T-serie met 6 kleuren

De SureColor SC-T7700D is een volledig geïntegreerde oplossing van 44 inch die uiterst veilig, productief printen, slimme functies en eenvoudige bediening biedt.

Door het veelzijdige en compacte ontwerp is de SC-T7700D eenvoudig te installeren in de meeste werkomgevingen. Vertrouwelijke documenten worden veilig verwerkt door middel van verbeterde IT- en beveiligingsfuncties. Hoge printsnelheden en dubbele rollen verhogen de productiviteit.

SureColor SC-T7700D

44 inch

De SureColor SC-T7700D is een volledig geïntegreerde oplossing van 44 inch die productief printen, smartfuncties en eenvoudige bediening biedt.

Belangrijkste kenmerken

Verbeterde beeldkwaliteit door toevoeging van rode inkt

De SC-T7700D, standaard ondersteund door Adobe Postscript 3, creëert gedetailleerde prints van de hoogste kwaliteit door middel van de 2,64-inch PrecisionCore MicroTFP-printkop, Variable Sized Droplet Technology en Nozzle Verification Technology. De 6-kleuren UltraChrome XD3 pigmentinkten bevatten een nieuwe rode inkt die handig is voor het corrigeren van CAD-tekeningen, waarbij rode tinten realistisch gerepliceerd worden en de exacte rode kleur wordt afgestemd op bedrijfslogo's.

De printstatus op afstand in real-time in de gaten houden

Met het Epson Cloud Solution PORT-platform kunt u apparatuur op verschillende locaties op afstand bewaken – of meerdere printers op één locatie, altijd en overal. De Production Monitor is een van de apps op de Epson Cloud Support PORT en biedt duidelijke, gemakkelijk te begrijpen afbeeldingen om in één oogopslag te zien hoe elke printer in uw vloot presteert. Er kunnen gedetailleerde gegevens gebruikt worden om eenvoudig de productiviteit te analyseren en overal dagelijkse bedrijfsupdates te ontvangen. De productiviteit en efficiëntie worden verbeterd door volgsystemen voor onderhoud en services voor probleemoplossing op afstand.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken