Samenwerken in de gezondheidszorg

Bespaar tijd en geld met voordelige technologie die professionals in de gezondheidszorg helpt efficiënter te werken.

Video bekijken
OPLOSSINGEN VOOR DE GEZONDHEIDS­ZORG

Technologische oplossingen voor de gezondheidszorg

Bij Epson beseffen we dat u onder druk staat om zowel samenwerking als patiëntenzorg te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te beperken en efficiënter te werken.

Daarom ontwerpen we technologie om uw workflows te vereenvoudigen en te stroomlijnen, waardoor u tijd en resources bespaart. Hierdoor heeft uw personeel meer tijd om samen te werken in teams en problemen sneller op te lossen, omdat mensen, locaties en informatie in real-time samen kunnen komen. Dankzij de krachtige, weinig onderhoud vergende Epson-oplossingen voor de gezondheidszorg kunt u zich richten op de persoon die voor u het belangrijkst is – uw patiënt.

Uw IT helpen meer te doen met minder

Onze oplossingen helpen u om een constant systeem van kwaliteitszorg te leveren.

Volledig financieel inzicht

Epson-technologie is ontworpen om u te helpen kostenbesparingen te vinden zonder dat dit ten koste gaat van de organisatorische prestaties, door budget vrij te maken voor andere activiteiten en initiatieven.

Managers helpen hun productiviteit te verhogen

De efficiëntie van uitvoerend en facilitair personeel is direct van invloed op de kwaliteit van de patiëntenzorg en de rol van de zorgprofessionals. Met Epson-technologie werkt u efficiënter, kunt u processen stroomlijnen en de nauwkeurigheid sterk verbeteren.

Bescherm de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een groenere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Lease-oplossingen

Lees meer over de verschillende manieren waarop u van Epson-producten kunt profiteren door ze te leasen.

Software-oplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan software-oplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Stel het belang van de patiënt voorop

Bespaar tijd en geld op voorraadopslag

Sla medische gegevens veilig op zonder kosten voor papieropslag. Veel ziekenhuizen installeren Epson cd/dvd publishers om patiënt-cd's te produceren of patiëntgegevens te archiveren vanwege de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak, zelfs in extreme omgevingen.

Efficiënt en voordelig afdrukken

Verspil minder tijd aan het wachten op afdrukken, zelfs bij grote hoeveelheden, terwijl u volledig de toegang tot gevoelige informatie beheert. Onze WorkForce Pro- en WorkForce Enterprise-printers vereisen nauwelijks gebruikersinterventie en bieden een snellere responstijd, duurzame verbruiksmaterialen en beveiliging via een toegangscode, om uw workflow te ondersteunen en beveiligen in plaats van deze te verstoren.

Zie betere resultaten

Maak optimaal gebruik van Augmented Reality (AR) om belangrijke details van uw patiënt te onderzoeken tijdens een behandeling. Met onze Moverio smart glasses kunt u informatie en afbeeldingen tegelijkertijd weergeven, waardoor u sneller kunt reageren, uw productiviteit kunt vergroten en behandelingen sneller kunt uitvoeren.

Efficiënte digitalisering van medische documenten

Digitaliseer de meest complexe digitale documenten: medische dossiers. Met de snelle A3-productieapparaten van Epson beschikt u over de vereiste flexibiliteit voor het scannen van elk document in het dossier, die met één druk op de knop voor bewerking en samenwerking beschikbaar zijn.

Maak samenwerking eenvoudig

Bespreek een patiëntencasus zonder dat u aantekeningen hoeft in te typen en overleg met externe specialisten in real-time vanaf uw eigen werkplek. Met onze interactieve projectoren verandert u samenwerking in een efficiënter digitaal proces dat flip-overs, whiteboards of flat panel-displays overbodig maakt.

Nauwkeurige aanduiding van de kritieke details

Onderscheid patiënten, hun medicatie en behandeling met behulp van kleurenetiketten. Markeer cruciale informatie duidelijk en benadruk de subtiele verschillen voor grotere nauwkeurigheid en leesbaarheid. Onze ColorWorks-labelprinters produceren uiterst duurzame medicijn- en monsteretiketten, snel en on-demand.

Grote volumes afdrukken met hoge snelheid

Druk kwalitatief hoogwaardige documenten af met hoge snelheden tot maximaal 100 apm, en verbeter de productiviteit met WorkForce Enterprise: een betrouwbare en milieuvriendelijke A3 kleuren-MFP voor afdelingsgebruik met optionele afwerkingseenheid.

Producten

Ontdek Epson's ruime assortiment van zakelijke printers, MFP's, scanners, projectoren en meer.

Printers

Scanners

Projectoren

Overige Producten

Casestudy`s

Ontdek een breed scala aan casestudy's met informatie over Epson-producten en -oplossingen en markttrends.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Epson en krijg updates over de nieuwste Epson-producten.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

1 Inktpatroon met hoge capaciteit met een maximaal paginarendement van circa 84.000 pagina's. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield. Initialisatie-inkten bieden alleen genoeg inkt voor het opstarten van de printer. U moet nieuwe inkt kopen of laten aanleveren voor normaal gebruik.

2 Gewoonlijk verbruikt een laserprinter van 45-55 ppm circa 1500 W; de WorkForce Enterprise heeft een laag stroomverbruik van 180 W tot 320 W met een afdruksnelheid tot 100 apm.