Fotoproductie

Hoogwaardig, veilig afdrukken met verbeterde productiviteit

De 44-inch SureColor SC-P8500D is de ideale keuze voor posterproductie met een hoog printvolume en voor kopieerwinkels die foto’s op groot formaat afdrukken. Ontworpen voor gebruikers die waarde hechten aan levendige beeldkwaliteit, lage bedrijfskosten, hoge productiesnelheden en eenvoudige printerverwerking. De compacte SC-P8500D past ook naadloos in commerciële omgevingen met beperkte ruimte.

Belangrijkste kenmerken

Houd productieniveaus in real-time bij

Met de Epson Cloud Solution PORT-webbrowser met speciale app voor smartphones en tablets kunt u de status van uw printerpark controleren en uw printers altijd en overal beheren.

De Production Monitor biedt duidelijke, gemakkelijk te begrijpen afbeeldingen om in één oogopslag te kunnen zien hoe uw printers presteren. Dankzij de gedetailleerde beschikbare gegevens kunt u eenvoudig de productiviteit analyseren en elke dag vanaf elke locatie duidelijke operationele updates ontvangen om een hoge productiviteit en efficiëntie te ondersteunen, evenals onderhoudstracking en services voor probleemoplossing op afstand.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken