STAP IN DE ACTIE

Laat overgrote tv's links liggen en ontdek hoe een projector uw home-entertainment nu nog meeslepender kan maken dan u zich ooit had kunnen voorstellen.

THUIS­PROJECTOREN VAN EPSON

Innovaties die ertoe doen

Haal een van de meest geavanceerde technologieën in huis van de reeds 17 jaar lang grootste projectorproducent ter wereld¹. Met uitzonderlijke hoge contrastverhoudingen en een ongeëvenaarde helderheid komen films tot leven en wordt sport nog meeslepender.

Grootte doet er wel degelijk toe

Maak uw huis het middelpunt van actie met de thuisprojectoren van Epson. Maak het alledaagse bijzonder, of u nu uw favoriete sport of een klassieke film bekijkt, een boxset streamt of de nieuwste game speelt. U kunt ieders aandacht vasthouden en gedenkwaardige momenten samen beleven met familie en vrienden met een indrukwekkend scherm tot wel 300 inch.

Heldere, levendige projectie

Helder wit licht alleen is niet voldoende om de natuurgetrouwe kleuren die u elke dag ziet tot leven te brengen. Daarom levert de 3LCD-technologie van Epson-projectoren een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst (CLO). Waarom zou u genoegen nemen met een scherm met doffe, vage en levenloze kleuren? Ervaar levendige en levensechte beelden met projectoren van Epson.

Epson 4K PRO-UHD²

Geweldige beelden zijn het resultaat van een combinatie van technologieën die samenwerken, waaronder de gelijkmatige helderheid van gekleurd en wit licht, 3LCD-technologie, HDR10, contrast en kleurverwerking. Met de 4K PRO-UHD² projectoren van Epson krijgt u een holistische benadering van beeldprestaties bovenop het vermogen om 4K-inhoud te ontvangen, verwerken en projecteren.

Deze functie is niet beschikbaar op alle modellen. Raadpleeg de productspecificatie om te controleren of uw model over deze functie beschikt.

Ultrabreed kleurenspectrum

Ervaar een groter aantal levensechte kleuren met een rijker en meer realistisch beeld.

Pas het beeld moeiteloos aan

De installatie is snel en eenvoudig dankzij een hoogwaardige optische zoomverhouding en een brede lens-shift. De gemotoriseerde zoom-, scherpstellings- en lens-shiftfunctie laat u naadloos overschakelen tussen de verschillende beeldverhoudingen en er kunnen tot wel 10 verschillende standen worden opgeslagen.

Deze functie is niet beschikbaar op alle modellen. Raadpleeg de productspecificatie om te controleren of uw model over deze functie beschikt.

Geniet tot 15 jaar lang van entertainment³

Omdat de lampen een levensduur van maximaal 10.000 uur³ hebben, kunt u tot wel 15 jaar lang elke dag een film bekijken zonder de lamp te hoeven vervangen. Epson-projectoren staan bekend om hun betrouwbaarheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ook maar een minuut mist van uw favoriete film, game of programma.

Ontdek het assortiment

¹ Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2018.

² Met 4K-beeldverbeteringstechnologie wordt elke pixel diagonaal verschoven, waardoor de Full HD-resolutie verdubbelt. Resolutie is Full HD in 3D-modus

³ Gebaseerd op het elke dag bekijken van een film met een gemiddelde duur van 1 uur en 45 minuten en de lamp ingesteld op Eco-modus

⁴ De WirelessHD-functie is beschikbaar in de 28 lidstaten van de EU en in Kroatië, IJsland, Noorwegen, Saudi-Arabië, Zwitserland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Kan worden gewijzigd. Neem contact op met uw plaatselijke Epson-verkoopkantoor voor informatie over beschikbaarheid in uw regio

⁵ Gebaseerd op vijf uur per dag kijken met de projector ingesteld op Eco-modus

⁶ Kleurhelderheid (colour light output) in helderste modus, gemeten door een extern laboratorium overeenkomstig IDMS 15.4. Kleurhelderheid varieert op basis van gebruiksomstandigheden. Bestverkopende Epson 3LCD-projectoren versus bestverkopende 1-chip DLP-projectoren, op basis van NPD-gegevens voor mei 2017 - april 2018.