Ontvang alle inkt die u nodig hebt zonder een vast maandbedrag te betalen. Met ReadyInk-technologie krijgt u een nieuwe cartridge voordat uw huidige cartridge leeg is.

Ontvang gratis verzending met ReadyInk *
REGISTREER NU MET HET SERIENUMMER VAN UW PRINTER — of —

Waarom ReadyInk?

Kom nooit zonder inkt te zitten

Voorkom dat u zonder inkt komt te zitten; met ReadyInk kunt u genieten van een continue en automatische toevoer van inktpatronen.

Speciale aanbiedingen

Onze huidige promotie geeft u gratis verzending op alle ReadyInk-bestellingen tot maart 2019, wanneer u uw printer rechtstreeks bij Epson registreert.

Kom later terug voor nog meer speciale promoties.

Geen maandelijks abonnement

U bent niet langer gebonden aan een maandelijks contract; u betaalt alleen voor de inkt die u nodig hebt. Doordat er geen contract is, kunt u op elk gewenst moment stoppen.

Originele inkt

Onze inktpatronen en printers zijn zodanig ontworpen dat ze harmonieus samenwerken en u probleemloos consistente en betrouwbare resultaten bieden.

Waarom Epson?

Zorg dat u meer kunt doen met uw geld

Al onze inkten zijn beschikbaar in afzonderlijke inktpatronen, zodat u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen. Onze betrouwbare producten verkleinen tevens de kans op drukfouten en de inkten zijn getest, zodat u erop kunt vertrouwen dat het vermelde rendement correct is.

Kwaliteit waarop u kunt rekenen

Aangezien wij al hoogwaardige printers produceren sinds 1968, kunt u erop vertrouwen dat onze modellen betrouwbaar zijn en efficiënt werken.

Probleemloos afdrukken

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de ervaring van onze klanten te verbeteren en hen een oplossing te bieden die bij hun behoeften past. ReadyInk-compatibele printers bieden onze klanten een zorgeloze manier om alle benodigde inkt te verkrijgen, zonder investering vooraf of het af moeten sluiten van een abonnement.

Innovatie die ertoe doet

Onze producten ondergaan uitgebreid onderzoek en ontwikkeling en worden geproduceerd in high-tech faciliteiten. Ze zijn ontworpen met betrouwbaarheid als prioriteit, om u de beste functies en de hoogste kwaliteit te bieden.

Nadat u geregistreerd heeft

      INKT ONTVANGEN    MELDING ONTVANGEN AFDRUKKEN

Afdrukken

Nu u zich hebt geregistreerd, kunt u doorgaan met afdrukken zoals normaal zonder zich zorgen te hoeven maken over inkt die opraakt. ReadyInk werkt op de achtergrond en detecteert wanneer de inkt van uw printer bijna op is.

Melding ontvangen

Er wordt een melding verzonden wanneer uw inkt bijna op is. U beslist eenvoudig of u inkt wilt aanschaffen. Vervolgens wordt het uitgifteproces gestart voor het verzenden van een nieuwe cartridge.

Inkt ontvangen

U komt nooit zonder inkt te zitten doordat wij ervoor zorgen dat de nieuwe patroon arriveert voordat de laatste leeg is.

Toepasselijke modellen

Controleer of uw Epson-printer geschikt is voor ReadyInk.

Vind hier onze oudere printers die worden ondersteund

De onderstaande modellen uit ons vorige portfolio komen ook in aanmerking voor ReadyInk.

  1. *Ontvang gratis verzending op alle ReadyInk bestellingen tot maart 2019, wanneer u uw printer rechtstreeks bij Epson registreert.