OPLOSSINGEN VOOR PRE-PRESS

U kunt vertrouwen op consistente kleur voor superieure resultaten.

Onze oplossingen stellen nieuwe standaarden in nauwkeurige commerciële en verpakkingsproefdrukken, waardoor nauwkeurige filmscheidingen en afdrukplaten mogelijk worden.

PRE-PRESS

Consistente kleur

Effectief kleurbeheer is essentieel voor het leveren van nauwkeurige, herhaalbare kleur in de gehele digitale werkstroom. Het is nog belangrijker wanneer merkeigenaren hun berichten uitzenden tussen en via meerdere platforms.

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat proefdrukken en afdrukken van verschillende printers met verschillende technologieën overeenkomen: digitaal, lithografie, web of flexo. U kunt vertrouwen op onze oplossingen voor volmaakte consistentie en voorspelbaarheid. Wij helpen u uw het de eerste keer goed te krijgen, elke keer.

Belangrijkste kenmerken

SureColor SC-P5000

De doelmarkt voor de SC-P5000 bestaat uit twee belangrijke sectoren in de printindustrie: pre-press proefdrukken voor adverteerders, fabrikanten en verpakking designers en drukwerk in galerijkwaliteit voor professionele fotografen en kunstenaars. De printer wordt geleverd in twee configuraties – met violet-inkt voor proefdruktoepassingen, of met een licht-licht-zwart inktset (LLK) voor fine art- en fototoepassingen.

Producten

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken