SUREPRESS

SurePress inkjet digitale etikettendrukpers

De SurePress-serie etikettendrukpersen biedt de ideale oplossing voor etikettenfabrikanten die hun bedrijfsactiviteiten willen uitbreiden.

Ontworpen en ontwikkeld door Epson met het oog op flexibiliteit, consistentie en betrouwbaarheid om herhaalbare, hoogwaardige geprinte etiketten af te drukken met minimale uitvaltijd en verspilling.

Meer informatie over onze UV- en watergebaseerde inkjet-etikettendrukpersen.

SurePress L-6534VW UV-inkjet-etikettendrukpers

Maximaliseer de productiviteit met efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor concurrerende totale eigendomskosten (TCO)

De SurePress L-6534VW is sterk geautomatiseerd om etiketten razendsnel te printen. Door zich te richten op precisie, consistentie en betrouwbaarheid zorgt Epson ervoor dat uw printtaken efficiënt en productief zijn, terwijl de optimale printkwaliteit keer op keer behouden blijft.

Ontdek de Epson SurePress L-6534VW-serie

De L-6534VW-configuratie is CMYK plus een witte inkt met hoge dekkracht, met een keuze uit oranje inkt, voor een uitgebreid kleurenspectrum, of een digitale vernis. In-line geprint voor een krachtige verfraaiing met een glanzende of matte afwerking.

SurePress L-4733A/AW-inkjet-etikettendrukpers op waterbasis

Etiketten printen met vertrouwen

De SurePress L-4733A/AW-serie staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid en is uniek in het gebruik van inkt op waterbasis die geprint kan worden op standaard papier en filmsubstraten.

Met een CMYKOG-inktset met zes kleuren en optioneel wit biedt de SurePress L-4733A/AW het breedste kleurenspectrum voor nauwkeurige kleurafstemming en kleurconsistentie gedurende de hele productierun.

Breid uw aanbod uit en verhoog uw winst

Sterk geautomatiseerde onderhoudsfuncties stellen de pers in staat langer en betrouwbaar te blijven werken met minimale uitvaltijd en tussenkomst van de operator.

De SurePress L-4733 is stabiel en gebruiksvriendelijk en maakt het printen van etiketten in kleine oplagen efficiënter, productiever en bijzonder kosteneffectief ...

Veelgestelde vragen

In de huidige concurrerende markt zijn digitale etikettendrukpersen uitgegroeid tot gamechangers die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop bedrijven etiketten printen. Duik in de wereld van digitale etikettendrukpersen met onze uitgebreide gids met veelgestelde vragen.

1. Wat is een digitale etikettendrukpers?

Een digitale etikettendrukpers is een geavanceerde printmachine die speciaal is ontworpen om etiketten en verpakkingsmaterialen van hoge kwaliteit te produceren. In tegenstelling tot traditionele printmethoden gebruiken digitale etikettendrukpersen geavanceerde digitale afdruktechnologieën, zoals inkjet- of UV-printen, om digitale ontwerpen rechtstreeks over te brengen op etiketsubstraten.

2. Hoe werkt een digitale etikettendrukpers?

Digitale etikettendrukpersen werken door digitale bestanden van een computer of extern apparaat te ontvangen en de ontwerpen over te brengen op etiketmaterialen. Bij dit proces wordt de inkt- of tonertoepassing nauwkeurig geregeld, wat resulteert in levendige kleuren, scherpe details en een consistente printkwaliteit.

3. Wat zijn de voordelen van het gebruik van een digitale etikettendrukpers?

Digitale etikettendrukpersen bieden talloze voordelen, waaronder:

  • Snelle doorlooptijden: Digitale etikettendrukpersen blinken uit bij kleine oplagen en on-demand printen, waardoor bedrijven snel kunnen reageren op de vraag uit de markt

  • Maatwerk en personalisatie: Met digitale etikettendrukpersen kunnen bedrijven eenvoudig het printen van variabele gegevens integreren, waardoor ze gepersonaliseerde labels voor verschillende producten of klanten kunnen maken

  • Kosteneffectiviteit: Digitale etikettendrukpersen elimineren de dure opstartkosten en plaatwisselingen die gepaard gaan met traditionele printmethoden, wat resulteert in lagere productiekosten voor bedrijven

  • Hoogwaardige prints: Digitale etikettendrukpersen leveren superieure printkwaliteit met scherpe beelden, levendige kleuren en nauwkeurige details, waardoor de algehele visuele aantrekkingskracht van etiketten en verpakkingen wordt verbeterd

4. Welke soorten etiketten kan een digitale etikettendrukpers produceren?

Digitale etikettendrukpersen kunnen een breed scala aan etiketten produceren, waaronder productetiketten, verpakkingslabels, barcodelabels, promotielabels en meer. Ze zijn geschikt voor verschillende etiketsubstraten, waaronder papier, film, vinyl en gespecialiseerde materialen, en bieden zo veelzijdigheid voor verschillende etiketteringstoepassingen.

5. Hoe verhouden digitale etikettendrukpersen zich tot traditionele methoden voor het printen van etiketten?

Hoewel traditionele methoden voor het printen van etiketten, zoals flexografie of offsetprinten, nog steeds hun plaats hebben in bepaalde toepassingen, bieden digitale etikettendrukpersen diverse unieke voordelen. Deze omvatten snellere doorlooptijden, kosteneffectiviteit voor kleinere oplagen, maatwerkmogelijkheden en superieure printkwaliteit.

Onze etiketteringsoplossingen zijn er in alle maten

Ontdek ons assortiment veelzijdige labelprinters

Casestudy's

Ontdek een breed scala aan casestudy's met informatie over Epson-producten en -oplossingen en markttrends.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Epson en ontdek updates over de nieuwste Epson-producten.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken