EPSON-APPS EN -SOFTWARE

Voor mobiel afdrukken, scannen en het verzenden van documenten vanaf uw smartphones en tablets.

Hulpmiddelen filteren

Soort gebruik

Product

Apparaat

 • Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud Solution PORT

  Met Epson Cloud Solution voor mobiele apparaten heeft u op ieder moment via smartphone of tablet inzicht in de status van de printers op de productielocatie, door verbinding te maken met een veilig cloudgebaseerd platform.

 • Apple AirPrint™

  Apple AirPrint™

  Met AirPrint™ kunt u draadloos foto's, e-mails, webpagina's en documenten afdrukken vanaf uw iPad, iPhone en iPod touch zonder de noodzaak drivers te installeren.

 • Projectieafstand-calculator voor Epson-projectoren

  Projectieafstand-calculator voor Epson-projectoren

  Bereken de ideale projectieafstand voor vrijwel alle Epson-projectoren en voor elke schermgrootte met behulp van deze online calculator. Voer de afmetingen in, zoals de breedte en hoogte van de muur waarop u de beelden wenst te projecteren, of geef de gewenste schermgrootte op, en de ideale projectieafstand van diverse projectoren voor thuis- of zakelijk gebruik wordt automatisch voor u berekend. U kunt ook de gewenste projectieafstand invoeren om de minimale en maximale schermafmetingen te achterhalen voor verscheidene projectoren en lenzen.

 • Epson Remote Printer Driver

  Epson Remote Printer Driver

  Met dit remote-printerstuurprogramma kunt u direct vanaf uw computer, overal ter wereld afdrukken naar een Epson-printer die geschikt is voor Epson Email.

 • Epson Scan-to-Cloud

  Epson Scan-to-Cloud

  U kunt clouddiensten gebruiken om uw persoonlijke documenten en foto's te scannen, op te slaan en te delen met uw familie en vrienden. Ze hebben toegang tot uw bestanden, ongeacht hun locatie of het apparaat dat ze gebruiken. U kunt ook rechtstreeks scannen naar een e-mailadres of een andere printer die geschikt is voor Epson Connect.

 • Email Print

  Email Print

  Gebruik e-mail om overal ter wereld vanaf uw mobiele apparaat of computer af te drukken op elke compatibele Epson-printer. U hoeft een e-mailadres toe te wijzen aan de Epson-printer die geschikt is voor Email Print. U kunt A4- en A3-documenten van maximaal 20 MB afdrukken en afdrukopdrachten maximaal 72 uur opslaan.

 • Epson DocumentScan

  Epson DocumentScan

  Scan documenten rechtstreeks naar uw mobiele apparaat. Epson DocumentScan zal automatisch uw scanner zoeken op hetzelfde Wi-Fi-netwerk. U kunt zelfs een directe één-op-één-verbinding maken zonder een Wi-Fi-netwerk. U kunt een voorbeeld van de gescande gegevens bekijken en deze per e-mail rechtstreeks naar andere toepassingen verzenden, of versturen naar diensten voor cloud-opslag, zoals Box, DropBox™ Evernote®, Google Drive™ of Microsoft® OneDrive®

 • Inktkostencalculator

  Inktkostencalculator

  Met de schattingsfunctie kunnen de afdrukkosten worden berekend.

 • Epson iLabel

  Epson iLabel

  Met Epson iLabel kunt u gemakkelijk etiketten maken, opslaan en afdrukken vanaf een smart device. Haal alles uit de functies van uw apparaat, zoals spraaktranscriptie om een nieuwe dimensie toe te voegen aan uw etikettenervaring.

 • Epson iProjection

  Epson iProjection

  Geef content weer vanaf uw smartphone en tablet met de Epson iProjection-app. De app is eenvoudig in gebruik, met intuïtieve menuopties die helpen uw iOS- en Android-content op het grote scherm te projecteren.

 • Creative Print

  Creative Print

  Word creatief met uw favoriete smartphone- en tabletfoto's. Download en installeer deze nieuwe app of open deze via Epson iPrint om uw favoriete Facebook-foto's af te drukken, wenskaarten te maken en nog veel meer.

 • Epson Printer Finder

  Epson Printer Finder

  Met de zoekfunctie voor Epson-printers kunt u binnen uw netwerk naar printers zoeken en gemakkelijk instellingspagina's in een webbrowser openen om diensten te wijzigen, zoals de print- en firmware-update voor Google Cloud.

 • Epson iPrint

  Epson iPrint

  Ideaal om op het laatste moment rapporten af te drukken vanaf uw smartphone of tablet, of als u geen tijd hebt om uw computer op te starten voor een vergadering. U hoeft slechts deze gratis toepassing te downloaden en te installeren en u kunt webpagina's, Microsoft Office™-documenten, foto's en PDF's afdrukken en scannen via uw bedrijfsnetwerk.

 • Epson Print Layout

  Epson Print Layout

  Epson Print Layout-software kan u helpen optimaal gebruik te maken van de prestaties van de Epson Pro-fotoprinters met UltraChrome-inkten. Gebruikers kunnen gebruikmaken van de verbeterde functionaliteit en flexibiliteit van de software om snel en gemakkelijk af te drukken met kleurbeheer.