Zorg voor een geweldige 4K UHD-ervaring met de geavanceerde pixel-shifting resolutieverhogende technologie¹.

4K PRO-UHD¹

Wat is 4K PRO-UHD¹?

Epson 4K PRO-UHD¹ is niet zomaar een specificatie van een resolutie. Het begrip omvat alle factoren die van invloed zijn op de beeldprestaties, waaronder de helderheid van gekleurd en wit licht, contrast, HDR10 en kleurverwerking. Daarnaast omvat het de mogelijkheid om 4K-content te ontvangen, verwerken en te projecteren. Het resultaat is dat de beelden levensechter zijn en een hogere resolutie dan Full HD hebben.

4K-beeld­verbeterings­technologie

Projecteer 4K UHD-content en gebruik de mogelijkheid om andere content op te schalen voor verbluffend levensechte beelden met een hogere resolutie dan Full HD dankzij technologie waarmee elke pixel diagonaal een halve pixel wordt verschoven om de resolutie te verdubbelen.

Full HD-resolutie wordt verdubbeld van 1920 x 1080 naar 4K (3840 x 2160)

3LCD-technologie²

HDR10 - hoog dynamisch bereik

Dankzij het hoge dynamische bereik (HDR) krijgen beelden meer diepte en wordt u een onvoorstelbaar detailniveau geboden dat eerder niet mogelijk was. HDR verrijkt de kleuren, waardoor beelden natuurlijker maar toch intens weergegeven worden, en uiteindelijk meer indruk maken.

100% kleurhelderheid

Met een lagere kleurhelderheid kunnen de kleuren dof en vaag overkomen. Simpel gezegd: doffe kleuren leveren een futloos beeld op.

En bovendien zijn details vaak moeilijker te onderscheiden. Zulke beelden houden zelden de interesse en aandacht van het publiek vast. Dit is mogelijk geen probleem in een verduisterde bioscoop maar in een normale woonkamer kan het wel een probleem opleveren.

Epson-projectoren leveren heldere beelden, zelfs in natuurlijk daglicht, vanwege een gelijke White en Colour Light output³.

 

Ultrabreed L*a*b*-kleurenspectrum

Het kleurenspectrum is het kleurenpallet dat een bepaalde technologie of een bepaald proces kan reproduceren.

Het ultrabrede L*a*b*-kleurenspectrum kan een breder bereik van levensechte kleuren weergeven, voor een rijker en realistischer beeld.

Hoog contrast voor zwarttinten

Dankzij een hoge contrastverhouding tot 2.500.000:1 kunt u optimale beeldkwaliteit bieden, met scherpe contrasten en diepe zwarttinten.

 

Maak kennis met het assortiment

¹ Met 4K-beeldverbeteringstechnologie wordt elke pixel diagonaal verschoven, waardoor de Full HD-resolutie verdubbelt. Resolutie is Full HD in 3D-modus.

² Ga voor meer informatie naar www.3lcd.com

³ Kleurhelderheid (Colour Light Output) in de helderste modus gemeten door een onafhankelijk laboratorium conform IDMS 15.4. Kleurhelderheid kan variëren, al naar gelang gebruiksomstandigheden. Best verkopende Epson 3LCD-projectoren vergeleken met de best verkopende 1-chip DLP-projectoren op basis van verkoopgegevens van NPD voor de periode van mei 2017 t/m april 2018. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/CLO