WELKOM BIJ EPSON EUROPE

Als dochteronderneming van de Seiko Epson Corporation, beschikken we over de aanwezigheid en geloofwaardigheid van een wereldwijd merk, gekoppeld aan de professionaliteit en aandacht voor details die kenmerkend zijn voor een Japans bedrijf. We zijn 80 jaar geleden opgericht en onze producten zijn bekend in alle uithoeken van de wereld.

Ons doel

Onze filosofie van efficiënte, compacte en nauwkeurige innovatie verrijkt levens en helpt een betere wereld tot stand te brengen.

Meer informatie
Video bekijken

Managementfilosofie

Epson wil een onmisbaar bedrijf zijn, dat wereldwijd vertrouwen geniet vanwege onze toewijding aan transparantie, klanttevredenheid en duurzaamheid. We respecteren individualiteit en stimuleren teamwork, en het is ons doel om unieke waarde te leveren door innovatieve en creatieve oplossingen.

Epson loopt voorop op het gebied van innovatieve technologie

Grootste marktaandeel in meerdere categorieën

Projector
Grootste fabrikant van projectoren ter wereld
Ink Tank Printer
Bestverkochte inkttankprintermerk ter wereld
Dot Matrix Printer
Grootste fabrikant van dotmatrixprinters ter wereld
SCARA Robot
Grootste wereldwijde marktaandeel van SCARA-robots sinds 2011
POS Printer
Marktleider op het gebied van kassabonprinters in West-Europa

Onze geschiedenis

Epson begon zijn reis in 1942 als fabrikant van horlogeonderdelen aan de oevers van het Suwa-meer in Japan. In de afgelopen 80 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot wereldmarktleider op het gebied van innovatie en technologie.

Onze wereldwijde aanwezigheid

Coins

9,5 miljard euro omzet per maart 2023

People

79.906 Epson-medewerkers wereldwijd

Onze aanwezigheid in EMEAR

Coins

1,9 miljard euro omzet per maart 2023

People

1.902 Epson-medewerkers in EMEAR

Globe

44 kantoren

Het managementteam van Epson Europe

Ons managementteam is toegewijd aan de ontwikkeling van de organisatie door middel van doordacht, ervaren leiderschap en het verbeteren van de levens van onze werknemers, klanten en partners.

Innovatie

We passen onze innovatieve technologieën toe om maatschappelijke problemen op te lossen en bij te dragen aan de verrijking en duurzaamheid van gemeenschappen. Om dit te bereiken zetten we onze kerntechnologieën in op vier gebieden: inkjet, visueel, wearables en robotica.

Onderscheidingen

Epson is trots op de erkenning die we hebben ontvangen in de vorm van talloze product- en duurzaamheidsprijzen. Dit is een selectie van enkele van deze prijzen: