INNOVATIE

We streven ernaar om mensen, dingen en informatie te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Naast onze eigen R&D (onderzoek en ontwikkeling) werken we samen met partners om innovatieve technologieën te creëren die gericht zijn op het oplossen van maatschappelijke problemen en het verrijken van gemeenschappen. Om dit te bereiken, benutten we onze belangrijkste technologieën op vier gebieden: inkjet, visueel, wearables en robotica.

INNOVATIE

Technologie in harmonie met het milieu

Onze Japanse oorsprong is verankerd in een sterke traditie van het maken van uitzonderlijke producten uit eindige hulpbronnen. We waren het eerste bedrijf ter wereld dat een volledige afbouw van CFK's aankondigde, en we maken onze vooruitgang op milieugebied al meer dan 20 jaar lang openbaar.

Voor ons draait duurzaamheid om het voortdurend aanpakken en verbeteren van elk aspect van onze wereldwijde voetafdruk, van onze productie en distributie tot het gebruik van hulpbronnen. Het gaat erom onmisbaar te zijn voor onze klanten die onze toewijding aan een beter milieu delen en om steeds duurzamere technologieën en verantwoorde manieren van werken te ontwikkelen.

Ontdek meer over duurzaamheid bij Epson

Innovaties voor bedrijven

Elk bedrijf wil zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Hierbij kan het gaan om systemen die sneller printen, beter projecteren of beter scannen. Het kan gaan om het implementeren van meer, effectievere en betrouwbaardere externe oplossingen, of om het optimaliseren van de toepassing van de nieuwste opkomende technologieën, zoals Augmented Reality.

Als de grootste fabrikant van projectoren, inkttankprinters, dotmatrixprinters en SCARA-robots ter wereld en de grootste fabrikant van POS-printers in West-Europa, hebben onze technologische oplossingen het potentieel om elke bedrijfsomgeving te transformeren.

We streven ernaar onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken door al onze producten te ontwerpen met een lager stroomverbruik om het totale energieverbruik te minimaliseren.

Bedrijfstakken

Onze zakelijke producten

Projector
Zakelijke printers

Zakelijke printers van Epson zijn gebouwd om snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen. Het assortiment biedt organisaties van elke omvang praktische oplossingen in meerdere formaten.

Projector
Zakelijke scanners

Scanners liepen ooit voorop in de wereldwijde transformatie naar een digitaal tijdperk. Vandaag de dag gaan onze scanners een stap verder met de snelheid en bruikbaarheid om te voldoen aan toenemende digitale eisen.

Projector
Zakelijke projectoren

Flexibele zakelijke presentaties brengen mensen dichter bij elkaar om ideeën uit te wisselen in elke vergader- of trainingsruimte, virtueel of persoonlijk.

Projector
POS-printers

Van pop-up-stores en boetiekwinkels tot restaurants en bars: mPOS-oplossingen zijn een essentieel hulpmiddel geworden waarmee winkeliers hun klanten een probleemloze en onvergetelijke winkelervaring kunnen bieden.

Projector
Professionele printers

Onze commerciële en industriële grootformaat printtechnologie biedt uitzonderlijke kwaliteit en innovatie voor de signage-, grafische, technische, foto-, etiketterings- en textielsectoren.

Projector
Robotica

We hebben 40 jaar ervaring op het gebied van robottechnologie en helpen bedrijven bij het aanpakken van een scala aan productie-uitdagingen. Onze industriële robots staan wereldwijd bekend om hun snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Projector
Installatieprojectoren

Onze innovatieve, veelzijdige 3LCD-technologie tilt geprojecteerde beelden naar nieuwe dimensies. Creëer verbluffende visuele impact en meeslepende ervaringen in auditoria, galerieën, musea, themaparken en vele andere bezoekersattracties.

Projector
Kleurlabelprinters

Print hoogwaardige etiketten op maat en in eigen beheer, waar en wanneer u ze nodig hebt. Met de on-demand inkjetkleurenlabelprinters van Epson heeft u geen last meer van vertragingen, storingen, verspilling of ongemak, en kunt u ook afscheid nemen van uw voorraad voorbedrukte etiketten, productieonderbrekingen, verloren bestellingen of late verzendingen.

Projector
Smart glasses

Onze Moverio smart glasses, gebaseerd op de revolutionaire Si-OLED-technologie van Epson, combineert digitale content naadloos in een echte omgeving. Ze zijn ideaal voor ondersteuning op afstand, workflowbegeleiding en trainingstoepassingen.

Innovaties voor thuis

Geen thuis of thuiskantoor is compleet zonder een Epson-printer. Onze innovaties bieden echter ook creativiteit en grenzeloze mogelijkheden voor elk huishouden met een breed scala aan producten. Geniet van een bioscoopervaring in uw woonkamer, bestuur drones met onze Moverio smart glasses of print zonder cartridges met onze uitzonderlijk voordelige EcoTank-printers.

Meer over Epson