TONERS BEHOREN TOT HET VERLEDEN

1 inktfles = tot 5 lasertoners¹

Mono EcoTank printers

Grootste leverancier van inkttankprinters ter wereld¹².

70 mln. inkttankprinters verkocht wereldwijd¹³.

Afdrukken tegen zeer lage kosten

De zuinige EcoTank is fundamenteel anders dan laserprinters. Het apparaat beschikt over een grote navulbare inkttank die u vult met inkt uit de meegeleverde inktflessen in plaats van toner. Er is meteen voldoende inkt om duizenden pagina's te printen en u bespaart kosten en tijd omdat de toner niet voortdurend vervangen hoeft te worden.

Alle voordelen van zwartwitlaserprinters en de kostenbesparende functies van Epson EcoTank

Laserachtige functies

Kostenbesparende voordelen

1 inktfles = Тot 5 lasertoners*

Bereken hoeveel u kunt besparen met Epson EcoTank-printers

  1. Kies een Epson EcoTank-model en vergelijk dit met een van 20 best verkopende printers

  2. Laat ons weten hoeveel pagina's per maand u waarschijnlijk zult afdrukken en hoeveel jaar u de printer naar verwachting gaat gebruiken.

  3. Klik op 'Berekenen'

Epson M100 vergeleken met Cannon LPB-6030B

U kunt besparen ten opzichte van het geselecteerde model

Of tot ten opzichte van het marktgemiddelde4

Gedetailleerde resultaten weergeven Print deze pagina

Uw resultaten

  • MARKTGEMIDDELDE

ALS U WILT WETEN HOE DEZE RESULTATEN ZIJN BEREKEND, KLIKT U HIER VOOR DE BEREKENINGSMETHODE EN DE BELANGRIJKSTE AANNAMES.

De totale eigendomskosten worden aangeduid met de rode streep, op basis van afgedrukte pagina's per maand gedurende jaar.

De totale eigendomskosten zijn gebaseerd op de aankoopprijs van de hardware plus de lopende kosten van inkt en toner. Overige kosten kunnen van invloed zijn op de totale eigendomskosten en kunnen leiden tot verdere besparingen, zoals extra verbruiksartikelen die worden gebruikt door laserprinters en stroomverbruik. De gemiddelde verkoopprijs van de printers en verbruiksmaterialen werd verkregen via de IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (gegevens Q2 2016 – Q1 2017) en IDC EMEA Consumables Tracker (gegevens H1 2016, H2 2016).

Met andere printer vergelijken

Maak kennis met het assortiment

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

Vind de beste EcoTank printer voor jou

1 Op basis van berekeningen van Epson, de gemiddelde besparing op de kosten per pagina en het gemiddelde aantal tonercartridges dat nodig is voor het afdrukken van hetzelfde aantal pagina's als met een Epson EcoTank "101"-inktfles. Vergelijking tussen het rendement (A4-afdrukken van ISO/IEC 19752) van de EcoTank-fles "111" en het rendement van de originele verbruiksmaterialen (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, leveringen van 2021, gepubliceerd in het eerste kwartaal van 2021) die worden gebruikt in de 10 bestverkochte zwartwitlaserprinters met één functie en een afdruksnelheid van 1 tot 20 ppm in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveringen in 2021, gepubliceerd in het eerste kwartaal van 2021). Kosten per pagina berekend door de relevante verkoopomzet per fles/patroon te delen door het totale rendement per verkoopeenheid.

2 Gemiddelde besparing in 3 jaar bij het afdrukken van 406 pagina's per maand. Kostenvergelijking omvat prijzen van hardware, inclusief en vervangende inktflessen/tonercartridges. Vergelijking van hardwareprijzen is gebaseerd op de introductieprijzen van de Epson M1100 en de gemiddelde prijs van de best verkopende 77% van A4 zwartwitlaserprinters met één functie (afdruksnelheid onder 20 ppm) in Griekenland, Tsjechië, Hongarije, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Turkije tussen januari en december 2018, zoals bijgehouden in IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2018Q4. Vergelijking van afdrukkosten is gebaseerd op de introductieprijzen van Epson zwarte inktflessen (110-reeks) en de gemiddelde prijs van originele OEM zwarte tonercartridges van het grootst beschikbare rendement voor de best verkopende 77% van A4 zwartwitlaserprinters met één functie (afdruksnelheid onder 20 ppm) in Tsjechië, Hongarije, Polen en Turkije tussen januari en december 2018, zoals bijgehouden in IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker 2018H2. Rendement van lasertonercartridges van de concurrent, zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.

3 Gemiddelde aantal tonercartridges bij afdrukken van het genoemde aantal pagina's op basis van de meegeleverde inktflessen met de EcoTank-reeks zwartwitprinters. Vergelijking uitgevoerd met het gemiddelde inktflesrendement van de EcoTank-zwartwitprinters voor 2019, vergeleken met het gemiddelde rendement van meegeleverde en vervangende tonercartridges van de tien bestverkochte zwartwitlaserprinters (categorie tot 20 ppm) in West-Europa tijdens de periode januari-december 2018. De gehanteerde rendementsgegevens van tonercartridges zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.

4 Bepaald in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde weer van ESAT voor Office Category Test voor standaard enkelzijdig. Ga voor meer informatie naar http://www.epson.eu/testing

5 Epson iPrint vereist een draadloze verbinding en de Epson-afdrukapp. Epson E-mail Print en Remote Print Driver en vereisen een internetverbinding. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epsonconnect.eu

6 Vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 17629. Geeft het gemiddelde van FPOT (sec.) voor Office Category Test voor standaard A4 enkelzijdig en dubbelzijdig weer. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing

7 Vergelijking van het stroomverbruik gedurende het printen met de ET-M1120-, ET-M2170- en ET-M3170-modellen van Epson afgezet tegen het gemiddelde verbruik van 75% van de bestverkochte A4-zwartwitlaserprinters (categorie tot 20 ppm) voor de 12 maanden t/m september 2018. De waarden van stroomverbruik zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.

8 Op basis van de adviesprijs van vervangende EcoTank zwart-wit-inktflessen en vergeleken met de afdrukkosten van de toner met het hoogst beschikbare rendement, gedeeld door de gemiddelde verkoopprijs op de West-Europese markt voor de 12 maanden tot juni 2018 (inclusief 21% btw). De gehanteerde rendementsgegevens van tonercartridges zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.

9 Dubbelzijdig afdrukken niet beschikbaar voor M1100 en M1120.

10 Is van toepassing op de volgende modellen: ET-M1140, ET-M1170, ET-M1180, ET-M2140, ET-M2170, ET-M3140, ET-M3170 en ET-M3180.

11 Is van toepassing op de volgende modellen: ET-M1140, ET-M1180, ET-M2140, ET-M3140 en ET-M3170.

12 Volgens IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, gebaseerd op verzendingen in de periode 2010 t/m 2020, gepubliceerd in het eerste kwartaal van 2020.

13 High-capacity inkttankprinters van Epson hebben sinds hun introductie in 2010 een cumulatieve wereldwijde verkoop van 50 miljoen apparaten gerealiseerd.