Samen zetten we ons in voor verandering

Elk seizoen organiseert de LPGA een officiële kwalificatietour die bijdraagt aan een consistente pijplijn van talent voor het wereldtoneel. De tour gaat zijn 42e wedstrijdseizoen in met Epson als titelsponsor.

De Epson Tour wil veelbelovende vrouwelijke golfers de mogelijkheid bieden om hun dromen na te streven.

Yoshiro Nagafusa, president van Epson Europe B.V.

De steun van Epson voor de LPGA en de Epson Tour onderstreept de toewijding van het bedrijf aan vrouwenemancipatie en het helpen lanceren van de carrières van deze uitzonderlijke individuen. We zijn vereerd dat we de mogelijkheid hebben om deze topsporters te ondersteunen in hun streven om zich te kwalificeren voor de LPGA Tour, en daarbuiten.

Mollie Marcoux Samaan, commissaris van de LPGA

We zijn verheugd Epson te mogen verwelkomen in de LPGA-familie. Dit baanbrekende partnerschap biedt toekomstige golfsterren over de hele wereld de mogelijkheid om hun talent op de proef te stellen en een stap dichterbij het realiseren van hun dromen te komen. We zijn dankbaar dat Epson onze toewijding deelt om jonge vrouwelijke atleten te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling en om een actieve rol te spelen in de groei en gelijkheid van vrouwensporten. De ‘Road to the LPGA’ is beter dan ooit.