EcoTank thuis- en kantoorprinters.