DOCUMENTBEHEER WORDT GEMAKKELIJK

Met Document Capture Suite van Epson

Play

GEAVANCEERDE OPLOSSING VOOR PAPIERVASTLEGGING VAN EPSON

Document Capture Suite is een eenvoudig te gebruiken oplossing voor het vastleggen en opslaan van elektronische documenten met één druk op de knop. Of u nu een klein bedrijf runt of verantwoordelijk bent voor een grote onderneming met honderden werknemers, Document Capture Suite zorgt ervoor dat u productiever en efficiënter kunt werken.

Functionaliteiten
GRATIS GRATIS Premium GRATIS Premium
Push scan met vooraf ingestelde taakprofielen
Geavanceerde beeldverwerkingsfuncties
Naadloos te integreren in uw werkstroom
Aansluiting op DMS & cloud
Scheiding van bestandsgroottes
Scheiding van formulieren
Geavanceerde logboekuitvoer (indexering in csv- of xml-formaat)
Doorzoekbare PDF's
Taakscheiding met OCR via zones
Compatibiliteit
Gratis geleverd
Windows XP (32/64-bit)
Windows Vista (32/64-bit)
Windows 7 (32/64-bit)
Windows 8/8.1 (32/64-bit)
Windows 10 (32/64-bit)
Windows Server (32/64-bit)

SCANNEN MET ÉÉN KLIK

U kunt zonder speciale training meteen aan de slag, aangezien de Document Capture Pro-client beschikt over een intuïtieve interface die u zó onder de knie hebt.

Document Capture PRo ondersteunt alle populaire bestandsformaten inclusief JPEG en PDF.

KRIJG CONTROLE OVER UW DOCUMENTEN

Deze veelzijdige oplossingen zijn geschikt voor iedereen, van beginners tot geavanceerde gebruikers. Document Capture Pro kan verschillende documentformaten en afmetingen tegelijkertijd verwerken met mogelijkheden voor scheiding van batches, barcodeherkenning en OCR-ondersteuning via zones.

SAMENWERKEN EN DELEN

Werk als een team en verstuur gescande documenten rechtstreeks naar Microsoft Sharepoint®, FTP en cloud-opslag.

Stap over op gedecentraliseerd documentbeheer met Document Capture Pro Server, waarmee meerdere gebruikers documenten kunnen beheren zonder dat ze meerdere, langdradige installatieprocedures hoeven doorlopen.

ONTWIKKELAARSKIT

En omdat Epson een Programming Interface Application (API) biedt, kunnen partners van Epson invoegtoepassingen toevoegen waarmee oplossingen voor papiervastlegging van Epson kunnen worden geïntegreerd in aanvullende documentbeheersystemen of cloud-diensten.

Neem contact op met uw Epson-vertegenwoordiger voor meer informatie.

TIJDBESPARENDE KEUZES

De clientversie, Document Capture Pro, kan op verschillende manieren worden gebruikt in combinatie met de zakelijke scanners van Epson. De oplossingen van Epson, die variëren van de WorkForce WorkForce DS-520N-reeks met hoogwaardige prestaties voor het verwerken van brieven, contracten of bestelformulieren, tot de WorkForce DS A3- en A4-flatbed-reeks met hoge snelheden, zijn ideaal voor het omzetten van meerdere pagina's en grote aantallen papier in elektronisch formaat.

UITGEBREIDERE COMPATIBILITEIT

Gebruikers van Mac OS X kunnen nu profiteren van geavanceerde documentbewerkingsfuncties en scannen-naar-functies, zoals scannen naar FTP, e-mail, WebDav, SugarSync, Evernote en meer, met gebruik van Document Capture1. Zowel de DS-520N en de binnenkort te verkrijgen DS-560 zijn compatibel met Document Capture voor Mac OS.

Compatibele hoofdunits

PRODUCTEN DIE GESCHIKT ZIJN VOOR DOCUMENT CAPTURE PRO

Categorie Model Document Capture Pro Document Capture Pro Premium Document Capture Pro Server Document Capture Pro Server Premium Document Capture
A4 Scanner WorkForce DS-5500/6500/7500 Series 2 1 1
WorkForce DS-510 Series 1 1
WorkForce DS-520 Series 1 1
WorkForce DS-560 Series 1 1
WorkForce DS-860 Series 2 1 1
WorkForce GT-S55
WorkForce GT-S55N
WorkForce GT-S85
WorkForce GT-S85N
WorkForce DS-30
A4 MFP WorkForce WF-4630 DTWF
WorkForce WF-4640 DWF
WorkForce WF-5620 DWF
WorkForce WF-5690 DWF
WorkForce WF-R5690 DTWF
WorkForce AL-MX300 Series
WorkForce Pro 4515 DN
WorkForce Pro 4525 DNF
WorkForce Pro 4595 DNF
WorkForce Pro WP-M4525 DNF
WorkForce Pro WP-M4595 DNF
A3 Scanner WorkForce DS-50000/60000/70000 Series 2 1 1
A3 MFP WorkForce WF-8510 DWF
WorkForce WF-R8590 DTWF
WorkForce WF-8590 DTWF
WorkForce Pro WF-R8590 D3TWFC
WorkForce Pro WF-8590 D3TWFC

DOCUMENT CAPTURE SUITE DOWNLOADEN

Voer enkele gegevens in voor de GRATIS download van de Document Capture-, Document Capture Pro- of Document Capture Pro Server-software.

CONNECTORS BIJ DOCUMENT CAPTURE OPLOSSINGEN

Onderstaande connectors werken allemaal met onze Document Capture oplossingen en worden ondersteund door Epson. Meer informatie kunt u hieronder vinden. Door op de links te klikken kunt u ze downloaden en direct gebruiken.

KnowledgeWorks Intranet Limited

KnowledgeWorks Intranet Limited ontwikkelt elektronische documentbeheersysteem onder de eigen merknaam Filestar. Filestar maakt het mogelijk om eenvoudig en snel te scannen en archiveren. Document Management. Made Simple.
Compatibiliteit
DCP DCPS

Xambox

Xambox sorteert en archiveert uw documenten in de cloud. Xambox.com is een zeer intuïtief documentbeheersysteem. Het sorteert, archiveert en beveiligt al uw papieren documenten. Plaats uw papieren simpelweg onder de scanner en druk op de knop. Na een paar seconden kunt u ze ophalen door een trefwoord in te voeren in de zoekmachine van Xambox.com. De PDF-versies van al uw papieren zijn daarom veilig, opvraagbaar en deelbaar op ieder aangesloten apparaat. Ontdek op onze website hoe Xambox u ook helpt bij het ophalen van uw documenten zonder deze te archiveren en hoe het digitale documenten beheert.
Compatibiliteit
DCP DCPS

Microsoft OneNote

Epson biedt een connector voor Document Capture Pro voor naadloze integratie van uw papieren documenten in OneNote. OneNote is een allesomvattende oplossing voor het maken van digitale notities waarmee gebruikers notities op een veelvoud aan media kunnen vastleggen en beheren vanaf een eenvoudig toegankelijke locatie. OneNote stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot hun documenten, afbeeldingen en meer via de webbrowser met de OneNote-app, die beschikbaar is in de Mac App Store, iTunes Store, Google Play en de Windows Store. Gebruikers kunnen ook eenvoudig hun bestanden delen met anderen, inclusief de mogelijkheid om tegelijkertijd aan documenten te werken, voor verbeterde samenwerking.
Compatibiliteit
DCP DCPS

Workshare

Workshare is een toonaangevende aanbieder van veilige zakelijke toepassingen voor het delen van bestanden en samenwerking. Workshare stelt gebruikers in staat om eenvoudig hoogwaardige content te maken, te delen en te beheren op elke locatie en op elk apparaat. Workshare verbetert de efficiëntie van het samenwerkingsproces door de eigenaren van content in staat te stellen om wijzigingen die andere personen maken tegelijkertijd te volgen en te vergelijken. Workshare verkleint ook het commerciële risico dat ontstaat door het onbedoeld delen van vertrouwelijke of gevoelige documenten. Meer dan 1,8 miljoen werknemers in 70 landen gebruiken de bekroonde toepassingen van Workshare online, op desktopcomputers, mobiele apparaten en tablets. Bezoek http://www.workshare.com voor meer informatie of volg Workshare op twitter via http://www.twitter.com/workshare.
Compatibiliteit
DCP DCPS

Multimedia SOLUTIONS

Multimedia SOLUTIONS is a French company based near Bordeaux. We develop the electronic management software of documents : Windex GED. The Windex software can be installed on any type of computer (with Windows OS or Unix OS). Windex GED enables you to visualize the files, to index them and find them with the full-text search engine, manage workflows and to follow the documents management. The connector of Document Capture Pro developed by EPSON allows easy and fast integration in Windex GED of all the documents scanned with a EPSON equipment. You can then store, share, search (in full text), manage, sign and forward easily all the digitized documents.
Compatibiliteit
DCP DCPS

ONDERSTEUNING VOOR DE NIEUWSTE PRODUCTEN

 • Tijd besparen

  Automatisch dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen

 • Milieuvriendelijk

  Gebruikt tot maximaal 80 procent minder energie dan kleurenlaserprinters van concurrenten3

 • Lage bedrijfskosten

  Tot 50% lagere kosten per pagina dan bij kleurenlaserprinters van concurrenten3

 • Ontwikkeld voor op kantoor

  Scannen-naar-functies en ondersteuning voor LDAP-adresboek

 • PrecisionCore-technologie

  Epson's meest geavanceerde printkoptechnologie

 • Scanner met hoge snelheden

  Scansnelheid van maximaal 40 ppm/80 apm

 • Automatische documentinvoer met hoge capaciteit

  Automatische documentinvoer van 100 vellen

 • Geen gedoe

  Dubbele-invoerdetectie

 • Geschikt voor netwerken

  Netwerkinterfacepaneel/eenheid

 • 'Push Scan'-functies

  Eenvoudig scannen met één keer aanraken2

 • Scanner met hoge snelheid

  Tot 30 ppm/60 ipm

 • Eenvoudige integratie

  Document Capture Pro-compatibel

 • Geen gedoe

  Geavanceerde invoertechnologie

 • Geschikt voor netwerken

  Pushscanfuncties met vooraf gedefinieerde opdrachtprofielen

 • Dubbelzijdig scannen in één scanbeweging

  Snel dubbelzijdig scannen van een document

 1. Document Capture voor Mac OS ondersteunt momenteel geen Doorzoekbare PDF, streepjescodeherkenning, OCR via zones, Push Scan en aanvullende ISV-aansluitingen.
 2. Scannen-naar-e-mail, FTP, SharePoint, afdrukken, webmappen, netwerkmappen, Google Docs.
 3. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving
 4. Indien uitgerust met Netwerkinterfacepaneel van Epson
 5. Gratis geleverd
 • Microsoft SharePoint is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.
 • Document Capture vereist MAC OS X 10.8 of nieuwer
 • Document Capture Pro vereist Windows XP (32-/64-bit), Windows Vista (32-/64-bit), Windows 7 (32-/64-bit), Windows 8/8.1 (32-/64-bit)
 • Document Capture Pro Server vereist Windows Server 2008/2008 R2, 2012/2012 R2
Sluiten

Oplossingen vergelijken

Oplossingen vergelijken Document Capture Document Capture Pro

Document Capture Pro Server

COMPATIBILITEIT
 • Modellen
 • WorkForce DS-520N-reeks*,
 • WorkForce DS-520N-reeks,
 • Modellen
 • WorkForce DS-860-reeks*,
 • WorkForce DS-520N-reeks
 • WorkForce DS-6500-reeks*,
 • WorkForce DS-7500-reeks*,
 • WorkForce DS-50000-reeks*,
 • WorkForce DS-60000-reeks*,
 • WorkForce DS-70000-reeks*
 • *uitgerust met het netwerkinterfacepaneel van Epson
 • WF-4630,
 • WF-4640,
 • WF-5620,
 • Workforce DS-30,
 • WorkForce DS-5500-reeks*,
 • WorkForce DS-560,
 • WorkForce DS-860-reeks
 • GT-S85 Series,
 • Workforce DS-5500-, 6500-, 7500-, 50000-, 60000-, 70000-reeks ,
 • WorkForce Pro 4525 DNF,
 • WorkForce Pro 4595 DNF,
 • WorkForce Pro 4515 DN,
Besturingssysteem
 • Mac OS X 10.8 of hoger
 • Windows XP (32/64bit),
 • Windows 7 (32/64bit),
 • Windows 8/8.1 (32/64bit)
 • Windows Server 2008/2008 R2,
 • Windows Server 2012/2012R2

GEBRUIKERSINTERFACE

Talen
 • Engels,
 • Frans,
 • Duits,
 • Italiaans,
 • Spaans,
 • Portugees,
 • Russian
 • Vereenvoudigde en geavanceerde modi met aanpasbare werkbalk
Epson netwerkinterfacepaneel Eenheid
 • Engels,
 • Frans,
 • Spaans,
 • Portugees,/li>
Scherm

Vereenvoudigde en geavanceerde modi met aanpasbare werkbalk

Eenvoudig beheer via webbrowserinterface

PUSH SCAN-FUNCTIES

Niet ondersteund

Push Scan met taakselectie voor compatibele modellen van Epson 6

Push Scan met taakselectie voor netwerkinterfacepaneel van Epson

DOCUMENTVERWERKING

Ondersteunde bestandsformaten

PDF, Searchable PDF 2, PDF/A, JPEG, BMP, TIFF, Multi-TIFF, PNG, DocX 7, XlsX 7, PptX 7

Ondersteuning voor streepjescodes (1D en 2D) UCP/EAN/JAN, ITF, CODE39, CODEBAR, CODE128, QR & PDF147
Scanmodus Zwart/wit, grijswaarden, kleur
PDF met hoge compressie JA
PDF met wachtwoordbeveiliging JA
ZW TIFF-compressie CCIT Group4
Kleur/grijswaarden TIFF-compressie LZW

LZW

BEELDVERWERKING
 • Basis
 • Automatische skew-correctie
 • Automatisch draaien
 • Automatische kleurdetectie
 • RGB-kleurdropout 2 3
 • Geavanceerde kleurdropout met kleurenkiezerselectie
 • Draaien en skew-correctie ongedaan maken
 • Geavanceerde sorteermogelijkheden (op datum, kleur, type)
 • Handmatige documentscheiding
 • Zoomen
 • Horizontale en verticale split Documenten
 • Multi-stream (scanners behalve DS-30)
 • Blanco pagina overslaan, 2,
 • Pagina's toevoegen/verwijderen/vervangen 2

Toevoeging van pagina's uit bestand (PDF-toevoeging is beperkt tot gescande bestanden) of scanner

BATCHVERWERKING

Automatisch taken scheiden

Streepjescode 6, OCR via zones 6, lege pagina, vaste pagina

Automatisch maken van mappen

Streepjescode 6, OCR via zones 6, datum en tijd, vooraf opgegeven voorvoegsel

Automatisch maken van bestandsnamen

Streepjescode 6, OCR via zones 6, vooraf opgegeven voorvoegsel, datum en tijd

 • EXPORTFUNCTIES
 • E-mailaansluiting (MAPI 2, SMTP-ondersteuning)
 • Aansluiting op lokale mappen en netwerkmappen
 • FTP-aansluiting
 • Webmap-aansluiting
Aansluiting voor afdrukken op printers van Epson
 • Aansluiting op DMS & cloud
 • GoogleDrive-aansluiting 2
 • Evernote-aansluiting 2
 • SugarSync-aansluiting
 • SharePoint-aansluiting 9

Mogelijkheid voor aangepaste aansluitingen

 • ANDERE MOGELIJKHEDEN
 • Overzicht export-/importtaken
 • Bekeken mappen
 • Gebruikers- of groepsverificatie op scannerpaneel 5

HOOGWAARDIGE FUNCTIES

Document Capture Pro Premium 8 8

Geavanceerde logboekuitvoer voor documentindexering, automatisch taken scheiden met detectie van bestandsgrootte, automatisch taken voorbereiden en maken van bestandsnamen met herkenning van vooraf gedefinieerde formulieren

Document Capture Pro Server Premium 88

Doorzoekbare PDF's (Engels / Nederlands / Frans / Duits / Italiaans / Spaans / Portugees / Russisch / Oekraïens)
Taakscheiding via OCR via zones

 • PDF-toevoeging wordt beperkt tot gescande bestanden
 • alleen voor de Pro-versie
 • WorkForce DS-5500-, 6500-, 7500-, 50000-, 60000-, 70000-reeks
 • WorkForce DS-520N-reeks, GT-S85-reeks, Workforce DS-5500-, 6500-, 7500-, 50000-, 60000-, 70000-reeks
 • WorkForce DS-5500-, 6500-, 7500-, 50000-, 60000-, 70000-reeks
 • Niet compatibel met de Workforce DS-30 en de DS-520N en DS-560 als ze niet zijn uitgerust met de netwerkinterfacedoos van Epson
 • alleen DCP
 • gratis voor Workforce DS-5500-, 6500-, 7500-, 50000-, 60000-, 70000- en 860-reeks
 • alleen DCP-DCPS
Sluiten

DOCUMENT CAPTURE SUITE DOWNLOADEN

Voer enkele gegevens in voor de GRATIS download van de Document Capture-, Document Capture Pro- of Document Capture Pro Server-software.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen

Epson hecht veel waarde aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens en het respecteren van uw privacy. Als u meer wilt weten over de persoonlijke gegevens die we via onze website verzamelen, verwijzen we u naar onze Privacy Information Statement

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden. VERZENDEN

OVERSPRINGEN