WorkForce Pro RIPS

Tot

84000

Pagina’s afdrukken zonder onderbreking10

DE RESULTATEN
SPREKEN VOOR ZICH

Minder oponthoud, meer actie

Voorkom de gebruikelijke frustraties met printers en maak meer tijd vrij voor uw bedrijfsvoering met de nieuwste WorkForce Pro RIPS-printers voor zakelijk gebruik. De geavanceerde RIPS-technologie (Replaceable Ink Pack System) maakt gebruik van inktpatronen met een zeer hoog rendement, waarmee u tot 75.000 pagina's kunt afdrukken voordat vervanging nodig is4.

Dit zorgt voor een drastische vermindering van de fysieke afvalstoffen voortgebracht door het afdrukproces vergeleken met kleurenlaserprinters. Maar dat is nog maar het begin. Het bespaart u ook een hoop tijd en gedoe, helpt u te voldoen aan uw milieudoelstellingen en verbetert de productiviteit dankzij de voordelen van een gedistribueerde printervloot.

 • Stop met tijd verspillen

  Verminder de uitvaltijd veroorzaakt door beheer en afvalverwerking van gebruiksmaterialen, de wandelgang naar de centrale printers, het wachten op prints of het zoeken naar verloren of gestolen documenten. Voorkom overbelasting van uw IT-ondersteuning veroorzaakt door het oplossen van gebruikersfouten zoals verkeerd geïnstalleerde onderdelen.

 • Stop met geld verspillen

  Verlaag de kosten van al die verspilde tijd en energie, maak optimaal gebruik van uw IT-resources en stroomlijn het beheer van verbruiksartikelen met Epson RIPS-technologie. Maak uw afdrukkosten voorspelbaar en profiteer van de productiviteitswinst dankzij het gedistribueerde afdrukmodel.

 • Stop met het verspillen van bedrijfsmiddelen

  Vier grote inktzakken, of een berg met tonercartridges, foto conductor units, drums en verpakkingsmateriaal? Dat is geen concurrentie. Daarnaast zorgt WorkForce Pro RIPS voor een aanzienlijke verlichting van de milieulasten in verband met recycling en logistiek, en helpt u zo uw milieudoelstellingen te behalen. Het stroomverbruik is ook lager dan bij kleurenlaserprinters van de concurrentie.3

95%

Lager stroomverbruik dan kleurenlaserprinters van de concurrentie3

Tot 84.000 pagina´s afdrukken zonder onderbreking 4

84.000

WorkForce Pro RIPS-printers zijn exclusief beschikbaar als onderdeel van een Managed Print Service, en maken een gedistribueerde printervloot mogelijk die voldoet aan de vereisten van drukke werkgroepen en die zorgt voor voorspelbare afdrukkosten.

Houd uw bedrijf in beweging met WorkForce Pro RIPS. De tijdverspilling door frequente onderbrekingen om verbruiksmaterialen te vervangen, door wanbeheer van artikelen, door het oplossen van problemen of wachten op IT-ondersteuning: dit behoort nu allemaal tot het verleden. U hoeft alleen nog maar te denken aan soepel, on-demand zakelijk afdrukken.

Een gedistribueerde printervloot biedt onder andere de voordelen van makkelijke toegang, vertrouwelijkheid en controle, die allemaal helpen de workflow te verbeteren. Het lokale gedistribueerde afdrukmodel is vooral nuttig als het aankomt op vertrouwelijkheid en snelle, directe toegang tot afdrukken. Denk hierbij aan senior management, juridische en HR-afdelingen, en klantgericht personeel als docenten, doktoren, verpleegkundigen en retailmedewerkers die hun klanten, patiënten of studenten niet alleen kunnen laten om hun afdrukken op te halen.

Het voordeel van inkjet

Neem een voorsprong op de concurrentie met inkjetprinters van Epson

Meer informatie

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

MEER INFORMATIE

Zorg dat nodeloze verspilling voorgoed tot het verleden behoort

Dankzij het nieuwe WorkForce Pro Replaceable Ink Pack System (RIPS) van Epson worden de gebruikelijke frustraties van bedrijfsprinters bijna volledig weggenomen. Zaken als tijdverspilling, nodeloze kosten, productiviteitsverlies en onnodige impact op het milieu behoren tot het verleden. In plaats daarvan kunnen bedrijven nu profiteren van een toegankelijk, betrouwbaar, beveiligd en hoogwaardig gedistribueerd afdruksysteem dat de gewenste output levert op het gewenste moment, en dat het veel gemakkelijker maakt om uw afdrukkosten voorspelbaar te maken.

MEER INFORMATIE OVER DE VERBORGEN KOSTEN BIJ ZAKELIJK AFDRUKKEN

Raadpleeg de servicehandleiding

Minder uitvaltijd

 • Minder interventie betekent minder tijdverspilling door onderbrekingen
 • Minder uitvaltijd dankzij gerenommeerde Epson PrecisionCore-technologie

Verstopping afdrukwachtrij

Hogere productiviteit

 • Ondersteunt gedistribueerde printers die hoogwaardige lokale afdrukken leveren.
 • Beperkt de wachttijd voor afdrukken
 • Voegt beveiliging en vertrouwelijkheid toe dankzij lokaal ophalen van afdrukken

Nieuwe verbruiksartikelen bestellen

Eenvoudig beheer van verbruiksartikelen

 • Verlaagt het aantal verloren, gestolen en verlopen verbruiksartikelen en artikelen die einde levensduur hebben bereikt.
 • Maakt tijd beschikbaar dankzij vereenvoudigd voorraadbeheer van verbruiksmaterialen
 • Beperkt de opslagvereisten voor verbruiksartikelen

IT-ondersteuning vereist

Lage IT-ondersteuningskosten

 • Verkort de tijd voor het afhandelen van ondersteuningsverzoeken en wachttijden in het algemeen
 • Vermindert de tijd die wordt besteed aan de reparatie van printers na verkeerd gebruik van onderdelen
 • Maakt efficiënt en meer doelgericht gebruik van IT-resources mogelijk

Afvalverwerking verbruikte artikelen

Milieubewustzijn

 • Beperkt afval van verbruikte artikelen
 • Helpt uw milieudoelstellingen te behalen
 • Maakt het beheren van ingewikkelde inzamelings- en recyclingprogramma´s overbodig
 • Vermindert de CO2-voetafdruk voor logistiek.

BEPERK HET AFVAL VAN VERBRUIKSARTIKELEN

De hoeveelheid afval van verbruikte lasertonercartridges en verpakkingen die nodig is om 75.000 pagina´s in zwart-wit en 50.000 pagina´s in kleur af te drukken2

WorkForce Pro RIPS met PrecisionCore

Onze nieuwste, meest geavanceerde printkop is gebaseerd op de technologie van de industriële en commerciële producten van Epson. Als gevolg daarvan biedt PrecisionCore aanzienlijke verbeteringen wat betreft snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Meer informatie

Verbeterde connectiviteit ter optimalisatie van de workflow

Met de diensten van Epson voor mobiel en afdrukken vanuit de cloud kunt u thuis, op kantoor of onderweg draadloos afdrukken en scannen met smartphones en tablets.

MEER INFORMATIE

 • DCP

  Oplossingen Voor Document Management

  Verbeter de productiviteit en houd de kosten laag dankzij de integratie van papierloze documenten in de workflow van uw bedrijf. Document Capture Pro-software van Epson maakt het mogelijk om papieropvangprocessen met één druk op de knop te automatiseren.

  MEER INFORMATIE

 • EPA

  Epson Print Admin

  Epson Print Admin is een servergebaseerde oplossing waarmee u een beveiligde omgeving creëert voor afdrukken, scannen en kopiëren met behulp van gebruikersverificatie via kaartlezers, aanmeldgegevens/wachtwoorden en pincodes. Het systeem biedt daarnaast functies zoals 'scan and send to me', meldingen voor opleiding van gebruikers en krachtigere administratieve tools, die een welkome stimulans bieden voor productiviteit, milieudoelstellingen en efficiëntie.

  MEER INFORMATIE

 • EDA

  Epson Device Admin

  Beheer op eenvoudige wijze een volledig machinepark met printers en scanners op afstand, met volledige controle zoals de mogelijkheid om uw apparaten te installeren, configureren, controleren en onderhouden, en storingen te verhelpen voor extra productiviteit en kostenbesparingen.

  MEER INFORMATIE

Workflow

Mobiel printen en scannen met smart devices en NFC.


NFC

De WorkForce Pro RIPS-reeks

IN CONTROLE MET PRINT365

Manage al uw printwerk tegen vaste, lage maandelijkse kosten.

MEER INFORMATIE
 1. Onderzoek uitgevoerd in opdracht van Epson Europe door Coleman Parkes onder 1.250 EU5-bedrijven met 50-500 en meer dan 500 werknemers. De deelnemers waren besluitvormers in de IT. Per land (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje) namen 250 bedrijven deel, actief in de financiële sector, retail en algemene zakelijke markt. Het onderzoek vond plaats in februari 2014.
 2. Vergelijking gaat uit van de WorkForce Pro WF-R5690 vs. HP LaserJet Pro 400 M475-serie. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving
 3. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving
 4. Geschat rendement. Het werkelijke aantal pagina's is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield
 5. Vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde van ESAT voor Office Category Test voor standaard A4 enkelzijdig en dubbelzijdig weer. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing
 6. Het maximum aantal afgedrukte pagina's per maand op basis van de prestaties van de printer, inclusief door ISO beoordeelde afdruksnelheden en papierbeheermogelijkheden.
 7. Ga voor meer informatie over Email Print for Enterprise naar www.epson.nl/epe
 8. Based on testing commissioned by Epson and conducted by Buyers Laboratory LLC (BLI) [March, 2015]
 9. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving
 10. Approx. page yield. Actual yield will vary depending on images printed and usage conditions. For more information visit www.epson.eu/pageyield
 11. About BLI: Buyers Lab LLC (BLI), the imaging industry's leading independent authority and provider of competitive intelligence, testing and reviews, carried out the tests over 2 months to July 2015.