LABELEXPO 2019

Brussels
24 - 27 September 2019
Visit us in Hall 9, Stand A50

Use #EPSONLABELEXPO to join the conversation

Learn more

REVOLUTIONAIRE AANPAK VOOR HET AFDRUKKEN VAN DIGITALE ETIKETTEN

Hoogwaardige resultaten voor uw klanten produceren met lage bedrijfskosten

SurePress digitale inkjet-etikettendrukpers

De SurePress-reeks van digitale etikettendrukpersen biedt de ideale oplossing voor etikettenfabrikanten die hun bedrijfsactiviteiten willen uitbreiden.

Verras uw klanten met de uitbreiding van uw productreeks en drukmogelijkheden door SurePress. Biedt een nauwkeurig geproduceerd kwaliteitsproduct met maximale betrouwbaarheid, flexibiliteit en prestaties, en met minimale uitvaltijd.

Epson SurePress L-6034VW

Digitale etikettendrukpers met Epson’s PrecisionCore-lineheads, LED-uitgeharde UV-inkt met digitale vernistechnologie en witte inkt voor duurzame en hoogwaardige etiketten.

De SurePress L-6034VW levert nauwkeurige kwaliteit met maximale betrouwbaarheid, flexibiliteit en prestaties, en met minimale uitvaltijd. Epson heeft een drukpers ontwikkeld met eigen printkoppen, inkten en webtransportsysteem, zodat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. De PrecisionCore linehead-inkjettechnologie zorgt voor superieure afbeeldingen van hoge kwaliteit. LED-uitgeharde UV-inkt met in-line digitale vernistechnologie maakt een volledig nieuwe reeks alternatieve afwerkingen mogelijk. De L-6034VW maakt ook gebruik van witte inkt met hoge dekking, voor het afdrukken op transparante film en metallic substraten.

MEER WEERGEVEN
BROCHURE DOWNLOADEN

Belangrijkste kenmerken van SurePress L-6034VW

PrecisionCore

De PrecisionCore-linehead is verantwoordelijk voor de hoge prestaties en grote betrouwbaarheid van de SurePress L-6034VW. De zes lineheads bevatten ieder PrecisionCore-printchipmodules, die exacte kwaliteit met grote nauwkeurigheid en hoge resolutie, alsmede Variable Size Droplet-technologie leveren.

MEER INFORMATIE

Variable-Sized Droplet-technologie

De Variable-Sized Droplet-technologie is door Epson ontwikkeld voor het produceren van inktdruppels van verschillende afmetingen, waarbij de kleinste 3,2 picoliter is. Dankzij deze precies afgemeten druppels wordt de inkt gelijkmatig opgebracht, waardoor vloeiende gradaties en nauwkeurige kleuren ontstaan voor een optimale beeldkwaliteit.

Centraal drumsysteem

Het centrale drumsysteem brengt de inkt met hoge precisie op het substraat aan, zodat registratie en nauwkeurigheid van kleur tot kleur behouden blijven. Het systeem minimaliseert thermische uitzetting of krimp van substraten, zodat verschillende typen substraten kunnen worden gebruikt. De centrale drum zorgt ervoor dat de kleine tussenruimte tussen de printkop en het substraat tot een minimum wordt beperkt, zodat de inkt preciezer op het substraat kan worden aangebracht en kleuren zo gelijkmatig mogelijk blijven.

Pinning-technologie

Onze geavanceerde pinning-technologie regelt de verspreiding van de inktpunten voor verfijnde halftonen, vloeiende vignetten en haarscherpe details en tekst.

Witte inkt

Onze witte inkt met hoge dekking vormt in slechts één drukgang de ideale basislaag voor het afdrukken van levendige kleuren op transparante en metallic substraten. Deze heldere witte inkt biedt ook mogelijkheden voor het afdrukken van dekkende fijne tekst en lijnen, zelfs bij het afdrukken op transparante etiketten voor transparante producten, en beschikt over de flexibiliteit om wit op andere kleuren te drukken.

Digitale vernistechnologie

Met de innovatieve digitale vernis kunt u een glanzende of matte afwerking drukken op delen of het geheel. U kunt zelfs aantrekkelijke gedeeltelijke accenten toevoegen met een matte of glanzende afwerking om het visuele uiterlijk van bepaalde gebieden echt te benadrukken. Verschillende afwerkingen kunnen gelijktijdig worden gerealiseerd door de manier aan te passen waarop de digitale vernis wordt aangebracht.

Hoge kwaliteit

Deze drukpers levert rijke natuurlijke tinten en hoogwaardige diapositieve tekst. Randen zijn recht en scherp, en streepjescodes zijn nauwkeurig.

Uitzonderlijke duurzaamheid

De sneldrogende UV-inkt vergroot uw productiviteit en biedt uitstekende bestendigheid tegen weercondities, chemicaliën en krassen, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Conform BS5609, de internationaal erkende norm voor etiketten, gebruikt in maritieme omgevingen.

Intelligente automatisering

Met de unieke Epson-technologie voor spuitkopcontrole (NVT) kunt u automatisch detecteren of een spuitkop goed functioneert of verstopt is en indien nodig een reinigingscyclus starten.

Gebruiksvriendelijke interface, bediening via aanraakscherm

Het aanraakscherm is zeer eenvoudig in gebruik en biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee u elk aspect van het afdrukken kunt regelen. De taakconfiguratie kan snel worden ingesteld en de bedrijfsstatus kan op elk moment eenvoudig worden gecontroleerd. Voor specifieke soorten opdrachten kunt u de instellingen opslaan, waardoor het instellen voor herhaalde opdrachten nóg sneller verloopt.

Efficiënt wisselen van inkt minimaliseert uitvaltijd

De lade met inktpatronen is eenvoudig bereikbaar en de inkt kan snel en probleemloos worden vervangen zonder dat de drukpers hoeft te worden stopgezet. Vervang eenvoudig de inktpatroon en ga door met afdrukken.

Specificaties voor SurePress L-6034VW

Afdruktechnologie PrecisionCore linehead-inkjettechnologie
Resolutie 600 x 600 dpi
Type inkt LED UV-uithardingsinkten
Inktpatronen Zwart, cyaan, magenta, geel, wit, digitale vernis
Rolbreedte Instelbaar van 80 mm tot 340 mm om elke breedte in dit bereik te ondersteunen
Beeldformaat Maximaal 330 mm x 1000 mm
Afdruksnelheid 15 m/min in normale modus
Ondersteuning van substraten Zelfklevende etiketten, PP, PE en PET, met en zonder coating, hoogglans cast-coated papier en folie
Substraatdikte 80 tot 320 micron
Afwikkelcapaciteit (max.) 100 kg gewicht/600 mm diameter met 76,2 mm binnendiameter
Netwerkconnectiviteit Ethernet 1000Base-T
Afmetingen van drukpers (BxDxH) 4250 mm x 2285 mm x 2485 mm
Gewicht 2770 kg

Wat klanten zeggen

BEKIJK DE VIDEO'S

PRODUCTREEKS

Kleurenetiketten afdrukken

Een nieuwe standaard voor het afdrukken van kleurenetiketten

Meer informatie

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Ik ontvang graag informatie via e-mail betreffende toekomstige producten, promoties, aanbiedingen en evenementen van Epson.
Beveiligingscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u een persoon bent en dat het geen spam betreft.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

  1. alleen beschikbaar voor L-4033AW

OVERSLAAN

OVERSLAAN

OVERSLAAN

OVERSLAAN

OVERSLAAN