VERHOOG UW WINST MET ADVANCED REWARDS

Word lid van ons Advanced Rewards-programma voor resellers om uw verkoop te stimuleren door producten met gerenommeerde technologie te verkopen

Wilt u zich onderscheiden van de concurrentie? Word dan partner van Epson en geniet vanhet verkoopbevorderende potentieel van onze nieuwste technologie en gerenommeerde ervaring. En dankzij ons groen imago krijgt ook uw reputatie een boost.

Advanced Rewards: uw weg naar meer winst

Advanced Rewards is ons nieuwe driemaandelijkse loyaliteitsprogramma, waarbij geldt: hoe meer u verkoopt, hoe meer u wordt beloond. Zelfs als u uw doel in een bepaald kwartaal niet bereikt, kunt u gemakkelijk doorgaan naar het volgende, dus de kansen om beloningen te verdienen blijven maar komen.

Klaar om beloningen te verdienen?

Meld u met enkele klikken aan voor het programma

Wat zijn de voordelen van deelname?

Krijg toegang tot duurzame technologie
Voldoe aan de milieuverwachtingen van uw klanten door hen milieuvriendelijke technologie van Epson aan te bieden.

Profiteer van exclusieve promoties en campagnetools
Breid uw bedrijf uit met behulp van de promoties en winstverhogende tools die direct beschikbaar zijn in uw portaal.

Hoe meer u verkoopt, hoe meer u verdient
Verdien steeds meer beloningen uit de verkoop van in aanmerking komende producten door de verschillende niveaus van het Advanced Rewards-programma te doorlopen.

Hoe werkt het?

  1. Meld u aan voor Advanced Rewards

  2. Koop in aanmerking komende producten via erkende hardwaredistributeurs

  3. Bekijk uw aankopen op ons portaal. Elk in aanmerking komend product dat u koopt, brengt u dichter bij uw doel

  4. Ontvang uw beloningen binnen 90 dagen na het einde van elk kwartaal

Niveaus om beloningen te verdienen

Doel: € 500 / € 1,000 / € 1,500
Beloning: € 50 / € 100 / € 150

Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Epson gebruikt de verkoopgegevens die zijn verzameld van erkende distributeurs om de beloningen te berekenen ten opzichte van de verschillende doelniveaus. Neem daarom contact op met uw gekozen distributiepartner als u uw prestaties wilt opvragen.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring voor de verkoop van Epson

Epson en het milieu

Bij Epson geloven we dat we allemaal een steentje kunnen bijdragen aan een betere toekomst. Als duurzaam bedrijf nemen we elk detail van ons bedrijf onder de loep, van de kleinste gloeilamp tot de grootste fabriek. Onze toewijding aan duurzaamheid stimuleert onze innovatie en onze groei, motiveert ons personeel en levert een positieve bijdrage aan de maatschappij. We geven deze toewijding ook door aan onze gewaardeerde partners in de toeleveringsketen.

De producten van Epson zijn ontworpen om aantrekkelijk en klantvriendelijk te zijn en tegelijkertijd de impact op het milieu te minimaliseren. Dankzij onze focus op het verminderen van de grootte en het gewicht, het verlagen van stroomvereisten, het garanderen van recycleerbaarheid en het verlengen van de levensduur, hebben onze producten gedurende hun levenscyclus 50% minder impact op het milieu.

Meld u vandaag nog aan en begin direct met verdienen! Krijg toegang tot uw huidige doelen en beloningen en profiteer van aanvullende promoties en campagnes om uw bedrijf vooruit te helpen.