Innovatieve Technologieën

Epson streeft naar perfectie. Dankzij onze gepatenteerde technologieën bevinden we ons consistent op de lijst van bedrijven met het grootste aantal IE-octrooien (Intellectueel Eigendom) ter wereld. Dit streven naar innovatie maakt ons het bedrijf met het grootste aantal octrooien voor onze belangrijkste productlijnen en heeft ons voor het vijfde opeenvolgende jaar1 erkenning opgeleverd als technologisch leider in de Top 100 Global Innovators van Thomson Reuters.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN

Printertechnologieën

PrecisionCore®

De printkoptechnologie van de volgende generatie

PrecisionCore is een nieuwe afdruktechnologie die gebruikmaakt van een revolutionaire high-density printchip die tot 40 miljoen zeer nauwkeurige druppels kan genereren.

Geavanceerde MicroPiezo®-technologie

Geavanceerde technologie voor superieure afdrukken met industriële kracht

De MicroPiezo-printkoptechnologie zorgt voor scherpe en nauwkeurige plaatsing van de inkt, voor een hoge beeldkwaliteit en geoptimaliseerde afdruksnelheden. En omdat de technologie geen warmte gebruikt, kan deze worden gebruikt in combinatie met een groot aantal inkten voor scherpe en duurzame beelden bij elk soort toepassing.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Met de overstap naar warmtevrije printers verbruikt u minder energie en kunt u de totale milieubelasting beperken.

Inkttanktechnologie

Een geheel nieuwe aanpak. U hoeft inkt veel minder vaak te vervangen

Maak kennis met afdrukken zonder inktpatronen. Onze inkttanksysteem-printer wordt geleverd met maximaal drie jaar aan inkt2, zodat uw bedrijf tot 74% kan besparen op het afdrukken3.

Projectoren

3LCD

Ontdek de 3LCD CLO-projectoren (Colour Light Output)

3LCD is een geavanceerde, innovatieve technologie die met behulp van drie chips levendige en levensechte beelden produceert voor de meest veeleisende bedrijven en consumenten.

CLO

Alles verandert met kleur

Projecteer heldere, levendige beelden dankzij de Colour Light Output (CLO) van Epson.

Lasertechnologie

De precisie van laserlicht

Ervaar ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid met onze nieuwe laserlichtbron en het geavanceerde filter. Combineer veelzijdige presentatiefuncties met 30.000 uur4 aan onderhoudsvrij gebruik en consistente prestaties, voor volledige gemoedsrust tijdens belangrijke presentaties. Dankzij dit soort innovaties in projectortechnologie zijn we, al sinds 2001, wereldwijd marktleider5 op het gebied van projectoren.

Projectorsoftware

Haal meer uit uw projector. Zorg dat u uw projector optimaal gebruikt

Maak gebruik van de gespecialiseerde softwareoplossingen van Epson om uw projector te verrijken en te profiteren van de verbeterde mogelijkheden, meer vertrouwen en grotere controle. Als 's werelds grootste projectorfabrikant5, begrijpen wij de behoefte aan de juiste projectieoplossingen, waardoor u gemakkelijk en effectief kunt presenteren op de manier waarop u dat wilt, wanneer u dat wilt.

Inkttechnologieën

Claria-inkt

Sluit naadloos aan op uw afdrukbehoefte

Of u nu cursusmateriaal voor school afdrukt, albums met familiefoto's samenstelt of uw nieuwste vaardigheden op het gebied van fotografie wilt laten zien - Epson heeft altijd de juiste inkt voor u.

Durabrite Ultra-inkt

Speciaal ontwikkeld voor zakelijk afdrukken

Epson DURABrite-inkten zijn ontwikkeld voor zakelijk afdrukken en zijn vlekbestendig, sneldrogend en gaan lang mee.

Dankzij de met een harslaag beschermde pigmentdeeltjes die zich aan het papieroppervlak hechten, in plaats van in het papier te trekken zoals bij dye-based inkt het geval is, leveren DURABrite Ultra-inkten sneldrogende tekstdocumenten van laserkwaliteit en afbeeldingen op verschillende papiersoorten en -gradaties.

Why buy genuine?

We believe that printing is a partnership. It takes both a printer and its ink to produce a quality print. That’s why it's essential to understand your inks to avoid potential printing pitfalls. Find out what sets our inks apart from the competition.

Connectiviteit

Discover the benefits of Epson's groundbreaking app solutions, designed to cater to the needs of both businesses and consumers. Epson's cutting-edge apps are meticulously developed to optimize operations, increase productivity, and streamline workflows. Irrespective of your industry, whether it's retail, hospitality, healthcare, or any other sector, Epson's app solutions offer personalized features and functionalities tailored to your specific requirements.

Enjoy the convenience of inventory management, point-of-sale systems, mobile printing, and document scanning seamlessly integrated with Epson's user-friendly interfaces. Stay one step ahead with Epson's adaptable app solutions, unlocking limitless possibilities for your business or personal pursuits today.

Epson Connect

Gemakkelijk afdrukken vanaf tablets, smartphones en meer

Met de diensten van Epson voor mobiel en vanuit de cloud afdrukken kunt u thuis, op kantoor of onderweg draadloos afdrukken en scannen met smartphones en tablets.

Epson Device Admin

Analyseer en beheer uw printerpark centraal via één intuïtieve interface

Beheer op eenvoudige wijze een volledig machinepark met printers en scanners8 op afstand, met volledige controle zoals de mogelijkheid om uw apparaten te installeren, configureren, controleren en onderhouden, en storingen te verhelpen voor extra productiviteit en kostenbesparingen.

De Epson LFP Ink Cost Calculator-app

Bereken het inktverbruik voor verschillende soorten afbeeldingen

De Epson LFP Ink Cost Calculator-app is ontworpen om u een overzicht te geven van de inktkosten per pagina voor diverse printers uit de Epson Stylus Pro- en SureColor-series. De kosten worden berekend door middel van voorbeeldafbeeldingen die representatief zijn voor iedere printer- en toepassingssoort8.

Epson iProjection

Draadloos verbinden en presenteren

Houd uw handen vrij om te communiceren met uw publiek, een dynamischere presentatie te verzorgen en hen aan te sporen om ideeën te leveren. U bereikt dit met onze iProjection-app doordat u draadloos documenten, beelden en webpagina's rechtstreeks vanaf uw smart devices met iOS of Android kunt presenteren.

Epson Document Scan

Scan documenten rechtstreeks naar uw mobiele apparaat.

Met Epson Document Scan kunt u documenten rechtstreeks naar uw Android™-apparaat scannen. U kunt een voorbeeld van de gescande gegevens bekijken en deze naar e-mail of rechtstreeks naar andere toepassingen verzenden, of naar clouddiensten als Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ en Microsoft® OneDrive.

Epson ePOS-app voor kassabonnen

De Epson ePOS-kassabonapp toont aan hoe eenvoudig het is om kassabonnen te maken, af te drukken en te verzenden vanaf uw iPhone of iPad

Stel een mobiel POS- (mPOS) of een ander invoersysteem voor bestellingen in een paar eenvoudige stappen samen.

TM-hulpprogramma

Met deze app kunt u een draadloze verbinding instellen, uw printerinstellingen configureren en voorbeeldbonnen afdrukken vanaf een iPhone, iPad of iPod touch naar een Epson-kassabonprinter.

iLabel

Met Epson iLabel kunt u gemakkelijk etiketten maken, opslaan en afdrukken vanaf een smart device

Haal alles uit de functies van uw apparaat, zoals spraaktranscriptie om een nieuwe dimensie toe te voegen aan uw etikettenervaring.

1 Op basis van gepubliceerde octrooiaanvraagnummers (CY2016). Op basis van onderzoek van Epson.

2 Gebaseerd op een gemiddeld afdrukvolume van 140 pagina's per maand en uitgaande van het laagste rendement van de eerste inktset.

3 Gemiddelde aantal inktpatronen/gemiddelde besparing bij afdrukken van het genoemde aantal pagina's op basis van de meegeleverde inktflessen met de EcoTank-reeks, inclusief hardwareprijs. Vergelijking gebaseerd op het gemiddelde van de EcoTank A4-serie en afgezet tegen het gemiddelde van de tien best verkochte modellen in West-Europa, in de periode april 2016 tot maart 2017 (gevolgd door GfK). Berekening van de afdrukkosten gaat uit van gemiddelde adviesprijzen en is gebaseerd op het aantal verbruikte standaard- en XL-patronen voor de West-Europese markt (eveneens gevolgd door GfK). De gehanteerde rendementsgegevens van inktpatronen zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.

4 Levensduur van laser van maximaal 83.000 uur in aangepaste modus.

5 Grootste marktaandeel in verkochte eenheden voor projectoren van 500 lumen en hoger. (Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2016).

6 Gebaseerd op de metingsnormen voor JEITA CP-3901A: glanzend papier (A4-formaat), temperatuur 23°C, vochtigheid 50%.
Zakelijke Inkjet Pro- en laserprinters/MFP's, zakelijke scanners en grootformaatprinters voor netwerkgebruik.

7 De Epson SC-P5000-printer met violet-inktset kan 99,0% van PANTONE® Solid Coated-kleuren reproduceren als deze wordt gebruikt in combinatie met Epson Proofing Paper White Semimatte en Epson-inkt. The Epson SC-P5000 printer met LLK-inktset kan 98,8% van PANTONE® Solid Coated-kleuren reproduceren als deze wordt gebruikt in combinatie met Epson Proofing Paper White Semimatte en Epson-inkt.

8 Let op: de kosten kunnen worden beïnvloed door bijkomende variabele kosten, waaronder, maar niet beperkt tot, mediasoort, onderhoud, stroomverbruik, printerinstellingen, het vervangen van onderdelen. De prijs voor Epson-inkten is gebaseerd op de geldende catalogusprijzen voor inkt in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, exclusief btw, per februari 2013. Kosten zijn gebaseerd op het gebruik van de standaardinstellingen voor de printers en zijn gebaseerd op het hoogste rendement van originele Epson-verbruiksartikelen.