HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING

SureColor SC-F-serie kleursublimatieprinters

Video bekijken Meer informatie

HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING

Bent u op zoek naar een DTG-printer (direct-to-garment) van topkwaliteit en voor hoge productiviteit, dan is de SureColor SC-F2100 van Epson de juiste keuze.

Video bekijken Meer informatie

Nauwkeurig design, voor moeiteloze prestaties

Bespaar tijd en geld met het produceren van hoogwaardige sport- en andere kleding, zacht signagemateriaal, accessoires en gadgets op stoffen en harde ondergronden. Alle producten zijn geheel ontworpen en geproduceerd door Epson voor een ongeëvenaarde betrouwbaarheid, moeiteloze prestaties en lage bedrijfskosten. Met UltraChrome DS-Ink bent u verzekerd van natuurgetrouwe afdrukken en met onze superieure printkoptechnologie profiteert u van minimale downtime en maximale productiviteit.

Kwaliteitsoplossingen voor verschillende productieniveaus

Behaal keer op keer indrukwekkende resultaten met de SureColor F-reeks. Produceer kleine of middelgrote afdrukken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor polyesterstof en promotieartikelen, zonder dat er nog een voorbehandeling nodig is. De PrecisionCore TFP-printkop levert zeer hoge prestaties en vormt de basis van onze printers. Ze zijn ontworpen voor uitstekende kwaliteit bij hoge afdruksnelheden en maken gebruik van onze dyesublimatie-inkt. Deze inkt is speciaal samen met het transferpapier ontworpen voor een uitstekende inktafgifte bij het sublimeren op een breed scala aan materialen.

Een veelzijdige oplossing voor uw productiebehoeften

De totaaloplossing voor hoogwaardige stoffen

Laat uw creativiteit de vrije loop met een breed kleurenspectrum en resultaten van hoge kwaliteit. Voor modeontwerpers en ondernemers levert de SureColor SC-F-serie sublimatieprinters kleurstabiliteit en zwarttinten in hoge definitie, terwijl het onderhoud snel en eenvoudig is. Dit maakt de serie ideaal voor dynamische en veeleisende productieomgevingen voor een scala aan textielitems, ongeacht of u één kledingstuk voor een modeshow print of een hoger volume.

Uitzonderlijke kwaliteit met een groot aantal toepassingen

Onze SureColor SC-F-serie dye-sublimatieprinters biedt grenzeloze creativiteit. Produceer modeartikelen, sportkleding, woningtextiel, signage- en promotionele artikelen met snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. In deze serie vindt u ook de SC-F9400H, Epson's eerste dye-sublimatieprinter met roze en gele fluorescerende inkt.

De complete textielafdrukoplossing

Elk element van de SureColor SC-F-serie speelt een essentiële rol in de naadloze levering van Epson's totale, end-to-end kleurenprintoplossing.

Epson UltraChrome DS Ink

Met een rijke zwartdichtheid van de inkt, speciaal ontworpen voor textiel, kunnen gebruikers levendige kleuren, diepe schaduwen met een meer neutrale tint en een gemakkelijk te controleren grijstint bereiken.

Epson Edge Print

De Edge Print software van Epson biedt verbeterde controle over de afdrukresultaten. Installeer eenvoudigweg de hardware en RIP-software en krijg toegang tot functies zoals Preview, Hot Folder, Copy, Trimming, Nesting, Tiling, en Step & Repeat.

Prachtige resultaten, telkens opnieuw

Ieder component van de SureColor SC-F2100 is nauwkeurig ontworpen voor de hoogste kwaliteit. Onze geavanceerde techniek in combinatie met de Epson-software bieden een consistente productie van natuurgetrouwe, opvallende afdrukresultaten van hoge kwaliteit, waardoor u zich helemaal kunt richten op het opbouwen van uw bedrijf.

Meer informatie

Een geharmoniseerde afdrukoplossing

Elk aspect van de SureColor SC-F2100 is uitermate zorgvuldig overwogen met het oog op kwaliteit tijdens elke fase van het printproces:

  • PrecisionCore TFP-printkop voor consistent hoogwaardige resultaten
  • Afdrukken van meerdere druppels tegelijk en een breder kleurenspectrum voor verbeterde beeldreproductie
  • Double-strike modus voor witte en kleureninkt t.b.v. een efficiëntere doorvoer
  • Witcirculatie voor snel opstarten
  • RGB- en CMYK-profiel ter ondersteuning van uw manier van werken

Uitzonderlijke kwaliteit, telkens opnieuw

Als u op zoek bent naar een DTG-printer (Direct to Garment) die topkwaliteit biedt en hoge productiviteit mogelijk maakt, bent u met de SureColor SC-F2100 van Epson aan het goede adres.

Meer informatie

De complete textielafdrukoplossing

De SureColor SC-F-serie is in alle aspecten ontworpen om een cruciale rol te spelen in de naadloze levering van een complete oplossing voor kleurenafdrukken, van begin tot eind.

Epson UltraChrome DG Ink

Hoge kwaliteit: Drukt af op donker textiel aangezien witte inkt robuust is en niet barst. ECO PASSPORT van OEKO-TEX®: Aan de Epson UltraChrome DG-inkt is de Eco Passport-certificering toegekend. Flexibel: Drukt rechtstreeks af op textiel en heeft een breed kleurenspectrum.

Garment Creator

Met onze Garment Creator-software kunt eenvoudig opvallende afdrukken ontwerpen en maken. Dankzij de eenvoudige interface en intuïtieve navigatiemogelijkheden kunt u vooraf vastgelegde instellingen voor kleurbeheer en indeling opslaan, zodat u consistent uitzonderlijk resultaat kunt leveren.

Productie-expertise van industriële direct-to-fabric printing

Monna Lisa Evo Tre is het volledig geïntegreerde systeem voor industrieel digitaal printen op textiel, waarbij alle componenten - technologie, inkt en engineering - deel uitmaken van de totaaloplossing: het proces dat Epson samen met F.lli Robustelli en For.Tex heeft ontwikkeld. Dankzij de hoge kwaliteit, productiviteit en flexibiliteit voldoet de Monna Lisa Evo Tre aan de eisen van de industriële markt op toepassingsgebieden als haute couture en snelle mode, accessoires, woningtextiel en sportkleding.

Meer informatie

Casestudy’s

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.