Innovatieve printkop- Technologie

PrecisionCore is een revolutionaire stap voorwaarts in de printtechnologie.
Deze printchip met hoge dichtheid is ontworpen om hogere snelheid en een onverslaanbare beeldkwaliteit te leveren en genereert tot 40 miljoen precieze dots per seconde met een verbazingwekkende nauwkeurigheid van de inktplaatsing en minder vervormingen en onvolkomenheden.

Een ommekeer op het gebied van printen

Met zijn ongelooflijke vermogen om te schalen en tegelijkertijd een onverslaanbare beeldkwaliteit, snelheid en precisie te leveren, vertegenwoordigt de PrecisionCore-technologie een fundamentele verandering in de manier waarop we printoplossingen benaderen.

MicroTFP-printchip

Het hart van PrecisionCore wordt gevormd door de PrecisionCore MicroTFP-printchip. Deze printchip is modulair en kan in verschillende printkopconfiguraties worden geplaatst.

Uitstekende snelheid en uitvoerkwaliteit

Gebaseerd op de Thin Film Piezo (TFP)-technologie die Epson gebruikt in commerciële grootformaatprinters, biedt de MicroTFP PrecisionCore-printchip aanzienlijk betere basisprestaties vergeleken met conventionele piëzo-printkoppen. Dit omvat een hogere snelheid en een nauwkeurigere puntplaatsing. Thin Film Piezo-actuatoren, dienen als pompjes die inktdruppels afvuren, zijn slechts 1 micron dik en kunnen de vorm en grootte van de druppel zeer nauwkeurig afstellen, met een snelheid tot 50.000 keer per seconde per nozzle. Door de lengte van de nozzleplaat, en dus de lengte van de nozzlelijn, te vergroten van 1 inch naar 1,33 inch, kunnen PrecisionCore-printkoppen een professionele uitvoerkwaliteit leveren bij ongelooflijk hoge snelheden met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit.

Mogelijkheden voor uitbreiding

Modulaire PrecisionCore-chips kunnen op verschillende manieren gecombineerd worden om diverse printkoppen te maken, van industriële perslijnkoppen tot serieprintkoppen voor kantoren. Naarmate de PrecisionCore zich verder ontwikkelt, belooft het een duurzaam inkjettechnologieplatform te worden met eindeloze mogelijkheden in het vooruitzicht.

De toekomst van printing: Heat-Free-printtechnologie

Met de overstap naar warmtevrije printers verbruikt u minder energie en kunt u de impact op het milieu beperken.