CARTRIDGES BEHOREN TOT HET VERLEDEN

Bespaar tot 90% op de printkosten1

ECOTANK SAVINGS CALCULATOR

Bespaar geld met EcoTank-printers van Epson

Het berekenen van uw besparingen is een abc'tje

  1. Kies een Epson EcoTank-model en vergelijk dit met één van de 20 best verkopende printers
  1. Selecteer uw geschatte gebruik en hoeveel jaren u van plan bent om de printer te gebruiken
  1. Klik op 'BEREKENEN'

1. Selecteer een vergelijking

ECOTANK VS INKJET
ECOTANK VS KLEURENLASERPRINTER

2. Waarvoor wilt u de printer gebruiken?

Epson M100 vs Cannon LPB-6030B

U kunt besparen ten opzichte van het geselecteerde model

Of tot ten opzichte van het marktgemiddelde4

GEDETAILLEERDE RESULTATEN WEERGEVENDEZE PAGINA AFDRUKKEN

Uw resultaten

  • MARKTGEMIDDELDE

ALS U WILT WETEN HOE DEZE RESULTATEN ZIJN BEREKEND, KLIKT U HIER VOOR DE BEREKENINGSMETHODE EN DE BELANGRIJKSTE AANNAMES.

De totale eigendomskosten worden aangeduid met de rode streep, op basis van afgedrukte pagina's per maand gedurende jaar.

De totale eigendomskosten zijn gebaseerd op de aankoopprijs van de hardware plus de lopende kosten van inkt en toner. Overige kosten kunnen van invloed zijn op de totale eigendomskosten en kunnen leiden tot verdere besparingen, zoals extra verbruiksartikelen die worden gebruikt door laserprinters en stroomverbruik. De gemiddelde verkoopprijs van de printers en verbruiksmaterialen werd verkregen via de IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (gegevens Q2 2016 – Q1 2017) en IDC EMEA Consumables Tracker (gegevens H1 2016, H2 2016).

Met andere printer vergelijken

Betrouwbaar afdrukken zonder geknoei

Epson's nieuwe reeks EcoTank-printers is uitgerust met navulbare inkttanks, een revolutionaire technologie die een onovertroffen combinatie biedt van gemak en meerwaarde voor thuisgebruik, thuiskantoren en kleine bedrijven. U kunt nu zeer voordelig afdrukken zonder inktpatronen.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

Vind de beste EcoTank printer voor jou

1 De gemiddelde besparing op de kosten per pagina en het gemiddelde aantal inkjetcartridges dat voor het afdrukken van hetzelfde aantal pagina’s als de EcoTank '102' en '104'-inktflessen nodig zou zijn. Vergelijking tussen het gemiddelde rendement (A4-afdrukken conform ISO/IEC 24711) van EcoTank '102'- en '104'-flessen, en de originele verbruiksmaterialen die worden gebruikt in de vijftig bestverkochte printers met inkjetcartridges (volgens de marktgegevens van het GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point-of-Sale-panel voor Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië van april 2019 tot maart 2020).

2 Kosten per pagina berekend aan de hand van de adviesprijs voor inktflessen, gedeeld door het vermelde rendement.

3 De ET-3700, ET-3750 en ET-4750 worden geleverd met inkt voor 14.000 pagina's. Zie de specificaties voor details over de meegeleverde inkt bij andere modellen. Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van testpatronen in ISO/IEC 24712. Zwart: 14.000/Kleur: 11.200 pagina's gebaseerd op twee sets inktflessen die met deze printer worden meegeleverd. Zwart-wit: 7500/Kleur: 6000 pagina's gebaseerd op afzonderlijk verkochte 102 inktflessen. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC24711. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur.

4 Het 'marktgemiddelde' is een afgeleide van de 20 vergelijkingsmodellen die worden gebruikt in de TCO-calculator voor de totale gemiddelde waarde. Alle specificaties en prestatiegegevens over concurrerende fabrikanten zijn verzameld uit openbaar beschikbare informatie, met inbegrip van maar niet beperkt tot de brochures en websites van de fabrikanten zelf.