STAP OVER OP EFFICIËNT PRINTERBEHEER

Verbeter uw uitvoer en verhoog de uptime, dankzij een efficiëntere productieplanning en ondersteuning voor uw printerpark.

EPSON CLOUD SOLUTION PORT

Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

Epson Cloud Solution PORT is een platform voor cloudservices dat ondersteuning biedt voor de grootformaat- en commerciële printers van Epson. U kunt al uw apparaten op meerdere locaties monitoren, of verschillende printers op één locatie, vanaf de productievloer of remote, en zorgen voor grotere controle. De eerste service die op het platform wordt aangeboden is Production Monitor, die de productiestatus in real-time evalueert.

Overzicht

Epson Cloud Solution PORT is een platform voor cloudservices dat ondersteuning biedt voor de grootformaat- en commerciële printers van Epson. Epson Cloud Solution PORT is toegankelijk via meerdere apparaten, waaronder pc's, smartphones en tablets.

Production Monitor

Controleer de status van uw printers met behulp van Production Monitor op uw smart devices of pc. Met deze functie behoudt u het zicht op de dagelijkse operationele status en deze ondersteunt hoge productiviteit en efficiëntie.

Epson Cloud Solution PORT

Met Epson Cloud Solution voor mobiele apparaten heeft u op ieder moment via smartphone of tablet inzicht in de status van de printers op de productielocatie, door verbinding te maken met een veilig cloudgebaseerd platform.

Download on the App Store
Get it on Google Play

Functionaliteit

Production Monitor stelt vast welke acties het meest urgent zijn en helpt u bij het doelmatig oplossen van het probleem, met een minimale verstoring van de afdruktaak. U kunt zien wanneer taken zijn voltooid, zodat u nauwkeuriger kunt plannen. De tool genereert dagelijkse rapporten met productieknelpunten of mogelijke kansen om de productiviteit te verbeteren.

Wat is Production Monitoring?

  1. Bekijk alle printers en hun respectievelijke operationele status

  2. Bekijk de dagelijkse prestaties en vergelijk deze met die van de vorige dag, met staaf- en lijndiagrammen

  3. Bewaak de status van uw printers en configureer de dashboards op basis van uw behoeften en voorkeuren.

Ondersteunde modellen

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel als ik me registreer voor Epson Cloud Solution PORT?

Een van de belangrijkste voordelen is dat u apparatuur kunt monitoren op verschillende locaties, vanaf de productievloer of remote, zodat u de controle kunt behouden over uw productie. De eerste service die op het platform wordt aangeboden is Production Monitor. Deze evalueert de status van productie in real-time.

Welk type gegevens wordt verzameld en hoe worden de gegevens gebruikt?

Raadpleeg de Beveiligingsrichtlijnen en de Privacyverklaring voor gedetailleerde informatie.

Hoe wordt de privacy van mijn gegevens beveiligd?

Epson houdt de informatie in eigen beheer en voldoet aan de AVG-normen. Raadpleeg de Privacyverklaring voor gedetailleerde informatie.

Heeft Epson toegang tot mijn netwerk?

De printers verzenden en versleutelen gegevens via HTTPS-protocollen. Raadpleeg de Beveiligingsrichtlijnen voor een uitgebreid overzicht.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken