Het managementteam
van Epson Europe

Ons managementteam is toegewijd aan het ontwikkelen van de organisatie door middel van doordacht, ervaren leiderschap en het verbeteren van de levens van onze medewerkers, klanten en partners.

Kazuyoshi Yamamoto

President & COO, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto werd in juni 2015 directeur van Epson Europe B.V. nadat hij jaren de functie van hoofdvertegenwoordiger heeft bekleed voor Epson Europe B.V., Moskou, Epson Oekraïne, Epson Kazachstan. Daarnaast heeft hij zeven jaar in Indonesië gewerkt als bedrijfsdirecteur.

De heer Yamamoto is in 1999 bij de marketing en sales-afdeling van Epson gekomen, na 16 jaar sales- en marketing-ervaring te hebben opgedaan bij verschillende grote bedrijven (Sharp en Sony).

De heer Yamamoto heeft een Bachelor of Arts behaald aan de Kobe City Foreign Language University. Hij is getrouwd en heeft een zoon.

Rob Clark

Senior Vice President, Epson Europe B.V, en Managing Director, Epson UK.

Rob Clark is Senior Vice President van Epson Europe en is verantwoordelijk voor alle sales en marketing in EMEAR (Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland) en de bedrijfsvoering in het Verenigd Koninkrijk.

Voorheen was Rob Vice President Marketing and Business Development en daarvoor heeft hij vijf jaar gewerkt als hoofd van inkjet business voor Epson Europe.

Aanvankelijk is hij bij Epson begonnen als productmanager voor dotmatrix-printers en is opgeklommen in de productmarketing- en businessmanagementstructuur, waarbij hij ook onderdelen van het salesteam aanstuurt (projectoren en grootformaat printers) voor Epson UK.

Voordat hij bij Epson kwam, werkte Rob in de IT-distributie waar hij ervaring heeft opgedaan in sales en marketing voor resellers en retailers. Clark is zijn carrière begonnen voor de regering van het Verenigd Koninkrijk als Technology Officer, nadat hij zijn studie in Electrical and Electronic Engineering had afgerond.

Hideki Kitamura

Vice President, Business Operations, Epson Europe B.V.

Hideki Kitamura is verantwoordelijk voor Business Operations in EMEAR. In deze rol houdt hij toezicht op de afdelingen audit, legal, HR, finance, supply chain, facilities, klantenservice en IT in de EMEAR regio.

Voordat hij deze functie aannam, bekleedde de heer Kitamura verschillende functies binnen de bedrijven van Epson Group; hij werkte hiervoor acht jaar bij Epson America.

De heer Kitamura kwam in 1983 bij Epson na zijn afstuderen aan de universiteit met een Major in Economie. Aanvankelijk werkte hij voor de Finance-afdeling in Japan, waar hij verantwoordelijk was voor groepsbudgetbeheer, cash- en FX-management. Later verhuisde hij naar Duitsland om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen als financieel trainee.

Massimo Pizzocri

Vice President voor Midden- en Oost-Europa, Epson Europe B.V. en Managing Director van Epson Italië

Massimo Pizzocri is verantwoordelijk voor de CEE-regio van Epson Europe. Hiervoor vervulde hij de functie van Vice President of Consumer Sales bij Epson Europe B.V. en was hij verantwoordelijk voor de verkoop van alle consumentenproducten en voor de distributie- en retail/e-tailkanalen.

Massimo is zijn carrière bij het bedrijf in 1999 begonnen bij Epson Italy waar hij is doorgegroeid tot Marketing Director in Italië en Head of Strategic Marketing voor de gehele EMEA-regio. In 2006 werd hij benoemd als Managing Director van Epson Italy, een functie die hij nog steeds vervult naast zijn taken als Vice President of Consumer Sales voor Epson Europe.

Voordat hij bij Epson kwam, werkte hij bij DuPont in de grafische vormgeving.

Massimo heeft in Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk gewoond. In zijn vrije tijd houdt hij van wandelen en lezen, daarnaast is hij actief vrijwilliger voor het Rode Kruis.

Adrian Clark

Vice President Business Sales, Epson Europe B.V.

Adrian Clark is verantwoordelijk voor de verkoop van alle zakelijke producten in de EMEA-regio. Voorafgaand aan deze functie was Adrian als Vice President bij Epson Europe verantwoordelijk voor de CISMEA-regio van Business Sales.

Adrian is in oktober 2012 begonnen bij Epson in de salesorganisatie in het Verenigd Koninkrijk. Hierna is hij doorgeschoven naar het Europese managementteam.

Voordat hij bij Epson kwam, werkte Adrian bij een aantal toonaangevende technologiebedrijven in de IT (Intel), telecom (Vodafone) en tv-/radiobranche (Panasonic) waar hij ervaring heeft opgedaan met directe en indirecte saleskanalen en sales- en marketingmanagement.

Adrian is zijn carrière gestart als Development and Pre-sales Engineer in de telecomsector na afronding van zijn studie in Electronic Engineering.

Adrian is getrouwd en heeft twee zonen, een tweeling, en houdt van vliegeren met stuntvliegers en klussen.

Epson Europe: Ons verhaal

Epson is zijn tijd altijd vooruit geweest. Letterlijk. Daiwa Kogyo Ltd. (later Seiko) werd in 1942 opgericht als kleine horlogefabriek en groeide uit tot de officiële tijdwaarnemer voor de Olympische Spelen in Tokio in 1964, waarbij het de resultaten van de atleten vastlegde en afdrukte.

MEER INFORMATIE

De geschiedenis van Epson

Epson heeft een lange weg afgelegd en ons bedrijf heeft daarbij vele technologieën als eerste geïntroduceerd. Dat is het resultaat van ons streven om voortdurend te vernieuwen en grenzen te verleggen. Dat hebben we in de afgelopen 50 jaar gedaan...en hiervoor zullen we ons ook in de toekomst blijven inzetten. Het is niet alleen onze ambitie: dat is onze missie.

MEER INFORMATIE