NEXT-GENERATION TABLET POS

De bekroonde TM-m30II-SL-serie is een compacte, stijlvolle alles-in-één-oplossing voor het afdrukken van kassabonnen

Video bekijken
Product bekijken
mPOS-PRODUCT­OPLOSSINGEN

Wij bieden ondersteuning bij uw uitdagingen

Van pop-up stores en boetiekwinkels tot restaurants en bars: mPOS-oplossingen zijn een essentiële tool geworden waarmee retailers hun klanten een probleemloze en onvergetelijke winkelervaring kunnen bieden.

Wij hebben oplossingen waarmee u eenvoudig verbinding maakt met tablets en mobiele apparaten en waarmee u kassabonnen op elke gewenste plek in de winkel kunt printen, en die bovendien uitgebreide ondersteuning voor alle besturingssystemen bieden.

Wij begrijpen de voortdurend veranderende eisen van de hospitality-omgevingen, en ook dat efficiëntere mPOS-oplossingen cruciaal zijn voor klanttevredenheid en de groei van uw bedrijf.

Wat uw zakelijke uitdagingen ook zijn, Epson heeft slimme, functionele en stijlvolle mPOS-oplossingen om uw klantenservice te verbeteren en uw leven een beetje makkelijker te maken.

Ontworpen om u verbonden en mobiel te houden

Gespecialiseerde shops en boetiekjes in de winkelstraat, kleine restaurants, bars, koffiebars en delicatessenzaken. Voor degenen die waarde hechten aan mobiele connectiviteit voor een probleemloze winkelervaring (inclusief 'sync and charge'-opties voor tablets).

Een mPOS-printer die kan fungeren als knooppunt voor andere randapparatuur zou ook van pas komen. Een aantrekkelijk, compact design dat naadloos binnen de werkomgeving past. Beproefde productkwaliteit en -betrouwbaarheid.

Pop-up stores

Ziet er geweldig uit op uw POS

Tijdelijke verkooppunten en eetgelegenheden – voor degenen die non-stop betrouwbare service eisen. Uitstekende connectiviteit voldoet aan de systeemeisen van mPOS-klanten, inclusief 'sync and charge' voor tablets.

Gebruikers profiteren ook van een stijlvol, praktisch design met een kleine voetafdruk en een hoge betrouwbaarheid dankzij de beproefde en vertrouwde productkwaliteit van Epson.

Foodtrucks

Bestand tegen uw veeleisende werkomgevingen

Voor degenen die willen profiteren van een betaalbaar, gebruiksvriendelijk, vertrouwd tabletgebaseerd systeem. Kleine voetafdruk, robuust en betrouwbaar. Voor degenen die het dilemma van wachtrijverkorting willen oplossen en een efficiëntere workflow moeten creëren.

Kiosken

Vermindert uw wachttijden en blijft functioneren

Afhaalmaaltijden, zelf uitchecken, ticketverkoop met zelfservice. Gebruikers hebben een zeer betrouwbare en duurzame oplossing, een compact design en lage totale eigendomskosten nodig. Een oplossing die gemakkelijk in het bestaande kioskontwerp past. Een einde-papier-sensor die onbeheerde bediening mogelijk maakt.

Vind de beste mPOS-oplossing voor uw bedrijf

Wij hebben oplossingen waarmee u eenvoudig verbinding maakt met tablets en mobiele apparaten en waarmee u kassabonnen op elke gewenste plek in de winkel kunt printen, en die bovendien uitgebreide ondersteuning voor alle besturingssystemen bieden. Wij begrijpen de steeds veranderende vereisten van de horecaomgevingen van tegenwoordig en dat de efficiëntie van mPOS essentieel is voor de klanttevredenheid en de groei van uw bedrijf.

Wat uw zakelijke uitdagingen ook zijn, Epson heeft slimme, functionele en stijlvolle mPOS-oplossingen om uw klantenservice te verbeteren en uw leven een beetje makkelijker te maken.

Kassabonprinters

De bonprinters uit de TM-m Serie zijn ontworpen met mPOS in gedachten, met een slank, compact industrieel ontwerp dat naadloos aansluit bij moderne tablets en slimme apparaten.
De TM-m30II-SL is een stijlvolle alles-in-één mPOS-oplossing die de functionaliteit van een tablethouder integreert voor gemak en ruimtebesparing, waardoor het een ideale keuze is voor efficiënte mPOS-instellingen.

Draagbare kassabonprinters

Deze robuuste, maar niettemin lichte en draagbare mPOS-kassabonprinters met batterijvoeding stimuleren de transactionele efficiëntie in retail- en horecaomgevingen. Ze maken mobiel printen mogelijk (via Bluetooth of Wi-Fi) met tablets of andere draagbare apparaten. Deze oplossingen ondersteunen 'printen aan tafel' voor de hospitality, wachtrijverkorting in zowel retail- als hospitality-omgevingen, of simpelweg onderweg betaald worden.

Klantendisplay

Verbeter uw branding en vestig de aandacht op promoties met deze stijlvolle, gebruiksvriendelijke een eenvoudig te installeren displays.

Slimme technologieën

Onze robuuste serie van mPOS-producten, hulpmiddelen en functies voldoen aan uw point-of-sale-behoeften naarmate uw bedrijf groeit. We hebben enkele toonaangevende functies ingebouwd in onze producten, die in harmonie samenwerken met onze hardware om de prestaties te verbeteren.

Casestudy’s

Ontdek een breed scala aan casestudy's met informatie over Epson-producten en -oplossingen en markttrends.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Epson en krijg updates over de nieuwste Epson-producten.

Meer informatie nodig?Bekijk technische gidsen, software en aanvullende informatie voor al onze mPOS-producten.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken