WFP

De resultaten
spreken voor zich

95%

Lager energieverbruik
met WorkForce Pro1

94%

Minder afval met
WorkForce Pro1

3.5x

Sneller afdrukken met
with WorkForce Pro1

Maak de overstap naar een zakelijk inkjet

U denkt dat afdrukken met een inkjetprinter alleen voor thuis is? Dan hebt u het mis. Epson heeft zijn unieke printkoptechnologie geoptimaliseerd voor zakelijke toepassingen. Inkjetprinters werden in het verleden beschouwd als specifiek voor thuisgebruik, maar de eenvoud en voordeligheid van inkjetafdrukken biedt bedrijven een aantal voordelen ten opzichte van laserprinters. Veel van deze voordelen zijn te danken aan PrecisionCore, een schaalbare technologie die wordt gebruikt in industriële systemen zoals etikettendrukpersen voor grote volumes. De voordelen, zoals betrouwbaarheid, minder afval en een veel kleinere impact op het milieu, gelden nu ook voor WorkForce Pro-modellen. Ontdek hoe uw bedrijf met deze printers geld kan besparen, de productiviteit kan verhogen en het energieverbruik kan verminderen.

Energiezuinig

Met een energieverbruik dat tot 96% lager ligt dan voor laserprinters, kunt u met WorkForce Pro-printers niet alleen elektriciteitskosten verminderen, maar kan uw organisatie ook aan zijn milieudoelstellingen voldoen1. Omdat inkjetprinters geen warmte nodig hebben bij het afdrukproces, verbruiken ze veel minder stroom dan laserprinters, wat leidt tot lagere bedrijfskosten.

Meer informatie
Tot 10.000 pagina's per inktpatroon2

Minder afval, betere afdrukken

Tijdens onafhankelijke tests bleken WorkForce Pro-modellen van Epson tot 94% minder afval te produceren dan laserprinters en -kopieerapparaten1. Er wordt geen ozongas uitgestoten, er zijn minder verbruiksmaterialen vereist en er hoeven minder onderdelen te worden vervangen dan bij een vergelijkbare laserprinter. Epson biedt een groot assortiment aan inktpatroonformaten die probleemloos kunnen worden vervangen, zodat u altijd over prachtige afdrukken beschikt tegen lagere kosten. Epson’s DURABrite Ultra- en DURABrite Pro-inkten zijn tevens ISO 117984-gecertificeerd, waardoor u bent verzekerd van zeer duurzame afdrukken in elke bedrijfsomgeving.

Meer informatie

CO2- en elektriciteitscalculator

Tijdens onafhankelijke tests is gebleken dat de WorkForce Pro-modellen van Epson tot 96% minder energie verbruiken dan laserprinters en laserkopieerapparaten1. Zie hoeveel elektriciteit en CO2-uitstoot u kunt besparen dankzij onze calculator (zie onder).

Calculator

Makkelijke integratie in complexe werkomgevingen

Beheer en bedien al uw printers en scanners eenvoudig op afstand, inclusief mogelijkheden voor het installeren, configureren, bewaken en onderhouden van uw apparatuur, wat leidt tot verhoogde productiviteit en kostenbesparingen.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

MEER INFORMATIE

Het voordeel van inkjet

Neem een voorsprong op de concurrentie met inkjetprinters van Epson

Meer informatie

Minimale interventie

Tijdens onafhankelijke tests bleken de WorkForce Pro-modellen van Epson tot tweederde minder tijdverlies door interventies op te leveren vergeleken met laserprinters1. De hogere betrouwbaarheid wordt gegarandeerd door de permanente Epson PrecisionCore-printkop en als u een inkjetprinter gebruikt zijn er minder onderdelen die moeten worden vervangen in vergelijking met een kleurenlaserprinter. Met inktpatronen met hoge capaciteit kunt u nog meer afdrukken leveren, en met onze softwareoplossingen kunt u uw printers extern op proactieve en de meest effectieve wijze voor uw bedrijf beheren. Hierdoor profiteert u van kosten- en tijdbesparingen, evenals verminderde uitvaltijd voor apparaten.

Meer informatie

Kostencalculator

Gebruik onze kostencalculator om na te gaan hoeveel u kunt besparen met de nieuwste WorkForce Pro-modellen.

Bereken uw besparing

Toepassingen voor bedrijven

WorkForce Pro-printers zijn compatibel met een groot aantal zakelijke softwareoplossingen voor document-, gebruikers- en zelfs printerbeheer, zodat u tijd en geld kunt besparen.

Meer informatie

SAP Gold Partner

Epson is een SAP Gold Partner en werkt nauw samen met SAP, een van 's werelds grootste providers van bedrijfssoftware, om ervoor te zorgen dat de producten naadloos in zakelijke omgevingen kunnen worden geïntegreerd.

Duurzaam

Epson verbetert de reeks zakelijke inkjetprinters voortdurend om te kunnen voldoen aan de veranderende behoeften van bedrijven. Aangezien het pigment een harsoplossing bevat en niet-oplosbaar is, kunt u profiteren van duurzame afdrukken die bestand zijn tegen water, vlekken en markeerstiften.

Meer informatie

Mediaflexibiliteit

Vanwege de flexibiliteit in het afdrukken op verschillende papiersoorten, kunt u de zakelijke inkjetprinters inzetten voor tal van zakelijke behoeften. Omdat de inkt direct op het papier wordt gespoten, is het ook mogelijk om af te drukken op speciale media, waaronder hittegevoelige film, dik kaartpapier en zelfs lange banners. En omdat de zakelijke inkjetprinters van Epson voor alle kleuren gebruikmaken van niet-oplosbare en markeerstiftbestendige pigmentinkt, kunnen ze bovendien worden gebruikt voor het afdrukken van watervaste etiketten en promotiemateriaal op glanzend papier.

Meer informatie

Snel afdrukken

Bij inkjetafdrukken is geen opwarmtijd vereist. WorkForce Pro-printers kunnen dus snel en doelmatig zakelijke afdrukken leveren. Dit is van cruciaal belang wanneer de printers worden geïntegreerd in een pull printing-omgeving, waarin gebruikers hun unieke pas door de sleuf kunnen halen of hun pinnummer kunnen invoeren voor onmiddellijk resultaat. Met automatisch dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen op veel van onze modellen, wordt elke taak makkelijk en efficiënt, ideaal voor de zakelijke omgeving.

Meer informatie
Resolutie tot 1200 dpi

Hoogwaardige resolutie

Verrijk uw materiaal met hoogwaardig afdrukken. Door de verdubbeling van de spuitkopdichtheid, kunt u met de nieuwe PrecisionCore-printkop hoogwaardige afdrukken tot 1200 dpi produceren op gewoon papier en tot 4800 dpi op gecoate media. Zelfs de meest complexe tekens en dunste lijntjes worden prachtig gereproduceerd.

Casestudy’s

Toepassingen voor bedrijven

Epson's integratie met PaperCut MF

Epson´s integratie met PaperCut MF combineert de lage bedrijfskosten, hoge betrouwbaarheid, beperkte gebruikersinterventie en grotere milieuvriendelijkheid van de apparaten van Epson met de mogelijkheid om grote afdrukvolumes te controleren en beheren om de operationele kosten terug te dringen.

Met PaperCut MF kunt u eenvoudig uw apparaten beheren zonder complexiteit, om afdrukkosten en verspilling te beperken. Dankzij de voordelen die het biedt, kunt u onder andere:

 • Afdruktaken toewijzen aan afdelingen, cost-centres en gebruikers met gedeelde accounts.
 • Weergeven hoeveel pagina's er worden afgedrukt, door wie, op welk apparaat en wanneer
 • Rapporten genereren over verbruik per gebruiker, afdeling, apparaat of impact op het milieu
 • Quota of budgetten toewijzen aan gebruikers, afdelingen of groepen
 • Printopdrachten vrijgeven via 'Find Me'-pull printing
 • Mobiel afdrukken en afdrukken via BYOD (Bring Your Own Device) vereenvoudigen

Epson Device Admin

Beheer al uw printers en scanners eenvoudig op afstand, inclusief mogelijkheden voor het installeren, configureren, monitoren en onderhouden van uw apparatuur voor verhoogde productiviteit en kostenbesparingen.

Voordelen

 • Bespaar tijd en beheers uw kosten
 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel beheer aanpasbaar aan uw behoeften
 • Automatiseer processen
 • Neem de controle en analyseer uw apparaatgebruik
 • Past in elke bedrijfsomgeving
Meer informatie

Epson Document Capture Suite

Met de software en beeldverwerkingstechnologie van Epson bespaart u tijd omdat u stappen kunt overslaan en direct naar uw workflowprocessen kunt scannen.

Met de Push Scan-functies kunt u in één stap hoogwaardige elektronische documenten vastleggen en integreren in uw workflowprocessen. Hiermee verandert u complexe taken zoals het organiseren van documenten of het verbeteren van tekst in moeiteloze activiteiten.

Meer informatie

Vastleggen

Optimaliseer de automatische workflow met vooraf gedefinieerde taken.

Workflowintegratie

U kunt de Epson-scannerpanelen aanpassen met vooraf gedefinieerde taakprofielen. Zo wordt het voor elke werknemer eenvoudig om documenten te integreren in bedrijfsprocessen.

Aanbevolen

In onafhankelijke tests worden de WorkForce Pro-modellen als uitmuntend beoordeeld wat betreft betrouwbaarheid

Buyers Laboratory (BLI) is de toonaangevende onafhankelijke autoriteit op het gebied van concurrentievergelijking, testen en evaluatie in de beeldverwerkingsindustrie voor multifunctionele printers (MFP's), kopieerapparaten, printers, scanners en softwareoplossingen en -producten. Al meer dan 50 jaar lang is BLI de toonaangevende autoriteit voor onbevooroordeelde en betrouwbare informatie voor de wereldwijde digitale beeldverwerkingsindustrie.

Gebouwd voor snelheid en kostenbesparingen

Tijdens onafhankelijke tests bleken de WorkForce Pro-modellen van Epson tot tweederde minder tijdverlies door interventies op te leveren vergeleken met laserprinters1 en u kunt bijna twee keer zoveel afdrukken produceren met WorkForce Pro-modellen als met concurrerende kleurenlaserprinters1. De BLI-testers waren zo onder de indruk van de ongekende afdruk- en kopieersnelheden van de WorkForce Pro WF-8590 in zijn klasse, dat zij het product de felbegeerde '2015 Pick'-award toekenden.

Bekijk de resultaten zelf

Waarom zou u een inkjetprinter kiezen?

Met onze bewezen ervaring in industrieel en commercieel afdrukken, zijn de WorkForce Pro-printers van Epson robuust en betrouwbaar en bieden ze bedrijven een aantal voordelen met betrekking tot laserapparaten. Dankzij onze unieke PrecisionCore-printkoptechnologie voor zakelijke toepassingen, kunt u nu beschikken over een betere en betrouwbaardere zakelijke afdrukoplossing. Help uw bedrijf vooruit met onze WorkForce Pro-reeks van zakelijke inkjetprinters.

Tijdbesparend

 • Tot 3,5 keer sneller zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat1
 • Snelle tijd tot eerste afdruk - geen opwarmtijd vereist
Meer informatie

Verhoogt de efficiëntie

 • Verminder de tijd voor interventies tot 98%1
 • Minder service-aanvragen, papierstoringen en vervangen van verbruiksartikelen
Meer informatie

Voordelig

 • Lagere kosten per pagina
 • Lagere totale eigendomskosten
 • Lagere elektriciteitsrekeningen
Kostencalculator

Duurzame kwaliteit

 • Markeerstiftbestendig1
 • Afdrukken in laserkwaliteit met een resolutie van 1200 dpi
 • Mogelijkheden voor diverse media
Meer informatie

Schonere technologie

 • Gebruik tot 96% minder energie1
 • Tot 94% minder afval1
 • Tot 23% stiller dan laserprinters1
 • Geen ozongas
Meer informatie

Gecertificeerde betrouwbaarheid

 • BLI - Gecertificeerde betrouwbaarheid 2015
 • BLI - 2015 Pick Award
Meer informatie

Als u bent geïnteresseerd in het kopen van een WorkForce Pro-printer, kunt u eenvoudig contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers.

Meer informatie

Moet u nog meer pagina's afdrukken? Onze WorkForce Pro RIPS kan u nog meer geld besparen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze inkttechnologie voor zakelijk gebruik?

Meer informatie

PrecisionCore

Onze nieuwste, meest geavanceerde printkop. PrecisionCore biedt aanzienlijke verbeteringen qua snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Meer informatie

IN CONTROLE MET PRINT365

Printen naar behoefte, probleemloos en zonder verborgen kosten.

MEER INFORMATIE

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over de WorkForce Pro-reeks, vult u hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson neemt dan contact met u op.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

 1. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving.
 2. Het maximum aantal afgedrukte pagina's per maand op basis van de prestaties van de printer, inclusief door ISO beoordeelde afdruksnelheden en papierbeheermogelijkheden.
 3. Gebaseerd op tests met de WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 en WF-R8590. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving.
 4. ISO 11798 gecertificeerd door SP Technical Research Institute of Sweden. Ga voor meer informatie naar www.sp.se

Overslaan