ReadyInk is nu
ReadyPrint Go

Ontvang alle inkt die u nodig hebt zonder een vast maandbedrag te betalen. Met ReadyPrint-technologie krijgt u een nieuwe cartridge voordat uw huidige cartridge leeg is.

REGISTREREN

Waarom ReadyPrint Go?

Kom nooit zonder inkt te zitten

Voorkom dat u niet meer kunt printen omdat uw inkt op is; met ReadyPrint kunt u genieten van een continue en automatische levering van cartridges.

Gratis registratie

Het is gratis om een printer voor ReadyPrint Go te registreren. U heeft enkel uw serienummer nodig. Deze bevindt zich aan de zijkant van de verpakking van uw printer of op de achterkant van uw apparaat.

Kom later terug voor nog meer speciale aanbiedingen.

Geen maandelijks abonnement

U bent niet langer gebonden aan een maandelijks contract; u betaalt alleen voor de inkt die u nodig hebt. U zit niet vast aan een contract en kunt altijd stoppen de dienst te gebruiken.

Originele inkt

Onze inkten en printers zijn ontworpen om in perfecte harmonie samen te werken, zodat u altijd consistente en betrouwbare resultaten verkrijgt.

Waarom Epson?

Zorg dat u meer kunt doen met uw geld

Al onze inkten zijn beschikbaar in afzonderlijke inktpatronen, zodat u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen. Onze betrouwbare producten verkleinen tevens de kans op drukfouten en de inkten zijn getest, zodat u erop kunt vertrouwen dat het vermelde rendement correct is.

Kwaliteit waarop u kunt rekenen

Aangezien wij al hoogwaardige printers produceren sinds 1968, kunt u erop vertrouwen dat onze modellen betrouwbaar zijn en efficiënt werken.

Probleemloos afdrukken

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de ervaring van onze klanten te verbeteren en hen een oplossing te bieden die bij hun behoeften past. ReadyPrint Go-compatibele printers bieden onze klanten een zorgeloze manier om alle benodigde inkt te verkrijgen, zonder investering vooraf of het af moeten sluiten van een abonnement.

Innovatie die ertoe doet

Onze producten zijn het resultaat van uitgebreide R&D en worden geproduceerd in high-tech faciliteiten. Ze zijn speciaal ontworpen om betrouwbaar te zijn, u de beste functies te bieden en kwalitatieve resultaten te leveren.

REGISTREREN — of —

Na uw registratie

      INKT ONTVANGEN    MELDING ONTVANGEN AFDRUKKEN

Afdrukken

Na uw registratie, kunt u doorgaan met afdrukken zoals normaal zonder zich zorgen te hoeven maken over inkt die opraakt. De ReadyPrint-technologie draait op de achtergrond en neemt waar wanneer de inkt bijna op is.

Melding ontvangen

Er wordt een melding verstuurd als de inkt van uw printer bijna op is. U hoeft dan alleen te besluiten of u nieuwe inkt wil bestellen. Hierna wordt het proces gestart om een nieuwe cartridge te versturen.

Inkt ontvangen

De nieuwe cartridge wordt geleverd voordat de oude leeg is, waardoor u nooit zonder inkt komt te zitten.

Geschikte modellen

Check of uw printer in aanmerking komt voor gebruik met ReadyPrint Go.

REGISTREREN — of —

Onze oudere printers die worden ondersteund

De onderstaande modellen uit ons vorige portfolio komen ook in aanmerking voor ReadyPrint Go.