Samenwerken

in de vrije tijd

OPLOSSINGEN VOOR DE VRIJETIJDSSECTOR

Technologische oplossingen voor vrijetijdsbeleving

De vrijetijdssector staat enorm onder druk, vooral veroorzaakt door de mensen die er zelf gebruik van maken. Consumenten worden steeds veeleisender in hun vrije tijd en verwachten van elke ervaring dat deze een interessant gesprekspunt vormt, waard is te delen op social media en een gevoel van voldoening oplevert. Dankzij de technologie van Epson wordt elk bezoek de moeite waard. Ongeacht of het gaat om efficiëntie in de back-office of het verkrijgen van concurrentievoordeel, onze innovatieve oplossingen staan garant voor een aangename en allesomvattende klantervaring.

De bezoekerservaring opnieuw uitvinden

Ongeacht of klanten in de rij staan te wachten, deelnemen aan de attractie of behoefte hebben aan service of informatie, waar het om gaat is dat zij een onvergetelijke ervaring beleven. Maak gebruik van innovatieve technologie die bezoekers begeleidt en informeert en hen een indrukwekkende beleving biedt.

Investeer in de toekomst

Vrijetijdsorganisaties moeten zich richten op nieuwe manieren waarop ze bezoekers kunnen aantrekken en behouden in dit tijdperk van de mondige klant. Stroomlijn tijdrovende processen en bespaar geld door een betere klantenservice te bieden.

Genieten van de resultaten

Het creëren van een zinvolle betrokkenheid voor elke bezoeker vereist attracties die zowel de individuele bezoeker als de bezoeker in het algemeen aanspreken. Met de juiste technologie kunt u bezorgdheden wegnemen en een nieuwe beleving ontwerpen waardoor uw bezoekersaantal zal groeien.

Ontdek hoeveel u kunt besparen op de afdrukkosten door over te stappen op Epson

Gebruik onze calculator voor de totale eigendomskosten

Bescherm de toekomst van de planeet

Bij Epson begrijpen we hoe belangrijk het is om te werken aan een duurzamere planeet voor de toekomstige generaties. Daarom ontwikkelen we onze afdrukoplossingen zo milieuvriendelijk mogelijk.

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Start uw ontwikkeling

Zorg dat elk detail telt

Verander tickets, toegangspassen en polsbandjes in branded of promotionele aandenkens. Met Epson ColorWorks-labelprinters kunt u kleurenlabels afdrukken on-demand, zodat u de details eenvoudig kunt aanpassen aan de omgeving, het evenement of de betreffende voorstelling en vervolgens op diverse media kunt printen.

Laat uw bezoekers actief deelnemen

De interactieve displays van Epson zijn bijzonder geschikt voor bewegwijzering en samenwerking. Gebruik ze bij informatiepunten en in lesruimten, zodat bezoekers zelf op verkenning kunnen gaan en deel kunnen nemen aan de thematische activiteiten via het aanraakscherm, door hun vingers of de meegeleverde, snelreagerende pennen te gebruiken.

Demonstreer uw fantasie

Vervoer complete ruimten naar een andere wereld. Met Epson-installatieprojectoren kunt u spectaculaire displays realiseren in verbeterde 4D-kwaliteit en enorme projecties afstemmen op een gebouw, muziek, verhaal of andere effecten voor een ongekende multisensorische ervaring.

Bied meeslepende ervaringen

De doorzichtige Moverio-multimediabril van Epson maakt het mogelijk augmented content naadloos over de echte wereld heen te leggen, waardoor cultureel erfgoed, evenementen, concertpodia en fabrieksrondleidingen toegankelijker en onderhoudender worden, zonder dat bezoekers worden afgeleid van de getoonde voorwerpen en attracties.

Betrouwbaar afdrukken van kassabonnen op hoge snelheid

De kassabonprinters van Epson zijn ontworpen om te blijven werken in zelfs de meest veeleisende retailomgevingen. De TM-T88VI is een geavanceerde kassabonprinter met hoge afdruksnelheden en hoge betrouwbaarheid, plus geavanceerde functies ter ondersteuning van zowel mobiele, als web- en pc-gebaseerde POS.

Creëer persoonlijke verhalen

Produceer gepersonaliseerde foto's, certificaten en kaarten terwijl klanten de ervaring beleven. De SureLab-fotoprinters van Epson maken visuele verhalen die uw bezoekers kunnen meenemen en delen.

Bied de service waar zij behoefte aan hebben

Ongeacht of u een kleine vrijetijdsruimte hebt en gebruikmaakt van het Replaceable Ink Pack System (RIPS), of een grotere recreatiefaciliteit beheert met de WorkForce Enterprise-oplossing, Epson zorgt dat al uw administratieve behoeften in de back-office gedekt zijn. U kunt bijvoorbeeld ingevulde lidmaatschapsformulieren scannen op een stand bij de kaartverkoop en deze doorsturen naar het hoofdkantoor voor snelle goedkeuring en met een positieve klantervaring als gevolg.

Overtref de verwachtingen van de klant

Met de grootformaatprinters van Epson kunt u hoogwaardige posters, banners, prints en meer produceren, zonder dat u daar een professionele print-shop bij nodig hebt.

Producten

Ontdek Epson's brede assortiment zakelijke printers, MFP's, scanners, projectoren en meer.

Projectoren

Printers

Scanners

Overige Producten

Casestudy's

Ontdek een breed scala aan casestudy's met informatie over Epson-producten en -oplossingen en markttrends.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Epson en ontdek updates over de nieuwste Epson-producten.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

1 Van toepassing voor de modellen: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U 2 Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/inkjetsaving
3 Gebaseerd op de extractie en verwerking van grondstoffen en de productie van verbruiksartikelen. Getest volgens Epson-methodologie:
1. Berekening is alleen CO2 uitstoot als milieubelasting (opwarming van de aarde).
2. Het resultaat van de berekening is gebaseerd op eigen verklaringen. (Er is geen verificatie van derden ontvangen).
4 Wij gebruiken de coëfficiënt van CO2 (kg-CO2/eenheid) die is gepubliceerd in JEMAI-database 'LCA Pro'.)
5 Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2015.
6 Theme park of the future, Attractions Magazine
7 Gewoonlijk verbruikt een laserprinter van 45-55 ppm 1500 W; de WorkForce Enterprise heeft een laag stroomverbruik van 180 W – 320 W met een afdruksnelheid tot 100 ppm. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield.