DENKT U AAN LASER?
DAN ZIT U MIS

EcoTank-zwartwitprinter: hoge kwaliteit, snel, voordelig

Bekijk de video

Afdrukken tegen zeer lage kosten

De zuinige EcoTank is fundamenteel anders dan laserprinters. Het apparaat beschikt over een grote navulbare inkttank die u vult met inkt uit de meegeleverde inktflessen in plaats van toner. Er is meteen voldoende inkt om duizenden pagina's te printen en u bespaart kosten en tijd omdat de toner niet voortdurend vervangen hoeft te worden.

PRINT
TOT
11.000 PAGINA'S¹
MET DE
MEEGELEVERDE INKT
EcoTank Mono Calculator

Alle voordelen van zwartwitlaserprinters en de kostenbesparende functies van Epson EcoTank

Fast

Snel

Print tot 20 pagina's per minuut4

High quality results

Hoogwaardige resultaten

Vervaardig scherpe, duurzame documenten van professionele kwaliteit

Compact

Compact

Sluit naadloos aan in elk huis of kantoor

Durable

Duurzaam

Gemoedsrust met optioneel uitbreidbare garantie van drie jaar

Connectivity

Connectiviteit

Modellen met wifi, ethernet en mobiel afdrukken5

High productivity

Hoge productiviteit

Papierladen met hoge capaciteit, tot 250 pagina's

Ink bottle

1

inkt

fles

staat gelijk aan

5

laser

toners10

Pile of toners

Bereken hoeveel u kunt besparen met Epson EcoTank-printers

Kies een Epson EcoTank-model en vergelijk dit met een van 20 best verkopende printers

Laat ons weten hoeveel pagina's per maand u waarschijnlijk zult afdrukken en hoeveel jaar u de printer naar verwachting gaat gebruiken.

Klik op 'Berekenen'

Epson M100 vergeleken met Cannon LPB-6030B

U kunt besparen ten opzichte van het geselecteerde model

Of tot ten opzichte van het marktgemiddelde4

GEDETAILLEERDE RESULTATEN WEERGEVENPRINT DEZE PAGINA

Uw resultaten

  • MARKTGEMIDDELDE

ALS U WILT WETEN HOE DEZE RESULTATEN ZIJN BEREKEND, KLIKT U HIER VOOR DE BEREKENINGSMETHODE EN DE BELANGRIJKSTE AANNAMES.

De totale eigendomskosten worden aangeduid met de rode streep, op basis van 450 afgedrukte pagina's per maand gedurende 3 jaar.

De totale eigendomskosten zijn gebaseerd op de aankoopprijs van de hardware plus de lopende kosten van inkt en toner. Overige kosten kunnen van invloed zijn op de totale eigendomskosten en kunnen leiden tot verdere besparingen, zoals extra verbruiksartikelen die worden gebruikt door laserprinters en stroomverbruik. De gemiddelde verkoopprijs van de printers en verbruiksmaterialen werd verkregen via de IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker ((gegevens Q2 2016 – Q1 2017) en IDC EMEA Consumables Tracker ((gegevens H1 2016, H2 2016).

Met andere printer vergelijken

Maak kennis met het assortiment

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

MEER INFORMATIE

1Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van Testpatronen in ISO/IEC 19752. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC 24711. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset mogelijk iets lager.

2Gemiddelde besparing in 3 jaar bij het afdrukken van 406 pagina's per maand. Kostenvergelijking omvat prijzen van hardware, inclusief en vervangende inktflessen/tonercartridges. Vergelijking van hardwareprijzen is gebaseerd op de introductieprijzen van de Epson M1100 en de gemiddelde prijs van de best verkopende 77% van A4 zwartwitlaserprinters met één functie (afdruksnelheid onder 20 ppm) in Griekenland, Tsjechië, Hongarije, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Turkije tussen januari en december 2018, zoals bijgehouden in IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2018Q4. Vergelijking van afdrukkosten is gebaseerd op de introductieprijzen van Epson zwarte inktflessen (110-reeks) en de gemiddelde prijs van originele OEM zwarte tonercartridges van het grootst beschikbare rendement voor de best verkopende 77% van A4 zwartwitlaserprinters met één functie (afdruksnelheid onder 20 ppm) in Tsjechië, Hongarije, Polen en Turkije tussen januari en december 2018, zoals bijgehouden in IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker 2018H2. Rendement van lasertonercartridges van de concurrent, zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.

3Gemiddelde aantal tonercartridges bij afdrukken van het genoemde aantal pagina's op basis van de meegeleverde inktflessen met de EcoTank-reeks zwartwitprinters. Vergelijking gebaseerd op het gemiddelde rendement meegeleverde inktflessen van de 2019 EocTank-reeks zwartwitprinters en het gemiddelde meegeleverde en vervangende originele rendement van toners van de 10 best verkopende zwartwitlaserprinters (tot 220 ppm) in Centraal- en Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika tussen januari en december 2018, zoals bijgehouden in IDC EMEA Hardcopy Tracker (gegevens uit Q1 2019). Rendement vervangende toners berekend op de verhouding van originele standaard en XL-toners, zoals bijgehouden in IDC EMEA HCP Consumables Tracker (gegevens uit H2 2018) voor dezelfde referentieperiode voor Centraal- en Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika. De gehanteerde rendementsgegevens van tonercartridges zijn zoals aangegeven op websites van de fabrikanten.

4Bepaald in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde weer van ESAT voor Office Category Test voor standaard enkelzijdig. Ga voor meer informatie naar http://www.epson.eu/testing

5“Epson iPrint vereist een draadloze verbinding en de Epson-afdrukapp. Epson E-mail Print en Remote Print Driver en vereisen een internetverbinding. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epsonconnect.eu"

6Vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 17629. Geeft het gemiddelde van FPOT (sec.) voor Office Category Test voor standaard A4 enkelzijdig en dubbelzijdig weer. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing

7Vergelijking van het energieverbruik tijdens afdrukken tussen de modellen Epson M1120, M2170 en M3170 en de gemiddeld best verkopende 75% van A4 zwartwitlaserprinters (afdruksnelheid onder 20 ppm) in Griekenland, Tsjechië, Hongarije, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Turkije tussen januari en december 2018, zoals bijgehouden in IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2018Q4. Waarden van energieverbruik zoals aangegeven op de websites van fabrikanten.

8Kosten per pagina zijn berekend door de prijs van vervangende inktfles/tonercartridge te delen door het paginarendement. Vergelijking van kosten van per pagina is gebaseerd op de introductieprijzen van Epson zwarte inktflessen (110-reeks) en de gemiddelde prijs van originele OEM zwarte tonercartridges van het grootst beschikbare rendement voor de best verkopende 77% van A4 zwartwitlaserprinters met één functie (afdruksnelheid onder 20 ppm) in Tsjechië, Hongarije, Polen en Turkije tussen januari en december 2018, zoals bijgehouden in IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2018Q4 en IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker 2018H2. Rendement van lasertonercartridges van de concurrent, zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.

9Dubbelzijdig afdrukken niet beschikbaar voor M1100 en M1120.

10Gemiddelde aantal tonercartridges bij afdrukken van het genoemde aantal pagina's op basis van de meegeleverde inktflessen met de EcoTank-reeks zwartwitprinters. Vergelijking uitgevoerd met het gemiddelde inktflesrendement van de EcoTank-zwart-witprinters voor 2019, vergeleken met het gemiddelde rendement van meegeleverde en vervangende tonercartridges van de tien best verkochte zwartwitlaserprinters (categorie tot 20 ppm) in West-Europa tijdens de periode januari-december 2018, zoals gevolgd door IDC EMEA Hardcopy Tracker (gegevens 1e kwartaal 2019). Rendement van vervangende inkt berekend op de grootst beschikbare tonercartridge van elk model, zoals bijgehouden in IDC EMEA HCP Consumables Tracker (gegevens uit H2 2018) voor dezelfde referentieperiode voor West-Europa. Rendement van toner zoals aangegeven op de websites van fabrikanten.

11Is van toepassing op de volgende modellen: ET-M1140, ET-M1170, ET-M1180, ET-M2140, ET-M2170, ET-M3140, ET-M3170 en ET-M3180.

12Is van toepassing op de volgende modellen: ET-M1140, ET-M1180, ET-M2140, ET-M3140 en ET-M3170.