ReadyPrint

Inktabonnementen: Alle voordelen in één oogopslag

Er zijn verschillende voordelen waarvan je kunt profiteren als je je inschrijft voor een maandelijks inktabonnement. Hier zijn drie van de grootste voordelen van onze maandelijkse inktabonnementen:

Bekijk hoe Usain Bolt de drie stappen uitlegt, voor probleemloos printen

Video bekijken

Vergelijk ReadyPrint Flex en ReadyPrint EcoTank

Flexible printplannen vanaf € 0,99 per maand

Alleen inkt-printplannen

€ 0.99
€ 1.99
€ 2.99
€ 4.49
€ 9.99
€ 16.49
€ 34.99
€ 49.99
per maand
Nu aanmelden
 • Printplannen vanaf € 0,99 per maand
 • U kunt op elk moment wisselen tussen onze flexibele printplannen
 • Compatibel met Expression- en WorkForce-printers2
 • Geen minimumcontract
Voor wie veel print

Inclusief EcoTank-printer

€ 4,99
€ 7,99
€ 9,99
€ 14,99
€ 29,99
per maand
+ Initiële kosten vanaf € 49,99
Nu aanmelden
 • Printplannen vanaf € 4,99 per maand
 • Voordelige EcoTank met garantie- en inktabonnement4
 • Printplannen zijn inclusief gebruik van een EcoTank printer3 en garantie
 • Inclusief “retour aan fabriek”-garantie
 • Inktflessen worden thuisbezorgd voordat uw inkt opraakt
 • Geen minimumcontract

Wat zeggen onze klanten?

star star star star star

Eenvoudig aanmelden. Ontvang inkt wanneer je het nodig hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de inkt opraakt.

Sheila
star star star star star

Ik vind het een uitstekende manier om de inkt voor mijn printer te beheren.

Alan
star star star star star

Dit is een uitstekende manier om inkt te ontvangen.

Jacqueline
star star star star star

De service spreekt me aan omdat ik alles zelf kan regelen.

Ghassan
star star star star star

Ik ben op leeftijd en deze service geeft me de gemoedsrust en flexibiliteit die ik nodig heb.

Christopher
star star star star star

De beste beslissing die ik ooit heb genomen; al mijn eerdere printstress is verdwenen!

Debbie
star star star star star

Ik hou van het gemak van ReadyPrint. Ik weet dat ik nooit meer zonder inkt zal komen te zitten, en dat geeft me gemoedsrust.

Brian
star star star star

Als 65-plusser is het voor mij niet zo eenvoudig om even naar de winkel te gaan. Daarom vind ik deze service erg nuttig; het tijdig ontvangen van inkt bespaart me veel gedoe.

Deirdre

Het ideale printplan kiezen

ReadyPrint-inktabonnementen bieden een eenvoudige manier om thuis te printen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten. Of u nu familiefoto’s of zakelijke documenten print, wij hebben een printplan dat bij u past, vanaf € 0,99 per maand. U kunt zo veel printen als u wilt, zonder na te denken over het bijvullen van de inkt en de kosten hiervan. U komt nooit meer zonder inkt te zitten, omdat deze bij u thuis geleverd wordt zodra er inkt nodig is.

We bieden momenteel twee inktabonnementen en één printplan op gebruiksbasis aan. Dit is wat u moet weten.

ReadyPrint Flex

ReadyPrint Flex

ReadyPrint Flex is een flexibel printplan waarbij inkt bij u thuis wordt afgeleverd. Voor een kleine maandelijkse vergoeding kunt u iedere maand een vast aantal pagina's printen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de inkt opraakt, u kunt gewoon printen binnen uw plan. U bent flexibel om meer te printen dan uw plan toelaat: betaal simpelweg voor de extra pagina's of u kunt tijdelijk overstappen naar een hoger printplan6.

Wanneer u zich aanmeldt voor ReadyPrint wordt de technologie in de printer geactiveerd waardoor deze uw inktverbruik kan bepalen. U kunt er zeker van zijn dat er nieuwe inkt wordt afgeleverd voordat de huidige inkt opraakt.

Meer informatie
ReadyPrint EcoTank

ReadyPrint EcoTank

ReadyPrint EcoTank is een goedkoop, flexibel plan voor als u veel wilt printen5. U hoeft alleen de activeringskosten te betalen en dan wordt de bijbehorende EcoTank-printer naar u opgestuurd4. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de inkt opraakt, u kunt gewoon printen binnen uw plan. Als u meer wilt printen dan uw plan toelaat, betaalt u eenvoudig voor de extra pagina's. U krijgt inktflessen om de inkttank bij te vullen per post opgestuurd. U krijgt bovendien een uitgebreide garantie.

Wanneer u zich aanmeldt voor ReadyPrint wordt de technologie in de printer geactiveerd waardoor deze uw inktverbruik kan bepalen. Vervangende inkt wordt geleverd voordat de huidige inkt opraakt.

Meer informatie
ReadyPrint Go

ReadyPrint Go

ReadyPrint Go is het pay-as-you-go (betalen-naar-gebruik) printplan voor inkt. U profiteert van de flexibiliteit om te printen wat u maar wilt, zonder geplande betalingen. Net als bij onze andere printplannen hoeft u zich geen zorgen te maken dat de inkt opraakt.

ReadyPrint Go controleert de inktniveaus en waarschuwt wanneer de inkt bijna op is. U kunt het verzenden van een nieuwe cartridge altijd pauzeren. Dat betekent dat u alleen betaalt voor nieuwe inkt wanneer u dat wilt.

Meer informatie

ReadyPrint Flex

Neem een abonnement en bespaar tot 70% op inktkosten1

 • Printplannen vanaf € 0,99 per maand

 • U kunt op elk moment wisselen tussen onze flexibele printplannen

 • Compatibel met Expression- en WorkForce-printers2

 • Geen minimumcontract

Aan de slag gaan is eenvoudig

Met ReadyPrint Flex wordt inkt bij u thuisbezorgd voordat u zonder komt te zitten!

Onze flexibele printplannen voor inkt zijn geschikt voor een breed scala aan Expression- en WorkForce-printers en kunnen op elk moment worden gewijzigd of geannuleerd.

Het ideale printplan kiezen

Selecteer uw printplan en meld u hier aan

Serieus over duurzaamheid

Bij Epson nemen we duurzaamheid serieus. We streven ernaar om kosteneffectievere, efficiëntere technologie te ontwikkelen die beter is voor het milieu. Onze Milieuvisie 2050 is om een onmisbaar bedrijf te worden dat zijn efficiënte en compacte precisietechnologie gebruikt om duurzaamheid te realiseren in een kringloopeconomie. Dit zijn enkele manieren waarop we bijdragen aan onze visie met ReadyPrint Flex.

ReadyPrint EcoTank

Neem een abonnement en bespaar tot 90% op inktkosten1

 • Voordelige EcoTank met garantie- en inktabonnement

 • Printplannen zijn inclusief gebruik van een EcoTank printer3 en garantie

 • Printplannen vanaf € 4,99 per maand

 • Inclusief “retour aan fabriek”-garantie4

 • Inktflessen worden thuisbezorgd voordat uw inkt opraakt

 • Geen minimumcontract

Aan de slag gaan is eenvoudig

ReadyPrint EcoTank is de perfecte keuze voor iedereen die veel afdrukt.

Kies gewoon een EcoTank-printer, kies uw printplan en betaal vooraf een bijdrage voor de ontvangst van uw EcoTank-printer. De printer wordt ter beschikking gesteld voor de duur van uw printplan.

Het ideale printplan kiezen

Print u meer? Kosten tussen € 0,01 en € 0,03 voor elke extra pagina, afhankelijk van het door u gekozen printplan7

Kies uw printer en selecteer uw printplan

ReadyPrint Go

Voeg ReadyPrint Go toe aan uw huidige printer en krijg een melding voordat uw inkt op raakt.

Geen contract
Betalen-naar-gebruik

Heeft u al een prepaid kaart of een promotiecode?

Ga hieronder verder indien u een activeringskaart of een promotiecode hebt.

Meestgestelde vragen

Over Epson ReadyPrint

Wat is ReadyPrint?

ReadyPrint is een eenvoudige manier om thuis af te drukken en tot 90% op uw afdrukkosten te besparen*. Of u nu familiefoto's of zakelijke documenten print, wij hebben een printabonnement dat bij u past. Al vanaf € 0,99 per maand.

U kunt zo veel printen als u wilt, zonder na te denken over het bijvullen van de inkt en de kosten hiervan. U komt nooit meer zonder inkt te zitten, omdat dit bij u thuis geleverd wordt zodra er inkt nodig is.

Wat is ReadyPrint Go?

ReadyPrint Go is het pay-as-you-go printabonnement voor inkt. U profiteert van de flexibiliteit om te printen wat u wilt, zonder geplande betalingen. Net als bij onze andere printabonnementen hoeft u zich geen zorgen te maken dat de inkt opraakt. ReadyPrint Go controleert de inktniveaus en waarschuwt u wanneer de inkt bijna op is. U kunt het verzenden van een nieuwe cartridge altijd pauzeren. Dat betekent dat u alleen betaalt voor nieuwe inkt wanneer u dat wilt.

U kunt controleren of de printer in aanmerking komt en zich registreren viadeze koppeling.

Wat is ReadyPrint Flex?

ReadyPrint Flex is een flexibel printabonnement dat inkt bij u thuis aflevert. Voor een kleine maandelijkse vergoeding kunt u iedere maand een vast aantal pagina's printen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de inkt opraakt; u kunt gewoon printen binnen uw printabonnement. Als u meer wilt printen dan uw abonnement toelaat: betaal eenvoudig voor extra pagina's of schakel tijdelijk over naar een duurder abonnement. U kunt op elk moment annuleren.

Wanneer u zich registreert voor een ReadyPrint Flex-abonnement, houdt de technologie in uw printer uw inktgebruik bij. Uw printer kan inschatten wanneer u meer inkt nodig hebt en zorgt ervoor dat dit geleverd wordt voordat de huidige inkt op raakt. Hierdoor verzenden we geen inkt elke maand, maar sturen we inkt wanneer u deze nodig hebt.

Wat is ReadyPrint EcoTank?

ReadyPrint EcoTank is een voordelig en flexibel abonnement voor mensen die veel afdrukken. Deze printer bevat ook een nieuwe EcoTank-printer voor de duur van uw abonnement. U hoeft alleen de activeringskosten te betalen en dan wordt de bijbehorende EcoTank-printer naar u opgestuurd. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de inkt opraakt; u kunt gewoon printen binnen uw printabonnement. Het is flexibel, als u meer wilt afdrukken dan uw abonnement kunt u uw abonnement eenvoudig upgraden (of downgraden) als uw afdrukbehoeften veranderen. U krijgt inktflessen om de inkttank bij te vullen per post opgestuurd. U krijgt bovendien een uitgebreide garantie.

Technologie in uw printer houdt uw inktverbruik bij. Uw printer kan inschatten wanneer u meer inkt nodig hebt en zorgt ervoor dat dit geleverd wordt voordat de huidige inkt op raakt. Hierdoor verzenden we geen inkt elke maand, maar sturen we inkt wanneer u deze nodig hebt.

U kunt zich registreren via het registratiegedeelte.

Waarom moet ik voor ReadyPrint kiezen?

Handig - u hoeft niet te plannen of te winkelen aangezien de inkt wordt geleverd

Gemoedsrust - altijd voldoende inkt voor afdrukken

Kostenbesparend - bespaar tot 90% op uw printkosten*

Flexibel - kies een abonnement dat past bij hoeveel u print

Alles inbegrepen - De inkt, verzending en het recyclen zijn allemaal inbegrepen bij de kosten*

Originele inkt - maak afdrukken van kwaliteit

*Er wordt ook een printer meegeleverd met ReadyPrint EcoTank. Opmerking: voor het starten van een ReadyPrint EcoTank-abonnement worden activeringskosten in rekening gebracht. Voor extra pagina's buiten het abonnement worden kosten in rekening gebracht.

Hoeveel kost het?

We hebben een reeks abonnementen die bij u passen vanaf slechts € 0,99 per maand.

U kunt meer informatie krijgen over de kosten van onze abonnementen en printers (indien van toepassing) op basis van het abonnement dat het beste bij uw behoeften past. Houd er rekening mee dat pagina-abonnementen de flexibiliteit bieden om uw maandelijkse afdrukabonnement aan te passen op basis van uw veranderende afdrukbehoeften.

Wat wordt meegeleverd?

De inkt, verzending en het recyclen zijn allemaal inbegrepen bij de kosten. Als u zich voor ReadyPrint EcoTank registreert, is ook een EcoTank-printer en onderhoudspatroon inbegrepen.

Houd er rekening mee dat inkt wordt geleverd op basis van uw gebruik en niet maandelijks wordt geleverd.

Welke Epson-printers werken met ReadyPrint.

U kunt controleren welke Epson-printers werken met de ReadyPrint-service door de relevante modellen te bekijken wanneer u het beste abonnement voor uw behoeften selecteert.

Moet ik me aanmelden als ik nog inkt of toner heb?

Ja, met abonnementen vanaf slechts € 0,99, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de inkt op raakt, u kunt gewoon afdrukken volgens uw abonnement. Als u meer wilt printen dan uw abonnement toelaat: betaal eenvoudig voor extra pagina's of schakel tijdelijk over naar een duurder abonnement.

Wanneer u zich registreert voor ReadyPrint, houdt de technologie in uw printer uw inktgebruik bij. Uw printer kan inschatten wanneer u meer inkt nodig hebt en zorgt ervoor dat dit geleverd wordt voordat de huidige inkt op raakt. Hierdoor verzenden we geen inkt elke maand, maar sturen we inkt wanneer u deze nodig hebt.

Een abonnement nemen

Wat heb ik nodig om een ReadyPrint-abonnement te nemen?

Het is eenvoudig om een abonnement op ReadyPrint te nemen. Voor ReadyPrint Flex hebt u een daarvoor geschikte Epson-printer nodig. U kunt controleren of uw model in aanmerking komt voor aanmelding.

Voor ReadyPrint EcoTank moet u tijdens de aanmelding uw EcoTank-printer kiezen.

U heeft een betaalmethode nodig (creditcard- of informatie voor automatische incasso), een e-mailadres, een internetverbinding en een adres (waar de inkt naartoe moet worden verzonden).

Houd er rekening mee dat u ervoor moet zorgen dat uw printer regelmatig met internet is verbonden, zodat we een consistente service en levering kunnen bieden.

Ik heb een prepaid-kaart, hoe kan ik deze activeren?

Als u zich wilt registreren, kras dan de beveiligingsstrip op uw vooruitbetaalde kaart om uw activeringscode te onthullen. Voer dit in en uw account wordt bijgeschreven met de waarde van de kaart nadat uw registratie is voltooid.

U kunt uw ReadyPrint-activatie- of kortingscode alleen aan het begin van het registratieproces invoeren. Zorg ervoor dat u de code invoert door de optie 'Ik heb een activatiekaart of kortingscode' te volgen op de pagina 'Aan de slag' of op de pagina 'Betalen'. U kunt uw toegevoegde codes bekijken in het gedeelte over betaling op uw account.

Als u deze online hebt verkregen, dan krijgt u de activeringscode via e-mail.

Houd er rekening mee dat u slechts 1 actiecode per printer per abonnement kunt gebruiken.

Ik heb een voucher / kortingscode. Hoe gebruik ik deze?

Als u een kortingsbon of kortingscode hebt, kunt u deze invoeren op de ReadyPrint-website bij de registratie. De korting wordt op uw account toegepast zodra uw registratie is voltooid.

Houd er rekening mee dat u slechts 1 actiecode per printer per abonnement kunt gebruiken.

Inktleveringen

Krijg ik elke maand inkt toegestuurd? Hoe krijg ik meer inkt?

Nee. Er is geen maandelijkse geplande levering van inkt. Vervangende inkt wordt geleverd wanneer er meer inkt nodig is voor het printen van de pagina's in uw abonnement. Dit betekent dat het moment van inktleveringen afhankelijk is van het gebruik.

Uw printer kan inschatten wanneer u meer inkt nodig hebt en zorgt ervoor dat dit geleverd wordt voordat de huidige inkt op raakt. Hierdoor verzenden we geen inkt elke maand, maar sturen we inkt wanneer uw printer deze nodig heeft.

U ontvangt een e-mail wanneer er nieuwe inkt is verzonden. U kunt uw inktleveringen bijhouden door het gedeelte 'Accountleveringen' in het abonnementsportaal te bezoeken.

Hoe weet mijn printer wanneer er meer inkt moet worden verzonden?

Wanneer u zich registreert voor ReadyPrint, houdt de technologie in uw printer uw inktgebruik bij. Uw printer kan inschatten wanneer u meer inkt nodig hebt en zorgt ervoor dat dit geleverd wordt voordat de huidige inkt op raakt. Hierdoor verzenden we geen inkt elke maand, maar sturen we inkt wanneer u deze nodig hebt. Klanten van ReadyPrint EcoTank kunnen inktflessen ontvangen voordat uw printer ze nodig heeft. Bewaar deze in tot uw printer weergeeft dat bijvullen is vereist.

U kunt uw afleveradres bijwerken in uw accountgedeelte op het abonnementportaal om ervoor te zorgen dat we altijd de inkt naar het juiste adres sturen.

Betalingen

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

U kunt betalen met:

Automatische incasso
Visa
Mastercard
Maestro
American Express

Wanneer begint de facturatiecyclus? Hoe vaak wordt ik gefactureerd?

De facturatiecyclus begint op de dag dat u uw registratie afrondt en loopt automatisch door per maand. U ontvangt aan het begin van elke facturatiecyclus een factuur. Als u over overstapt op een hoger gebruiksabonnement binnen een facturatiecyclus, kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe abonnement onmiddellijk bij het nieuwe bedrag te starten.

U kunt de pagina's die in uw account blijven controleren via het gedeelte 'Plan'.

Als u ervoor kiest uw abonnement in te stellen via automatische incasso, wordt uw automatische incasso afgeschreven op de datum dat u uw abonnement start.

Als u meer pagina's afdrukt dan u gekozen abonnement toestaat, worden automatisch de pagina's gebruikt die abonnement hebt meegenomen van de afgelopen twee maanden. Aanvullende pagina's worden alleen in rekening gebracht wanneer de pagina's in uw abonnement en de pagina's die over waren van vorige maanden, al gebruikt zijn. Alle aanvullende pagina's worden aan het einde van de maand gefactureerd samen met de factuur voor de volgende facturatiecyclus.

Wat gebeurt er als mijn betaling mislukt?

ReadyPrint Flex
Als uw betaling mislukt, sturen we u een e-mail met het verzoek uw betalingsgegevens bij te werken. Zodra uw betalingsgegevens zijn bijgewerkt, proberen we uw betaalmethode in rekening te brengen.

Als uw betalingsgegevens niet zijn bijgewerkt, werken de ReadyPrint-inktpatronen niet meer totdat nieuwe betalingsgegevens worden verstrekt en deze succesvol zijn. De ReadyPrint-inktpatronen werken opnieuw zodra de betalingsgegevens zijn bijgewerkt en alle nog niet-betaalde facturen zijn betaald.

Houd er rekening mee dat we uw abonnement automatisch annuleren als uw betaalmethode niet wordt bijgewerkt binnen de tijdlijn die in de e-mail is aangegeven.

ReadyPrint EcoTank
Als uw betaling mislukt, sturen we u een e-mail met het verzoek uw betalingsgegevens bij te werken. Zodra uw betalingsgegevens zijn bijgewerkt, proberen we uw betaalmethode in rekening te brengen.

Als uw betalingsgegevens niet zijn bijgewerkt, stopt uw ReadyPrint EcoTank-printer met werken totdat nieuwe betalingsgegevens zijn verstrekt en succesvol zijn. De ReadyPrint EcoTank printer werkt opnieuw zodra de betalingsgegevens zijn bijgewerkt en alle nog niet-betaalde facturen zijn betaald.

Als uw betalingen niet worden hervat, zal Epson u vragen de EcoTank-printer te retourneren in overeenstemming met de algemene voorwaarden.

Houd er rekening mee dat we uw abonnement automatisch annuleren als uw betaalmethode niet wordt bijgewerkt binnen de tijdlijn die in de e-mail is aangegeven.

De betalingsgegevens kunnen via het gedeelte over de betaalmethode worden bijgewerkt op de pagina 'Account'.

Waar kan ik mijn maandelijkse facturen bekijken?

U kunt kopieën van uw maandelijkse facturen weergeven en downloaden in uw ReadyPrint-dashboard onder Accountpagina > Factureringstabblad in het abonnementsportaal. Volg deze koppeling om toegang te krijgen tot uw facturen.

Mijn abonnement beheren

Hoe houd ik bij hoeveel pagina's ik heb geprint?

U kunt bekijken hoeveel pagina's u heeft geprint door in te loggen op uw account.

Houd er rekening mee dat de printer met internet moet zijn verbonden om het aantal pagina's zo actueel mogelijk weer te geven.

Wat gebeurt er wanneer ik MINDER print dan mijn maandelijks tegoed? Kan ik ongebruikte pagina's meenemen?

Ja, u kunt ongebruikte pagina's meenemen binnen uw maandelijkse afdruktegoed. Niet-afgedrukte pagina's worden gedurende twee maanden meegenomen. ReadyPrint is ontworpen om aan uw afdrukgebruik te voldoen. U hebt de vrijheid om uw abonnement te verhogen of te verlagen om aan uw behoeften te voldoen.

U kunt uw afdrukgebruik bekijken en uw maandelijkse abonnementsopties beheren via de 'pagina abonnement’ in het abonnementsportaal.

Wat gebeurt er wanneer ik MEER print dan mijn maandelijks tegoed?

ReadyPrint is ontworpen om aan uw afdrukbehoeften te voldoen wanneer deze veranderen. U kunt elke maand betalen voor elke extra afgedrukte pagina, u hoeft niets te doen. Ze worden gewoon toegevoegd aan uw volgende rekening. U kunt uw afdrukgebruik en de kosten van extra pagina's op elk moment bekijken via uw 'Accountpagina'.

U hebt ook de mogelijkheid om tussen de printabonnementen te wisselen. Als u bijvoorbeeld een maand veel moet printen, kunt u meteen overstappen naar een hoger abonnement en de maand daarop weer teruggaan naar een lager abonnement. Houd er rekening mee dat er extra kosten verbonden zijn aan het upgraden binnen een factuurcyclus.

Kan ik mijn abonnement veranderen? Is de wijziging of annulering van mijn abonnement onmiddellijk van kracht?

Wij willen dat uw ReadyPrint-abonnement net zo flexibel is als uw afdrukbehoeften. U kunt op elk moment upgraden naar een hoger abonnement en deze wijziging kan onmiddellijk van kracht zijn (onder voorbehoud van onmiddellijk upgradekosten). U kunt ook upgraden aan het begin van de volgende factuurcyclus.

U kunt downgraden wanneer u wilt: uw nieuwe abonnement wordt van kracht vanaf de volgende facturatiecyclus. Wijzigingen in een lager abonnement en annulering zijn van kracht op de eerste dag van de volgende factuurcyclus.

Wat telt als een pagina in mijn tegoed? Hoe worden A3-pagina’s meegeteld in mijn ReadyPrint-printabonnement?

Iedere zijde van een pagina die de printer print, telt als een pagina voor uw tegoed. Het maakt niet uit of u documenten of foto's print en ze kunnen in zwart-wit of kleur zijn. Een pagina die dubbelzijdig geprint is, telt als twee pagina's. Het aantal pagina's wordt niet bepaald door de hoeveelheid inkt die op een pagina wordt gebruikt. Let op: Systeempagina's (bijv. printerstatus, spuitkopcontrole) tellen niet mee. (Houd er rekening mee dat als u de pagina 'Epson Connect Confirmation' wilt afdrukken, deze wordt behandeld als een standaardpagina en als onderdeel van uw toeslag wordt meegeteld.)

Als uw printer kan afdrukken in A3 en u A3-pagina's afdrukt, telt dit als 2 pagina's (A3 is twee keer zo groot als A4) en als u aan beide zijden van A4-papier afdrukt, telt dit als 2 pagina's. Bijvoorbeeld: als u zich aanmeldt voor een ReadyPrint Flex-printabonnement van '100 pagina’s’ en u print 50 A3-pagina’s per maand, dan hebt u uw volledige maandelijkse tegoed verbruikt.

Waarom moet mijn printer voor ReadyPrint verbonden blijven met het internet?

Zorg ervoor dat uw printer ten minste één keer in de 24 uur van de dag regelmatig met internet is verbonden, zodat u kunt blijven afdrukken met de abonnementsservice. Dit betekent dat we de status van uw printer kunnen controleren zodat u optimaal profiteert van de service die u uit uw ReadyPrint-abonnement kunt halen.

Instructies voor het verbinden met internet vindt u in ons gedeelte over productondersteuning.

Als ik meer dan één printer registreer, kan ik mijn pagina's dan delen tussen de verschillende printabonnementen?

Nee, het tegoed is specifiek voor de individuele printer en kan niet worden gedeeld met andere printers.

Kan ik de ReadyPrint Flex-inktpatronen in een andere printer gebruiken?

Nee, de inktpatronen van ReadyPrint werken alleen met de printer die bij uw ReadyPrint Flex-abonnement is geregistreerd.

Kan ik andere inktpatronen dan ReadyPrint Flex-inktpatronen in mijn printer gebruiken?

Ja, maar houd er rekening mee: U dient een volledige set niet-ReadyPrint-inktpatronen te installeren om te voorkomen dat geprinte pagina's worden meegerekend bij het aantal pagina's in uw abonnement.

U moet ALLE afzonderlijke ReadyPrint inktpatronen uit uw printer verwijderen om te voorkomen dat pagina's worden meegeteld in uw abonnement, anders worden ze in rekening gebracht.

Kan ik mijn abonnementsinkt nog steeds gebruiken als ik mijn ReadyPrint-abonnement annuleer?

ReadyPrint Flex
De inkt in ReadyPrint-abonnementen werken niet zodra uw abonnement is geannuleerd en de definitieve factureringscyclus is voltooid. U moet een complete set niet-ReadyPrint-inktpatronen installeren om verder te kunnen afdrukken.

ReadyPrint EcoTank
ReadyPrint FlexDe ReadyPrint-inktpatronen werken niet meer als je plan is geannuleerd en de laatste facturatiecyclus is voltooid.

De ReadyPrint EcoTank printer werkt niet meer als uw abonnement is geannuleerd en de laatste facturatiecyclus is voltooid.

Hoe kan ik een abonnement annuleren?

'Om een abonnement te annuleren, gaat u naar de pagina met het abonnementoverzicht. Houd er rekening mee dat niet-betaalde uitstekende facturen (inclusief extra afdrukkosten) moeten worden betaald op het moment dat u wilt annuleren. U kunt het restant van uw printtegoed van de facturatiecyclus gebruiken tot het einde van de abonnementsdatum.

ReadyPrint Flex
ReadyPrint FlexDe ReadyPrint-inktpatronen werken niet meer als je plan is geannuleerd en de laatste facturatiecyclus is voltooid.

De ReadyPrint-inktpatronen werken niet meer als uw abonnement is geannuleerd en de laatste facturatiecyclus is voltooid.
ReadyPrint FlexDe ReadyPrint-inktpatronen werken niet meer als je plan is geannuleerd en de laatste facturatiecyclus is voltooid.
De ReadyPrint EcoTank printer werkt niet meer als uw abonnement is geannuleerd en de laatste facturatiecyclus is voltooid.

Hoe kan ik mijn ReadyPrint-account sluiten en verwijderen?

'Als u uw account wilt sluiten en verwijderen, moet u ervoor zorgen dat u alle actieve abonnementen annuleert en betalingen afwikkelt. U kunt uw account vervolgens volledig verwijderen door Account sluiten te selecteren in het gedeelte Account.

Opmerking: Als u dit doet, worden alle gegevens verwijderd en moet u zich opnieuw registreren als u een nieuw ReadyPrint-abonnement wilt nemen.

Service & Ondersteuning

Waar kan ik het serienummer van mijn printer vinden?

'Kijk aan de zijkant van de printer of onder de scanner om het serienummer te vinden. U kunt dit ook op de verpakking van de printer vinden. U kunt ook onze video bekijken.

Als u de EcoTank ET-M1170U heeft, moet u de papierlade openen om het serienummer te vinden.

Waarom is de accountgebruiksinformatie op mijn printer anders dan op het ReadyPrint-abonnementsportaal?

Als uw printer verbonden blijft met internet, wordt uw gebruiksinformatie ten minste één keer per dag bijgewerkt. Als uw printer uit is, wordt uw afdrukgebruik bijgewerkt zodra u opnieuw verbinding met internet hebt gemaakt.

Controleer of uw printer verbonden is met het internet en schakel de printer uit en weer in om een extra live-update te activeren.

Wij raden u aan uw printer aangeschakeld te laten en verbonden met het Internet om te garanderen dat Epson kan zien wanneer u meer inkt nodig hebt.

Ondersteuning voor Printers

Hoe configureer ik de printer voor ReadyPrint Flex?

Het installeren van de printer gaat snel en eenvoudig. Wanneer u zich hebt geregistreerd voor ReadyPrint en de inktabonnementen hebt, kunt u met uw abonnementsservice beginnen met afdrukken.

Ga naar landing page om u te registreren en volg de instructies.

Printer
Zodra u bent aangemeld voor ReadyPrint, dient u uw printer verbonden te houden met het internet. Volg de aanwijzingen om de firmware bij te werken. Dit zorgt ervoor dat Epson meer inkt kan verzenden wanneer dat nodig is. Meer informatie vindt u hier.

Inkt
Als u een nieuwe printer hebt, moet u eerst de setuppatronen voor het installatieproces van de printer gebruiken. Maak deze inkt eerst op, en schakel over op de ReadyPrint-patronen wanneer dit nodig is.

Hoe configureer ik de printer voor ReadyPrint EcoTank?

Printer
Houd uw ReadyPrint EcoTank-printer na ontvangst verbonden met het internet. Volg de aanwijzingen om de firmware bij te werken. Dit zorgt ervoor dat Epson meer inkt kan verzenden wanneer dat nodig is.

Inkt
Gebruik de met de printer meegeleverde inktflessen eerst.

Maak eerst alle inkt in de flessen op voordat u de nieuwe flessen gebruikt. Nieuwe inktflessen worden geleverd voordat de huidige inkt opraakt.

Wat is firmware en hoe houd ik mijn firmware up-to-date?

Firmware zorgt ervoor dat de printer functioneert. Het is een code die de printer vertelt wat hij moet doen en hoe hij dit moet doen. Af en toe sturen we updates om uw printer zo efficiënt mogelijk te laten werken.

Om te zorgen dat de ReadyPrint-dienst optimaal presteert, moet u de volgende stappen volgen om de nieuwste firmware te installeren.

- Schakel uw Epson-printer aan en zorg dat hij verbonden is met een computer die internettoegang heeft

- Voer de Epson Software Updater tool uit. Als deze niet is geïnstalleerd, ga dan naar www.epson.eu/support, voer de naam van uw printer in, selecteer de benodigde taal, klik op Product Setup en dan op Epson Software Updater.

- De Epson Software Updater zal kijken of er software- of firmware-updates beschikbaar zijn. Indien er nieuwe firmware beschikbaar is, wordt dit getoond in het venster Essential Product Updates.

- Installeer de nieuwste firmware en volg de instructies op het scherm op (de update kan tot 15 minuten duren).

- De update kan waarschuwingsberichten van uw antivirus-/firewallsoftware activeren. Klik op "Deblokkeren" of "Toestaan" om verder te gaan met de update.

- Houd er rekening mee dat u niet kunt afdrukken wanneer de firmware wordt bijgewerkt en dat alle afdruktaken in de wachtrij worden geannuleerd.

- Schakel uw printer niet uit, tenzij u door het update-proces wordt gevraagd dit te doen.

Voor meer informatie en aanvullende ondersteuning, raadpleegt u de instructie-informatie van de printer of gaat u naar epson.eu/readyprint

'Wat is een onderhoudspatroon?

EcoTank-printers hebben een onderhoudsbox en een vervanging is inbegrepen in uw abonnement. Tijdens sommige afdruk- en printkopreinigingscycli hoopt zich een kleine hoeveelheid overtollige inkt op in het onderhoudspatroon van de EcoTank. Om inktlekkage uit het onderhoudspatroon te voorkomen, is de printer ontworpen om te stoppen met afdrukken wanneer het patroon vol is. U ontvangt een melding wanneer uw onderhoudspatroon vol is.

Houd er rekening mee dat voor WorkForce/WorkForce Pro-printers de nieuwe onderhoudspatronen niet zijn inbegrepen als onderdeel van uw abonnement en apart moeten worden aangeschaft op de Epson-website. Afhankelijk van uw printermodel, moet u mogelijk contact opnemen met ons servicecentrum voor ondersteuning.

Hoe vervang ik het onderhoudspatroon?

Houd er rekening mee dat dit alleen is vereist in een bepaald type EcoTank-printer. We sturen u een e-mail waarin wordt uitgelegd dat de onderhoudsbox wordt verzonden als dit van invloed is op u. U kunt meer informatie vinden en gedetailleerde informatie krijgen in dit artikel.

Hoe retourneer ik een ReadyPrint EcoTank-printer?

U kunt de EcoTank-printer in de originele verpakking terugsturen of een speciaal gemaakte verzenddoos aanvragen. Let op: voor het retourneren van een printer in slechte conditie kunnen extra kosten voor in rekening worden gebracht. Volledige informatie over de kosten vindt u in de algemene voorwaarden van ReadyPrint EcoTank.

Welke informatie wordt er vanuit mijn printer naar Epson verstuurd?

Wanneer u zich aanmeldt voor de ReadyPrint-service, wordt informatie over de inktniveaus en het aantal pagina's dat u print naar Epson gestuurd. Dit zorgt ervoor dat de inkt kan worden geleverd wanneer u deze nodig hebt.

Werkt mijn printer met cartridges die niet van ReadyPrint zijn?

Ja, uw printer kan Epson-patronen gebruiken die buiten uw abonnement om zijn gekocht. Pagina's die zijn geprint met gebruik van patronen die buiten uw abonnement zijn gekocht, tellen niet voor uw tegoed. Of u nu in kleur of zwart-wit print, het is van belang dat u ALLE afzonderlijke ReadyPrint-inktpatronen uit de printer verwijdert, om te voorkomen dat er pagina's worden meegeteld voor uw tegoed.

Let op: als u een afzonderlijk gekocht patroon gebruikt, wordt uw abonnement niet geannuleerd.

Mijn printer geeft een foutcode weer. Wat moet ik doen?

Foutcode: 951000 (ReadyPrint Flex/EcoTank)
Communicatie met de abonnementsserver is mislukt.
- Start de printer opnieuw op, controleer de printerverbinding en probeer het opnieuw.


Foutcode 950140 (ReadyPrint Flex/EcoTank)
Er schijnt een technisch probleem te zijn, omdat de printer niet met de server kan communiceren.
- Controleer nogmaals en zorg ervoor dat de printer met internet is verbonden.

Foutcode 950141 (ReadyPrint Flex)
De printer lijkt niet te zijn geregistreerd voor ReadyPrint.
- Controleer of het serienummer van de printer overeenkomt met het serienummer op uw ReadyPrint-account (het serienummer bevindt zich onder de scannerlade)
- Controleer uw ReadyPrint-account om te controleren of het nog steeds is geregistreerd

De printer is niet verbonden met het netwerk
- Controleer de netwerkinstelling van de printer

Als de fout doorgaat, neemt u contact op met Epson Support.

Foutcode 950141 (ReadyPrint EcoTank)
De printer lijkt zich uit te schrijven voor de ReadyPrint-service.
- Controleer uw ReadyPrint-account om te controleren of het nog steeds is geregistreerd.

Foutcode 950142 (ReadyPrint Flex)
Het lijkt erop dat de printer correct is geregistreerd, maar afdrukken is niet toegestaan.
- Controleer of de printer is verbonden met internet. Meld u dan aan bij uw account om te controleren of het maandelijkse bedrag is betaald.
\Als de fout doorgaat, neemt u contact op met Epson Support

Foutcode 950142 (ReadyPrint EcoTank)
Het lijkt erop dat de printer correct is geregistreerd, maar afdrukken is niet toegestaan.
- Controleer of de printer is verbonden met internet. Meld u dan aan bij uw account om te controleren of het maandelijkse bedrag is betaald.
Als de fout doorgaat, neemt u contact op met Epson Support

**Foutcode 950143 (ReadyPrint Flex/EcoTank) **
De printer is niet langer geregistreerd bij de ReadyPrint-service.
- Meld u aan bij uw account en controleer de status van het abonnement (deze moet worden weergegeven als geannuleerd). Als u zich opnieuw wilt registreren voor de ReadyPrint-service, neemt u opnieuw een abonnement met dezelfde account/printer.
Als u een ReadyPrint EcoTank-abonnement hebt en zich niet registreert, moet u de afdruk in overeenstemming met de algemene voorwaarden retourneren.

Foutcode 950144 (ReadyPrint Flex/EcoTank)
Het lijkt erop dat de printer bij het starten geen contact kon opnemen met de server.
- Start de printer opnieuw op, controleer de printerverbinding en probeer het opnieuw.

Kan het inktpatroon niet herkennen (ReadyPrint Flex)
Bericht op het scherm (als het scherm bestaat)
Voorbeeldbericht 1:

Fout onderhoud
Inktcartridge kan niet worden herkend.
Selecteer 'Volgende' om de fout op te helderen

Voorbeeldbericht 2:
Informatie
Inktpatroon kan volgens onjuiste procedure worden geïnstalleerd
Volg de instructies en installeer deze opnieuw

**Bericht op computer
Voorbeeldbericht 1: **
Inktcartridge kan niet worden herkend
Verwijder en installeer de inktpatronen opnieuw op de juiste manier of vervang ze
Epson raadt de originele Epson-inktpatronen aan
Volg de instructies op het LCD-scherm van de printer om deze te vervangen

Oplossing:
Update de firmware van de printer

Milieu

Wat voor milieu-certificaten heeft Epson?

Voor Epson betekent duurzaam ondernemen dat we rekening houden met alle aspecten van onze organisatie - van de kleinste gloeilamp tot de grootste fabriek. U vindt meer informatie over onze milieugeschiedenis, onze huidige werkwijzen en onze doelen voor de toekomst op onze hoofdwebsite.

Kan ik lege Epson inktpatronen recyclen?

Ja, Epson-inktpatronen kunnen worden gerecycled.

Het pictogram van de doorgestreepte vuilnisbak dat op inktpatronen te zien is, geeft aan dat dit product niet via het normale huishoudelijke afval mag worden weggegooid. Scheid dit product van het andere afval om te zorgen dat het op een milieuvriendelijke manier kan worden gerecycled. Neem contact op met de gemeente waar u dit product hebt gekocht voor meer informatie over de beschikbare inzamelingsfaciliteiten.

U kunt ook vooraf betaalde enveloppen aanvragen waarmee u vier lege patronen gratis aan ons kunt retourneren via onze aangewezen recyclingpartner: Cycleon. Enveloppen aanvragen

Kan ik mijn lege Epson EcoTank-flessen recyclen?

EcoTank-inktflessen zijn gemaakt van polypropyleen. Dit kan meestal samen met ander huishoudelijk afval worden gerecycled via het afvalbeleid van uw gemeente. Neem contact op met uw gemeente voor meer informatie.

Wat gebeurt er met mijn printer aan het einde van zijn levensduur?

Onze producten worden ontwikkeld voor een duurzame levenscyclus, van de eerste schets tot de toetreding in het recyclingproces. We hebben concrete doelen voor milieuspecificaties die al in de productplanningsfase moeten worden bereikt.

ReadyPrint Go en ReadyPrint Flex-printers
Het etiket van de doorgestreepte vuilnisbak dat op de printer te zien is, geeft aan dat dit product niet via het normale huishoudelijke afval mag worden weggegooid. Scheid dit product van het andere afval om te zorgen dat het op een milieuvriendelijke manier kan worden gerecycled. Neem contact op met de gemeente waar u dit product hebt gekocht voor meer informatie over de beschikbare inzamelingsfaciliteiten.

ReadyPrint EcoTank-printers
Epson recyclet ReadyPrint EcoTank-printers op een verantwoorde wijze wanneer ze zijn geretourneerd.

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden?

Neem contact op met onze klantenservice als u het antwoord op uw vraag niet in de bovenstaande informatie kunt vinden.

Visie en strategie

We leveren allemaal een bijdrage aan een betere toekomst. Voor Epson houdt een duurzaam bedrijf in dat men zich bewust is van elke aspect van de organisatie, van de kleinste gloeilamp tot de grootste fabriek.

*3 maanden gratis tegoed uitsluitend beschikbaar voor nieuwe ReadyPrint Flex-klanten met geselecteerde abonnementen. ReadyPrint Flex-abonnementen tot en met 100 pagina's per maand zijn beschikbaar voor deze aanbieding wanneer u de registratie voltooit op www.epson.nl/readyprint tussen 1 januari 2024 en 6 augustus 2024 middernacht. Volledige voorwaarden op www.epson.nl/readyprint

1 ReadyPrint EcoTank – Bespaar tot 90 % op de printkosten

Gebaseerd op berekeningen van Epson, de totale kostenbesparing over 5 jaar om het maximale aantal A4-pagina's te printen op het hoogste ReadyPrint EcoTank-printplan in vergelijking met de gemiddelde totale kosten om hetzelfde aantal pagina's te printen op de 30 bestverkochte A4-inkjetprinters voor consumenten in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveringen in 2021, gepubliceerd in het tweede kwartaal van 2022). De berekening van de totale kosten voor ReadyPrint EcoTank omvat eenmalige activeringskosten en een maandelijks abonnement. Berekening van de totale kosten voor vergelijkbare printers omvat de kosten van de printer en bijbehorende originele cartridges (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, leveringen in 2021, gepubliceerd in het eerste kwartaal van 2022).

ReadyPrint Flex – Bespaar tot 70 % op de inktkosten

Gebaseerd op berekeningen van Epson, de kostenbesparing per pagina om een A4-pagina te printen op het hoogste ReadyPrint Flex-printplan in vergelijking met de gemiddelde kosten per pagina van de 30 bestverkochte A4-inkjetcartridgeprinters voor consumenten in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveringen in 2021, gepubliceerd in het tweede kwartaal van 2022). Kosten per pagina berekend door de gemiddelde verkoopprijs te delen door het rendement van de bijbehorende originele cartridges (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, leveringen in 2021, gepubliceerd in het eerste kwartaal van 2022).

2 ReadyPrint Flex is beschikbaar voor de volgende modellen: XP-2100/05/50/55/2200/05, XP-3100/05/50/55/3200/05, XP-4100/05/50/55/4200/05, XP-5100/05/50/55/5200/05, XP-5150/55,WF-2810/20/30/35/40/45/50/60/65/70/80/85DWF, WF-2910/30/35/50/60/65DWF,WF-3820/25DWF, WF-4820/25DWF, WF-4830DTWF, WF-7830/35/40DTWF

3 ReadyPrint EcoTank is beschikbaar voor de volgende modellen: ET-2750U en ET-4850U. Er wordt een EcoTank-printer geleverd voor gebruik gedurende de looptijd van het plan. Als u meer pagina’s print dan uw abonnement toelaat, worden er extra kosten in rekening gebracht.

4 Een EcoTank-printer wordt geleverd onder de algemene voorwaarden van het ReadyPrint EcoTank-plan, zie https://www.epson.nl/readyprint. Een EcoTank-printer wordt geleverd voor de duur van het abonnement en moet worden teruggestuurd op de overeengekomen einddatum.

5 Initiële kosten voor de ET-2750U zijn € 79,99, en voor de ET-4850U € 129,99.

6 Als u meer pagina’s print dan uw abonnement toelaat, worden er extra kosten in rekening gebracht van € 0,04 tot € 0,25 voor elke extra pagina, afhankelijk van het gekozen printplan.

10-pagina plan: € 0,25/per extra pagina; 30-pagina plan: € 0,15/per extra pagina; 50-pagina plan: € 0,10/per extra pagina; 100-pagina plan: € 0,10/per extra pagina, 300-pagina plan: € 0,10/per extra pagina; 500-pagina plan: € 0,04/per extra pagina

7 Als u meer pagina’s print dan uw abonnement toelaat, worden er extra kosten in rekening gebracht van € 0,01 tot € 0,03 voor elke extra pagina, afhankelijk van het gekozen printplan. Zie www.epson.nl/readyprint

8 Gebaseerd op het gewicht van het plastic dat wordt gebruikt in een 4-kleuren ReadyPrint-multipack, vergeleken met het equivalente 4-kleuren XL-multipack voor de detailhandel.
Berekeningsbasis: gemiddeld gewicht van multipacks verzonden van oktober 2022 tot maart 2023

Heeft u al een activeringskaart? Hier aanmelden

* Gratis maanden en inkttegoed aanbiedingen: Voorwaarden zijn van toepassing • alleen beschikbaar voor nieuwe ReadyPrint Flex / EcoTank-klanten voor geselecteerde printplannen • om in aanmerking te komen voor deze aanbieding moet u zich op www.epson.nl/readyprint registreren voor een ReadyPrint Flex / EcoTank-printplan waarbij u wordt gevraagd akkoord te gaan met het betalen van abonnementskosten zodra deze aanbieding is toegepast • u kunt op elk moment annuleren • niet-restitueerbaar en kan niet worden ingewisseld voor contant geld of tegoed, gedeeltelijk noch volledig • ReadyPrint Flex-printplannen tot en met 100 pagina’s per maand / ReadyPrint EcoTank-printplannen tot en met 500 pagina’s per maand zijn beschikbaar in deze aanbieding en zijn niet overdraagbaar en daarom alleen geldig voor één ReadyPrint Flex- / EcoTank-printplan • kosten tussen € 0,04 - € 0,25 van toepassing voor elke extra pagina die wordt afgedrukt boven het door u gekozen printplan. Overschrijdingskosten per printplan zijn beschikbaar op www.epson.nl/readyprint • kan niet worden gecombineerd en gebruikt voor één enkel Print Flex / EcoTank-printplan • nadat het betreffende abonnementsaanbod is toegepast in overeenstemming met het aanbod blijft u op een printplan met hetzelfde aantal pagina’s en uw maandelijkse kosten worden in rekening gebracht zoals overeengekomen bij uw registratie • u hebt het recht om uw abonnement op elk moment te annuleren op www.epson.nl/readyprint • als u annuleert, hebt u niet langer toegang tot uw doorgeschoven paginategoed.

Algemene voorwaarden

De Algemene voorwaarden voor ReadyPrint vindt . uhier.