REVOLUTIONAIRE AANPAK VOOR HET AFDRUKKEN VAN DIGITALE ETIKETTEN

Hoogwaardige resultaten voor uw klanten produceren met lage bedrijfskosten

SurePress digitale inkjet-etikettendrukpers

De SurePress-reeks van digitale etikettendrukpersen biedt de ideale oplossing voor etikettenfabrikanten die hun bedrijfsactiviteiten willen uitbreiden.

Verras uw klanten met de uitbreiding van uw productreeks en drukmogelijkheden door SurePress. Biedt een nauwkeurig geproduceerd kwaliteitsproduct met maximale betrouwbaarheid, flexibiliteit en prestaties, en met minimale uitvaltijd.

Assortiment bekijken

EPSON SUREPRESS L-4033AW

Digitale zevenkleureninkjet-etikettendrukpers met witte inkt die zorgt voor eenvoudige en efficiënte verwerking van hoogwaardige afdrukken in kleine oplagen.

De toevoeging van de kleuren groen en oranje zorgt voor een breed kleurenbereik voor precieze kleurafstemming en nauwkeurige reproductie van steunkleuren en gespecialiseerde kleuren. Het verschil is vooral merkbaar in de heldergroene tot gele en geel-oranje-rode gebieden van het kleurenbereik, waar de kleurverzadiging nu hoger is en de schaduwen levensecht. Etiketten worden hiermee echte blikvangers.

De SurePress AQ-inktset bevat witte inkt voor hoogwaardig afdrukken van etiketten in kleine oplagen. Dit zorgt voor effen, ondoorzichtige witte vlakken op materialen als doorzichtige folie en metallic substraten. Gebruikers hebben de mogelijkheid om wit als eerste of als laatste af te drukken.1

SurePress AQ-inkt biedt uitstekende hechting voor standaard etiketsubstraten. Voorbehandeling of coating is niet nodig. De inkt is op waterbasis, en omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemicaliën, platen en films, is de L-4033A vriendelijker voor het milieu. Voor maximale bedrijfstijd is het onderhoud van de printkop geautomatiseerd. Inktpatronen kunnen worden vervangen zonder de drukpers stil te zetten.

MEER WEERGEVEN
BROCHURE DOWNLOADEN

Belangrijkste kenmerken van SurePress L-4033A en L-4033AW

Uitzonderlijke kwaliteit bij het afdrukken van etiketten

Deze drukpers levert rijke natuurlijke tinten en hoogwaardige diapositieve tekst. Randen zijn recht en scherp, en streepjescodes zijn nauwkeurig.

Epson Micro Piezo-multiprintkopreeks

Printkoppen met microfijne spuitkoppen die uiterst precieze druppelvormen en plaatsing voor elke kleur leveren. Dit resulteert in een superieure kleurkwaliteit en scherpe details voor streepjescodes en kleine tekst.

Variable-Sized Droplet-technologie

De Variable-Sized Droplet-technologie is door Epson ontwikkeld voor het produceren van inktdruppels van verschillende afmetingen, waarbij de kleinste 3,0 picoliter is. Dankzij deze precies afgemeten druppels wordt de inkt gelijkmatig opgebracht, waardoor vloeiende gradaties en nauwkeurige kleuren ontstaan voor een optimale beeldkwaliteit.

SurePress AQ-inkt

Een pigmentinktset op waterbasis met zes kleuren is specifiek voor de SurePress L-4033 ontwikkeld, waaronder groen en oranje voor een extra breed kleurenspectrum. Dit garandeert een nauwkeurige kleurenreproductie voor precieze kleurafstemming en zorgt zonder voorbehandeling of coating voor een uitstekende hechting op tal van standaard etiketsubstraten. Voor de AW-versie is een witte inkt met hoge dekking verkrijgbaar.

Nauwkeurig kleurbeheer

Het verkrijgen van een precieze kleurafstemming is zeer belangrijk, maar vereist expertise. De SurePress L-4033 voert dit naadloos uit, zodat u voor elke taak telkens weer een exacte kleurenweergave krijgt.

Uitgebreid kleurenspectrum

De Epson-inkten staan bekend om hun brede kleurenspectrum en nauwkeurige kleurenreproductie. Door oranje en groene inkten is er een duidelijk merkbaar verschil in de heldergroene tot gele en geel-oranje-rode delen van het kleurenbereik. U kunt kleuren nauwkeuriger afstemmen en dankzij de hoogverzadigde kleuren worden etiketten nóg aantrekkelijker.

Gebruiksvriendelijke interface, bediening via aanraakscherm

Het aanraakscherm is zeer eenvoudig in gebruik en biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee u elk aspect van het afdrukken kunt regelen. De taakconfiguratie kan snel worden ingesteld en de bedrijfsstatus kan op elk moment eenvoudig worden gecontroleerd. Voor specifieke soorten opdrachten kunt u de instellingen opslaan, waardoor het instellen voor herhaalde opdrachten nóg sneller verloopt.

Gebruiksgemak

Bespaar tijd en geld dankzij minimale onderhoudsvereisten. Het afdrukmechanisme is gemakkelijk bereikbaar en onderhoudsvriendelijk. De inkt kan snel en gemakkelijk worden vervangen zonder dat de drukpers hoeft te worden stopgezet. Vervang simpelweg de inktpatronen en ga door met afdrukken. Externe diagnose en analyse zijn beschikbaar ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Specificaties voor SurePress L-4033A en L-4033AW

Afdruktechnologie Epson Micro Piezo-inkjettechnologie
Resolutie 720 x 720 dpi, 720 x 1080 dpi, 720 x 1440 dpi (voor papier), 720 x 1440 dpi (voor film)
Type inkt SurePress AQ-inkten
Inktpatronen Zwart, zwart zonder coating, cyaan, magenta, geel, oranje, groen, wit (AW-versie), overprint-vloeistof
Rolbreedte Instelbaar van 80 mm tot 330,2 mm om elke breedte in dit bereik te ondersteunen
Beeldformaat Maximaal 315,2 mm × 914,4 mm
Afdruksnelheid Tot 5 meter per minuut bij 720×720 dpi
Ondersteuning van substraten Standaard zelfklevende etiketsubstraten. Halfglanzend, glanzend en mat papier, BOPP, PET en Yupo
Substraatdikte 100 tot 320 micron
Afwikkelcapaciteit (max.) 100 kg gewicht/1000 m lengte/600 mm diameter met 76 mm binnendiameter
Netwerkconnectiviteit Ethernet 1000BaseT
Afmetingen van drukpers (BxDxH) 5098 mm x 1847 mm x 1966 mm (inclusief opwikkelaar)
Stroomvereisten Nominale spanning: Wisselstroom (3-fasen 3 lijnen) 200 V. Invoerspanningsbereik: nominale spanning ±10% (180-220 V)

Epson SurePress L-6034VW

Digitale etikettendrukpers met Epson’s PrecisionCore-lineheads, LED-uitgeharde UV-inkt met digitale vernistechnologie en witte inkt voor duurzame en hoogwaardige etiketten.

De SurePress L-6034VW levert nauwkeurige kwaliteit met maximale betrouwbaarheid, flexibiliteit en prestaties, en met minimale uitvaltijd. Epson heeft een drukpers ontwikkeld met eigen printkoppen, inkten en webtransportsysteem, zodat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. De PrecisionCore linehead-inkjettechnologie zorgt voor superieure afbeeldingen van hoge kwaliteit. LED-uitgeharde UV-inkt met in-line digitale vernistechnologie maakt een volledig nieuwe reeks alternatieve afwerkingen mogelijk. De L-6034VW maakt ook gebruik van witte inkt met hoge dekking, voor het afdrukken op transparante film en metallic substraten.

MEER WEERGEVEN
BROCHURE DOWNLOADEN

Belangrijkste kenmerken van SurePress L-6034VW

PrecisionCore

De PrecisionCore-linehead is verantwoordelijk voor de hoge prestaties en grote betrouwbaarheid van de SurePress L-6034VW. De zes lineheads bevatten ieder PrecisionCore-printchipmodules, die exacte kwaliteit met grote nauwkeurigheid en hoge resolutie, alsmede Variable Size Droplet-technologie leveren.

MEER INFORMATIE

Variable-Sized Droplet-technologie

De Variable-Sized Droplet-technologie is door Epson ontwikkeld voor het produceren van inktdruppels van verschillende afmetingen, waarbij de kleinste 3,2 picoliter is. Dankzij deze precies afgemeten druppels wordt de inkt gelijkmatig opgebracht, waardoor vloeiende gradaties en nauwkeurige kleuren ontstaan voor een optimale beeldkwaliteit.

Centraal drumsysteem

Het centrale drumsysteem brengt de inkt met hoge precisie op het substraat aan, zodat registratie en nauwkeurigheid van kleur tot kleur behouden blijven. Het systeem minimaliseert thermische uitzetting of krimp van substraten, zodat verschillende typen substraten kunnen worden gebruikt. De centrale drum zorgt ervoor dat de kleine tussenruimte tussen de printkop en het substraat tot een minimum wordt beperkt, zodat de inkt preciezer op het substraat kan worden aangebracht en kleuren zo gelijkmatig mogelijk blijven.

Pinning-technologie

Onze geavanceerde pinning-technologie regelt de verspreiding van de inktpunten voor verfijnde halftonen, vloeiende vignetten en haarscherpe details en tekst.

Witte inkt

Onze witte inkt met hoge dekking vormt in slechts één drukgang de ideale basislaag voor het afdrukken van levendige kleuren op transparante en metallic substraten. Deze heldere witte inkt biedt ook mogelijkheden voor het afdrukken van dekkende fijne tekst en lijnen, zelfs bij het afdrukken op transparante etiketten voor transparante producten, en beschikt over de flexibiliteit om wit op andere kleuren te drukken.

Digitale vernistechnologie

Met de innovatieve digitale vernis kunt u een glanzende of matte afwerking drukken op delen of het geheel. U kunt zelfs aantrekkelijke gedeeltelijke accenten toevoegen met een matte of glanzende afwerking om het visuele uiterlijk van bepaalde gebieden echt te benadrukken. Verschillende afwerkingen kunnen gelijktijdig worden gerealiseerd door de manier aan te passen waarop de digitale vernis wordt aangebracht.

Hoge kwaliteit

Deze drukpers levert rijke natuurlijke tinten en hoogwaardige diapositieve tekst. Randen zijn recht en scherp, en streepjescodes zijn nauwkeurig.

Uitzonderlijke duurzaamheid

De sneldrogende UV-inkt vergroot uw productiviteit en biedt uitstekende bestendigheid tegen weercondities, chemicaliën en krassen, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Conform BS5609, de internationaal erkende norm voor etiketten, gebruikt in maritieme omgevingen.

Intelligente automatisering

Met de unieke Epson-technologie voor spuitkopcontrole (NVT) kunt u automatisch detecteren of een spuitkop goed functioneert of verstopt is en indien nodig een reinigingscyclus starten.

Gebruiksvriendelijke interface, bediening via aanraakscherm

Het aanraakscherm is zeer eenvoudig in gebruik en biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee u elk aspect van het afdrukken kunt regelen. De taakconfiguratie kan snel worden ingesteld en de bedrijfsstatus kan op elk moment eenvoudig worden gecontroleerd. Voor specifieke soorten opdrachten kunt u de instellingen opslaan, waardoor het instellen voor herhaalde opdrachten nóg sneller verloopt.

Efficiënt wisselen van inkt minimaliseert uitvaltijd

De lade met inktpatronen is eenvoudig bereikbaar en de inkt kan snel en probleemloos worden vervangen zonder dat de drukpers hoeft te worden stopgezet. Vervang eenvoudig de inktpatroon en ga door met afdrukken.

Specificaties voor SurePress L-6034VW

Afdruktechnologie PrecisionCore linehead-inkjettechnologie
Resolutie 600 x 600 dpi
Type inkt LED UV-uithardingsinkten
Inktpatronen Zwart, cyaan, magenta, geel, wit, digitale vernis
Rolbreedte Instelbaar van 80 mm tot 340 mm om elke breedte in dit bereik te ondersteunen
Beeldformaat Maximaal 330 mm x 1000 mm
Afdruksnelheid 15 m/min in normale modus
Ondersteuning van substraten Zelfklevende etiketten, PP, PE en PET, met en zonder coating, hoogglans cast-coated papier en folie
Substraatdikte 80 tot 320 micron
Afwikkelcapaciteit (max.) 100 kg gewicht/600 mm diameter met 76,2 mm binnendiameter
Netwerkconnectiviteit Ethernet 1000Base-T
Afmetingen van drukpers (BxDxH) 4250 mm x 2285 mm x 2485 mm
Gewicht 2770 kg

Wat klanten zeggen

BEKIJK DE VIDEO'S

PRODUCTREEKS

Kleurenetiketten afdrukken

Een nieuwe standaard voor het afdrukken van kleurenetiketten

Meer informatie

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Ik ontvang graag informatie via e-mail betreffende toekomstige producten, promoties, aanbiedingen en evenementen van Epson.
Beveiligingscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u een persoon bent en dat het geen spam betreft.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

  1. alleen beschikbaar voor L-4033AW

OVERSLAAN

OVERSLAAN

OVERSLAAN

OVERSLAAN

OVERSLAAN