SAMENWERKEN IN HET ONDERWIJS

Video bekijken
OPLOSSINGEN VOOR HET ONDERWIJS

Ontworpen om te leren

Bij Epson begrijpen wij waar het om gaat in het onderwijs en wij gebruiken deze kennis om technologie te ontwerpen die continu en efficiënt leren ondersteunt. Onze oplossingen houden informatie in beweging. Ze verbinden samenwerkingsgroepen, spreken tot de verbeelding en inspireren zowel docenten als studenten.

Hedendaagse technologie moet naadloos en ononderbroken werken, van schermdeling en flexibel leren tot samenwerking tussen locaties, en moet docenten en studenten bovendien stimuleren ervan gebruik te maken met een BYOD-strategie (Bring Your Own Device). De technologie van Epson ondersteunt deze dynamische leeromgeving.

Investeer in de toekomst

Studenten zijn meer verbonden dan ooit, en zij verwachten hetzelfde van de technologie die zij gebruiken om te leren.

Bekijk de resultaten

Breng leren tot leven en stimuleer alle mogelijke vaardigheden. Geef studenten het vertrouwen om hun eigen ideeën na te streven en inspireer hen zodat zij hun eigen oplossingen kunnen ontdekken. Onze samenwerkingsoplossingen verbinden studenten met hun lesprogramma, zodat zij betere resultaten behalen en vaardigheden voor het leven kunnen ontwikkelen.

Volledig financieel inzicht

Uw IT-apparatuur moet lang meegaan, eenvoudig in het gebruik zijn en ondersteuning bieden voor onderwijs dat diverse leerplannen bestrijkt. Epson-technologie biedt direct vanaf het begin toegevoegde waarde, zodat u zich kunt richten op het benutten van het potentieel van creativiteit en samenwerking zonder zich zorgen te hoeven maken over eventuele verborgen kosten.

Bescherm de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden wij het belangrijk dat we voor een groenere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod van softwareoplossingen en overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Technologie die leren tot leven brengt

Houd uw leerlingen bij de les

Verbeter de leerervaring met een Epson-visualiser, een lichtgewicht Full HD-desktopcamera. U kunt grote afgedrukte pagina's, 3D-objecten, experimenten en zelfs levende wezens in close-up weergeven, zowel voor werkgroepen als voor een groter publiek.

Verlaag de afdrukkosten

Onze WorkForce Pro RIPS-printers helpen u de productiviteit te verbeteren door minder geld aan verbruiksmaterialen uit te geven en minder tijd te besteden aan onderhoud, zodat u zonder onderbreking kunt werken.

Transformeer de manier van lesgeven

Stimuleer de dialoog tussen studenten en leerkrachten tijdens het leerproces met een interactieve Epson-displayoplossing met ultrakorte projectieafstand. Het schermformaat is van belang, dus profiteer van de projectie van content op een schaalbaar scherm tot 100 inch in Full HD en laat interactie met groepsprojecten plaatsvinden via gebaren of het gebruik van pennen. Daarnaast kunt u aantekeningen maken, delen en bespreken zonder dat u daarbij een pc hoeft in te schakelen.

Breng uw omgeving op orde

Produceer sterke, duurzame etiketten in een breed scala aan tapes en tekstkleuren. Met de LabelWorks-etikettenprinters zorgt u ervoor dat rapporten, materialen, bedrijfsmiddelen, kabels en onderdelen correct worden gelabeld en eenvoudig terug te vinden zijn.

Produceer indrukwekkend materiaal

Met onze grootformaatprinters kunt u posters, banners, prints op kleding en meer produceren, zonder dat u daar een professionele print-shop bij nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan studenten die bouwkundige CAD-tekeningen en -ontwerpen, modeprints en -patronen, of beeldende kunst en fotografie vervaardigen.

Houd informatie in beweging

Stel studenten in staat onze snelle apparaten met hoge resolutie te gebruiken voor het in detail vastleggen van onderzoeksmateriaal – van negatieven en foto's tot boeken en kranten.

Grote volumes afdrukken met hoge snelheid

Druk kwalitatief hoogwaardige documenten af met hoge snelheden tot maximaal 100 ppm met WorkForce Enterprise: een betrouwbare en milieuvriendelijke A3 kleuren-MFP voor afdelingsgebruik met optionele afwerkingseenheid.

Maximaliseer de impact van uw presentaties

Ontwikkel leermateriaal en breng uw materiaal tot leven met uitzonderlijk heldere kleuren en beeldkwaliteit met hoge resolutie die schaalbaar is voor ruimten van vrijwel elke grootte.

Geef elk kind de beste kijkervaring

58% van alle studenten kan niet alle content op een 70" flat panel display lezen4

Producten

Printers

Scanners

Projectoren

Overige producten

Casestudy's

Ontdek een breed scala aan casestudy's met informatie over Epson-producten en -oplossingen en markttrends.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Epson en krijg updates over de nieuwste Epson-producten.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken

1 Op lokale netwerken met Epson Multi-PC Projection of bij gebruik van de Epson iProjection-app die is ontworpen voor gebruik op Android- en iOS-apparaten en Google Chromebooks.
2 Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017. Tijd tot eerste afdruk (FPOT) vanuit een nacht slaapstand, vergeleken met alle concurrerende machines, getest op het moment van publicatie. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/inkjetsaving
3 Inktpatroon met hoge capaciteit met een maximaal paginarendement van circa 84.000 pagina's. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield.Initialisatie-inkten bieden alleen genoeg inkt voor het opstarten van de printer. U moet nieuwe inkt kopen of laten aanleveren voor normaal gebruik.
4 Vergeleken met een toonaangevend model flat panel display van 70" met 4K-resolutie (meest verkocht – in eenheden – excl. verkoop in hotels op basis van gegevens van PMA Distributor voor Noord-Amerika, verkoop in de periode van januari tot september 2015) in een klaslokaalopstelling van 6,7 m breed x 8,2 m diep. Toen hen werd gevraagd om zes korte informatie-items te kopiëren van dia's die werden weergegeven, kopieerde 58% van alle leerlingen in de leeftijd van 12 tot 22 jaar ten minste één item verkeerd. Gebaseerd op Amerikaans onderzoek dat werd uitgevoerd door Radius Research, april 2016.
5 Vergeleken met toonaangevende 1-chip DLP-projectoren voor home-entertainment. Epson 720p-projectoren zijn drie keer zo helder; Epson 1080p-projectoren zijn consistent twee en maximaal drie keer zo helder. Op basis van NPD-gegevens uit de periode tussen juli 2011 en juni 2012. Kleurhelderheid (Colour Light Output) gemeten conform IDMS 15.4. Kleurhelderheid kan variëren, al naar gelang gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/CLO
6 Whiteboard Selling, door Sommers & Jenkins
7 Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/inkjetsaving
8 Gewoonlijk verbruikt een laserprinter van 45-55 ppm circa 1500 W; de WorkForce Enterprise heeft een laag stroomverbruik van 180 W tot 320 W met een afdruksnelheid tot 100 ppm.
9 Gebaseerd op de extractie en verwerking van grondstoffen en de productie van verbruiksartikelen. Getest volgens Epson-methodologie: 1. Berekening is alleen CO2-uitstoot als milieubelasting (opwarming van de aarde). 2. Het resultaat van de berekening is gebaseerd op eigen verklaringen. (Er is geen verificatie van derden ontvangen.) 3. Wij gebruiken de coëfficiënt van CO2 (kg-CO2/eenheid) die is gepubliceerd in JEMAI-database "LCA Pro".