SCANNEN MET HOGE PRECISIE VOOR GEDETAILLEERDE RESULTATEN

Leg de details van historische documenten, foto's, filmnegatieven en objecten vast in hoge resolutie met de Epson Expression-reeks en LaserSoft

GRAFISCHE SCANNERS

Eenvoudig scannen met hoge precisie

De Expression 13000XL is een veelzijdige grootformaatscanner met hoge resolutie, ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende toepassingen waarin oog voor detail uiterst belangrijk is.

In combinatie met de meegeleverde professionele beeldverbeteringssoftware, LaserSoft SilverFast Ai 9, kunt u profiteren van gebruiksvriendelijke beeldverwerkingsvoorzieningen, waaronder professionele stofverwijdering en korrelreductie, ruisonderdrukking en tintcorrectie voor zeer nauwkeurige resultaten.

Assortiment bekijken

Expression 13000XL

Grafische A3-scanner

Hoogwaardige grafische A3-scanner voor scherpe en nauwkeurige beeldreproductie van plattegronden, foto's en kunstillustraties met de precisie die gebruikers verwachten.

  • Hoogwaardige A3-scans

  • Geavanceerde softwarefuncties

  • Functie voor het scannen van film

Expression 13000XL Pro

A3-scanner voor film en afbeeldingen

De Expression 13000XL Pro is een A3-scanner met hoge resolutie die is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften in verschillende sectoren, waaronder grafisch design. Met 3,8 DMax, dubbele lichttechnologie, autofocus, vermindering van verblinding en de uitzonderlijke SilverFast Ai 9-beeldverwerkingsfuncties biedt deze scanner uitstekende beeldreproductie.

  • Ideaal voor het scannen van film

  • Hoogwaardige A3-scans

  • Geavanceerde softwarefuncties

Scherpe en nauwkeurige beeldreproductie

De Expression 13000XL en 13000XL Pro zijn beide hoogwaardige A3-scanners, ontworpen voor toepassingen die hoge precisie vereisen. Met deze scanner kunt u eenvoudig media tot A3+ scannen met hoge precisie en steeds weer verzekerd zijn van scherpe beelden en professionele resultaten. Deze scannerreeks is uiterst geschikt voor het nauwkeurig vastleggen van gedetailleerde beelden, met inbegrip van historische documenten, röntgenopnamen, filmnegatieven, architectuurontwerpen, forensisch bewijsmateriaal en objecten. Deze scanners zijn bovendien flexibel en gebruiksvriendelijk, met een laag stroomverbruik in vergelijking met de oude Epson-modellen.

Optimaliseer het scanproces

Epson Expression 13000XL

De Expression 13000XL heeft een optische dichtheid van 3,8 DMax en 48-bits kleurdiepte voor scherp en nauwkeurig scannen en volledige reproductie van het grootst mogelijke kleurenbereik, zelfs in de schaduwrijke gedeelten. Bovendien kunnen gebruikers met de hoge resolutie van 2400 x 4800 dpi en de ultranauwkeurige Micro Step Drive-technologie zelfs de kleinste details met buitengewone helderheid vastleggen.

HOOGWAARDIGE BEELDREPRODUCTIE

Met een resolutie van 2400 x 4800 dpi, een optische dichtheid van 3,8 DMax en 48-bits kleurendiepte kunt u eenvoudig en consistent scans met superieure kleurtinten en kleurenreproductie produceren.

READYSCAN LED-TECHNOLOGIE

De Expression 13000XL is uitgerust met ReadyScan LED, een energiebesparende en milieuvriendelijke lichtbron die geen opwarmtijd vereist, waardoor de scanner supersnel reageert. Dankzij DMax en de 48-bits kleurdiepte kunt u eenvoudig en consistent scans met superieure kleurtinten en kleurenreproductie produceren.

DUIDELIJKERE EN SCHERPERE SCANS

Een 6-lijns CCD-sensorarray met grote pixels biedt grotere gedetailleerdheid tijdens het scannen bij elke pass. Met het autofocussysteem kunt u automatisch supernauwkeurig scherpstellen voor superieure beeldhelderheid en -nauwkeurigheid, maar u kunt de volledige controle over het creatieve proces ook zelf in handen nemen via de Manual Focus-optie. Dankzij de dichtheid van 3,8 DMax en de 48-bits kleurdiepte kunt u eenvoudig en consistent scans met superieure kleurtinten en kleurenreproductie produceren.

VEELZIJDIG SCANNEN VAN FILM

Met de Expression 13000XL Pro kunt u transparante en doorschijnende media in ongeëvenaarde niveaus van detail scannen. Het apparaat ondersteunt een breed scala aan filmformaten tot en met A3+.

Optimale combinatie van hardware en software

De samenwerking met toonaangevende softwareproducent LaserSoft Imaging, de makers van SilverFast, biedt toegevoegde waarde en besparingen voor organisaties waarin het vastleggen met de hoogstmogelijke nauwkeurigheid van cruciaal belang is.

Scan een reeks van media, met inbegrip van filmnegatieven

Met de optionele transparanteneenheid kunnen gebruikers transparante media scannen, zoals positief- of negatieffilm of -dia's, met professioneel resultaat. Dit betekent dat u uw media in superieure kwaliteit kunt digitaliseren en bewaren.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken