INNOVATIE DIE DE VERWACHTINGEN OVERTREFT

Epson-installatieprojectorreeks

Neem vandaag nog contact op

De toekomst van projectietechnologie bepalen

Succes in de veranderende wereld van visuele communicatie hangt af van projectoren die nog helderdere, pakkendere en creatievere beelden kunnen produceren op de grootste en meest geavanceerde locaties. Daarom werken we zo hard aan het ontwikkelen van innovatieve, veelzijdige projectoren die presentaties en beeldprojectie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Dankzij onze toewijding aan productkwaliteit, technologie, relatiebeheer, service en ondersteuning zijn wij al meer dan 14 jaar de marktleider op het gebied van projectoren1.

No.1 Epson World Leader in Projectors
3LCD
True Colours

De vereisten van het publiek overtreffen

Het moderne publiek heeft hoge verwachtingen. U kunt uw creativiteit bij grote evenementen en attracties nu de vrije loop laten met functies zoals staande en splitscreen-projectie, 360-graden installatie en projectie op vloeren, plafonds, hoeken en gebogen oppervlakken. Epson-projectoren bieden een slimme en effectieve oplossing, zowel voor het onderwijs en kunstgalerieën als digitale informatieborden en bedrijfsevenementen, en zijn geschikt voor gebruik als interne bedrijfsprojector en voor de verhuurmarkt.

Allesomvattende ondersteuning

Uw gemoedsrust is een van onze belangrijkste doelstellingen. Daarom bieden we niet alleen robuuste producten die lang meegaan, maar bieden we een breed assortiment aan service- en ondersteuningsopties voor uw projectoren, zodat u zich kunt richten op creatieve oplossingen en presentaties voor uw klanten en publiek. Onze standaardgarantie en het CoverPlus 365-pakket bieden een permanente, allesomvattende en praktische steun, waaronder pre-sales advies, doorlopende ondersteuning en toegang tot expertise.

Kwaliteit zit in ons DNA

Met onze voortdurende aandacht voor productiekwaliteit en ons oog voor elk designdetail maken we uw presentaties nog overtuigender. Ongeacht of uw keuze valt op een van onze populaire lampmodellen of een van de nieuwste laserprojectoren, u kunt rekenen op een kwaliteitsniveau waar onze concurrenten niet aan kunnen tippen.

Per definitie beter

Bied uw publiek een blik op de toekomst van projectie met de 4K-beeldverbeteringstechnologie5. Dankzij deze technologie kunt u 4K-content weergeven of Full HD 1080p-beelden digitaal opwaarderen naar een vrijwel verdubbelde resolutie door pixels diagonaal met 0,5 pixel te verschuiven. Hiermee biedt u de kijker een 4K-ervaring met verbeterde textuur en uitzonderlijke scherpte, helderheid en detail.

Pakkende, heldere kleuren dankzij 3LCD

Onze optische halfgeleiderengines met drie chips zorgen voor levendige en natuurgetrouwe beelden en bieden geoptimaliseerde witbalans en zwarte kleurafstemming voor naadloze blending. Een gelijke witte en gekleurde Colour Light Output betekent dat uw beelden niet alleen uiterst consistent zijn, maar ook drie keer helderder zijn dan die van DLP-projectoren met één chip2, en geen last hebben van het regenboogeffect.

Consistente prestaties

Stem de helderheid af op uw situatie met precieze afstelling in stappen van 1% en handhaaf een bepaald niveau van helderheid over een langere periode in de modus voor constante helderheid5. Dit is vooral nuttig in locaties als kunstgalerieën, waar een consistente en nauwkeurige projectie van de creatieve visie van de kunstenaar is vereist.

Consistent performance
Wider colour gamut

Breder kleurenspectrum

Bereik een drie keer hoger kleurenspectrum dan voor DLP-projectoren met één chip met de HTPS-panelen van Epson. Deze kerntechnologie levert levendigere kleuren met een nauwkeurigere kleurenreproductie. U kunt ook de tint, verzadiging en helderheid van elke kleur in het RGB- en CMY-kleurmodel aanpassen.

Baanbrekende projectortechnologie

Dankzij onze technologische innovaties kunt u beelden projecteren die een klasse beter zijn dan die van de concurrentie, en onze nieuwste laserprojectoren bieden een volgende baanbrekende stap voorwaarts op het gebied van helderheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Ongeacht uw behoeften en budget, u hebt nu de creatieve vrijheid om te vermaken en inspireren.

Breakthrough projector technology

FLEXIBELE 360-GRADEN INSTALLATIE

Verbeter uw presenteermogelijkheden met 360-graden installatie en projectie vanuit elke hoek zonder verlies van helderheid of beeldkwaliteit. Als u de projector vrijwel overal kunt installeren, in elke willekeurige stand, betekent dit dat u vloeren en plafonds kunt betrekken bij de projectie zodat u beelden kunt creëren op verrassende plekken die de aandacht van iedereen trekken.

INGEBOUWDE CAMERA

Met de innovatieve ingebouwde camera van onze laserprojectoren houdt u beelden consistent en beperkt u onderhoud tot een minimum. De camera detecteert schermen die met de jaren enigszins ongelijkmatig zijn geworden of verkleurd zijn en signaleert subtiele verschillen tussen meerdere projectoren en doet vervolgens de gewenste aanpassingen om te zorgen voor een vloeiende, nauwkeurige en gelijkmatige projectie.

GROTERE PROJECTIES

Panoramische en staande projectie zijn ideaal voor modeshows en productlanceringen. U kunt beelden van meerdere projectoren naadloos presenteren op één gigantisch scherm of via staande modus optimaal gebruikmaken van informatieborden en -displays. Edge-blending en schaalaanpassing zorgen dat elk beeld perfect wordt afgestemd wat betreft helderheid en kleur, zonder zichtbare voegen.

MEER AANSLUITMOGELIJKHEDEN

Een groot aantal manieren om verbinding te maken met apparaten, geheugenopslag en netwerken zorgt voor een eenvoudige installatie en integratie. Denk hierbij aan draadloze netwerkmogelijkheden en HDBaseT voor de bediening van Full HD-audio en -video van een afstand tot 100 meter met een categorie 5e-kabel, ideaal voor grote ruimten.

UW INSTELLINGEN OPSLAAN

We ontwerpen al onze projectoren met het doel om het presenteren zo probleemloos en eenvoudig mogelijk te maken, met een lensgeheugenfunctie waarmee u tot maximaal 10 instellingen kunt opslaan, waaronder lens-shiftpositie, scherpstelpositie en projectiegrootte. Hierdoor kunt u de projector eenvoudig aanpassen om deze af te stemmen op de beeldverhouding van uw content.

EENVOUDIGE BEDIENING

Dankzij functies zoals Epson EasyMP kunt u alle projectoren in een netwerk of via een webbrowser bewaken en bedienen en zo maximaal 1000 projectoren beheren. De meest recente modellen zijn voorzien van een nieuw ontwikkeld OSD-bedieningspaneel waarmee u de lenstoestand kunt weergeven op een smart device.

Lenzen die zijn afgestemd op uw visie

Kies de ideale lens voor uw presentatieomgeving uit een breed assortiment eenvoudig verwisselbare, gemotoriseerde opties die voor veel modellen geschikt zijn. U profiteert van optimale kwaliteit en veelzijdigheid en dankzij de lensopties is het ook eenvoudiger om een bestaande plafond- of wandmontage te gebruiken. Dankzij de ultrakorte projectieafstand zonder offset kunt u een beeld van 200 inch projecteren van een afstand van slechts 1,5 m, waardoor deze ideaal is voor gebruik in kleine ruimten.

LENZEN EN ACCESSOIRES KOPEN
Lenses

Epson-laserprojectoren

Breng uw visuele creativiteit naar het volgende niveau met onze adembenemende laserinstallatieprojectoren. Geniet van een ongekende beeldverwerkingskracht en de nieuwste exclusieve Epson-technologieën en imponeer uw publiek met grootschalige presentaties van de toekomst.

Transformeer de manier waarop uw doelgroep presentaties van bedrijven en het hoger onderwijs ervaart, en verander hun beleving van bezoekersattracties, museums en kunstgalerieën, prachtige digitale informatieborden in winkelcentra, bij sportevenementen en meer. Onze nieuwe laserprojectoren vormen het bewijs dat we onophoudelijk voortgang bereiken op het gebied van presenteren.

Koelsysteem

Een gecombineerd vloeistof- en luchtkoelingssysteem is meer dan doeltreffend om te voldoen aan de vereisten van een 3LCD-projector van 25.000 lumen.

LCD-panelen

Een nieuw ontwikkeld anorganische paneel van 1,43 inch zorgt voor betere lichtbestendigheid en staat garant voor een nog langere levensduur.

Laserbank

Dankzij de zeer krachtige laserdioden kan een uitstekende helderheid van 25.000 lumen worden bereikt.

Fosforwiel

Het anorganische fosforwiel verandert blauw laserlicht in geel licht en is ontworpen voor voldoende duurzaamheid om langdurig bestand te zijn tegen de krachtige uitvoer van een laserlichtbron.

Hoge betrouwbaarheid

Ons nieuw ontwikkelde anorganische fosforwiel heeft een superieure licht- en hittebestendigheid en biedt uitstekende betrouwbaarheid. Het werkt perfect in combinatie met onze anorganische LCD-panelen voor de productie van heldere, levendige beelden voor zeer lange tijd. U kunt vertrouwen op een lichtbron die 20.000 uur onderhoudsvrij is.

Dankzij onze projectoren kunt u ononderbroken werken, zelfs in stoffige en rokerige omgevingen, dankzij het speciale afdichtingssysteem van de EB-L25000U, dat zorgt voor optimale beeldkwaliteit en betrouwbaarheid.

WUXGA-standaardresolutie, 2000:1 standaard contrastverhouding

Anorganische 3LCD-schermen en fosforwiel

Eenvoudige installatie met gemotoriseerde lenzen en geheugenfunctie

Consistente beelden dankzij ingebouwde camera

Flexibel presenteren met 360-graden installatie

Lichtbron met 20.000 onderhoudsvrije gebruiksuren en filter met levensduur tot 30.000 uur

Optionele lens met ultrakorte projectieafstand (< 0,35:1)

Bewaken, aanpassen en bedienen via webbrowser of smart device

Synchronisatie van licht, audio en geprogrammeerde beeldreeksen met DMX-ArtNet

Aansluitmogelijkheden omvatten HDBaseT, HDMI, DVI en 3G SDI

EB-L12000Q

Een wereld vol mogelijkheden

Creëer indrukwekkende weergaven en levensechte omgevingen

Projectie zonder grenzen

EB-L1000-reeks

Een nieuw tijdperk van presenteren in breedbeeld

Projecteer probleemloos de prachtigste beelden en imponeer uw publiek in alle mogelijke locaties en evenementen met een ongekende flexibiliteit bij het presenteren. Vanwege de hoge betrouwbaarheid en omdat ze nauwelijks onderhoud vereisen, zijn deze projectoren geschikt om de zwaarste werkbelasting aan te kunnen.

  • Witte en gekleurde lichtopbrengst van 6000 tot 12.000 lumen
MEER INFORMATIE

Productassortiment

EB-L25000U

Een nieuw tijdperk van presenteren in breedbeeld

Creëer prachtige en grootschalige beelden op elke locatie met een baanbrekende combinatie van 25.000 lumen helderheid, schitterende afbeeldingen, uiterst hoge betrouwbaarheid en flexibele presentatieopties. Dit compacte en lichte model is ook zeer duurzaam en robuust. Uitgerust met een afgedichte optische eenheid voor optimale prestaties in stoffige of rokerige omgevingen en een gecombineerd vloeistofen luchtkoelingssysteem voor hogere betrouwbaarheid.

MEER INFORMATIE

Epson-lampprojectoren

Onze 3LCD-lamptechnologieën zijn al vele jaren toonaangevend in de branche. Ze bieden u de mogelijkheid om een nieuwe invulling te geven aan de manier waarop professionals in het bedrijfsleven en onderwijs met hun doelgroepen communiceren.

Epson-projectoren zijn essentieel geweest bij de overstap naar echt veelzijdige digitale communicatie, ongeacht of het gaat om collegezalen, auditoriums, kunstgalerieën of publiciteitsevenementen.

Geweldige projecties met een helderheid van maximaal 11.000 lumen en WUXGA-resolutie

Uitstekende kwaliteit dankzij de 4K-beeldverbeteringstechnologie, Epson Super Resolution, frame-interpolatie en Point- en Arch-correctie

Flexibel presenteren dankzij staande modus, splitscreen, edge blending bij meerdere afbeeldingen, correctie bij projectie op hoeken en gebogen oppervlakken en 360-graden installatie

Eenvoudig aan te sluiten, met opties zoals Wi-Fi, HDMI en HDBaseT

Een assortiment van verwisselbare en gemotoriseerde lenzen, waarvan veel met een geheugenfunctie

Optionele lens met korte projectieafstand voor gebruik in kleinere ruimten

Hoge betrouwbaarheid en eenvoudig onderhoud

Normbepalend

EB-5500-reeks

Deze probleemloze, flexibele en compacte installatieprojectoren voor grote ruimten produceren heldere en scherpe beelden in zakelijke en educatieve omgevingen. Keuze uit verschillende resoluties tot maximaal WUXGA, zeer eenvoudige installatie en bediening, flexibele functies waaronder splitscreen en extern beheer.

  • Witte en gekleurde lichtopbrengst van 5500 lumen
  • HDBaseT en schermspiegeling (niet beschikbaar op de EB-5510)
  • Resolutie van XGA tot WUXGA
MEER INFORMATIE

Innovatie voor grote ruimten

Maak optimaal en moeiteloos gebruik van de kracht van een installatieprojector. Onze projectoren bieden uitstekende projecties met geweldig eenvoudige installatie, functies en bediening. Onze robuuste en betrouwbare projectoren zijn ideaal voor permanente installaties, maar zijn ook verrassend compact. Dit betekent dat ze ook bijzonder geschikt zijn voor naadloze integratie op de drukke verhuurmarkt, met telkens andere presentatieruimten en gebruikers.

Samenwerkingsgericht presenteren

Meerdere gebruikers kunnen tegelijkertijd verbinding maken met een projector via EasyMP Multi-PC Projection, met weergave van maximaal vier gebruikersschermen tegelijkertijd. De splitscreen-functie biedt de mogelijkheid om beelden van twee verschillende bronnen naast elkaar te projecteren. Vergelijk informatie vanaf een afzonderlijke laptop of een Epson USB Visualizer voor de projectie van 3D-beelden.

Hoge betrouwbaarheid

De lamp en de filter zijn eenvoudig te vervangen, zodat onderhoud tot een minimum wordt beperkt en uw projecties langere tijd helder en scherp blijven.

Lenses
Lenses

Neem de controle in handen

Neem het heft in handen met Epson EasyMP-tools voor slimme presentaties, netwerk- en projectorbeheer, van bediening zonder pc en draadloos presenteren tot gecentraliseerde bediening van al uw projectoren.

Productassortiment

EB-Z10000U-reeks

Deze hoogwaardige lampprojectoren bieden uitzonderlijke presentatiemogelijkheden voor de installatie- en verhuurmarkt. Ze bieden een combinatie van kwaliteit, een selectie van modellen voor al uw behoeften en een reeks van functies die meerwaarde toevoegen, van edge blending tot Epson EasyMP.

  • Witte en gekleurde lichtopbrengst van 8200 tot 11.000 lumen
  • Resolutie van XGA tot WUXGA
MEER INFORMATIE

Innovatie voor grote ruimten

Maak optimaal en moeiteloos gebruik van de kracht van een installatieprojector. Onze projectoren bieden uitstekende projecties met geweldig eenvoudige installatie, functies en bediening. Onze robuuste en betrouwbare projectoren zijn ideaal voor permanente installaties, maar zijn ook verrassend compact. Dit betekent dat ze ook bijzonder geschikt zijn voor naadloze integratie op de drukke verhuurmarkt, met telkens andere presentatieruimten en gebruikers.

Samenwerkingsgericht presenteren

Meerdere gebruikers kunnen tegelijkertijd verbinding maken met een projector via EasyMP Multi-PC Projection, met weergave van maximaal vier gebruikersschermen tegelijkertijd. De splitscreen-functie biedt de mogelijkheid om beelden van twee verschillende bronnen naast elkaar te projecteren. Vergelijk informatie vanaf een afzonderlijke laptop of een Epson USB Visualizer voor de projectie van 3D-beelden.

Hoge betrouwbaarheid

De lamp en de filter zijn eenvoudig te vervangen, zodat onderhoud tot een minimum wordt beperkt en uw projecties langere tijd helder en scherp blijven.

Lenses
Lenses

Neem de controle in handen

Neem het heft in handen met Epson EasyMP-tools voor slimme presentaties, netwerk- en projectorbeheer, van bediening zonder pc en draadloos presenteren tot gecentraliseerde bediening van al uw projectoren.

Productassortiment

EB-G7000-reeks

Deze projectoren voldoen aan al uw behoeften wanneer u een grote presentatieruimte wilt transformeren met krachtige, professionele presentaties. Combineren hoogwaardige beeldkwaliteit en een reeks van resolutie-opties tot maximaal WUXGA met flexibele installatie, lensopties en probleemloos onderhoud.

  • Witte en gekleurde lichtopbrengst van 5500 tot 8000 lumen
  • Resolutie van XGA tot WUXGA
MEER INFORMATIE

Innovatie voor grote ruimten

Maak optimaal en moeiteloos gebruik van de kracht van een installatieprojector. Onze projectoren bieden uitstekende projecties met geweldig eenvoudige installatie, functies en bediening. Onze robuuste en betrouwbare projectoren zijn ideaal voor permanente installaties, maar zijn ook verrassend compact. Dit betekent dat ze ook bijzonder geschikt zijn voor naadloze integratie op de drukke verhuurmarkt, met telkens andere presentatieruimten en gebruikers.

Samenwerkingsgericht presenteren

Meerdere gebruikers kunnen tegelijkertijd verbinding maken met een projector via EasyMP Multi-PC Projection, met weergave van maximaal vier gebruikersschermen tegelijkertijd. De splitscreen-functie biedt de mogelijkheid om beelden van twee verschillende bronnen naast elkaar te projecteren. Vergelijk informatie vanaf een afzonderlijke laptop of een Epson USB Visualizer voor de projectie van 3D-beelden.

Hoge betrouwbaarheid

De lamp en de filter zijn eenvoudig te vervangen, zodat onderhoud tot een minimum wordt beperkt en uw projecties langere tijd helder en scherp blijven.

Lenses
Lenses

Neem de controle in handen

Neem het heft in handen met Epson EasyMP-tools voor slimme presentaties, netwerk- en projectorbeheer, van bediening zonder pc en draadloos presenteren tot gecentraliseerde bediening van al uw projectoren.

Productassortiment

Accessoires voor tal van toepassingen

Iedere omgeving en elke presentatie is anders. Daarom bieden wij een scala aan accessoires die aan al uw behoeften voldoen. Wij bieden onder andere filters, lampen, plafondmontages, schermen en lenzen, zodat u het projectorpakket eenvoudig aan uw omgeving of publiek kunt aanpassen.

EPSON-PROJECTORLENZEN

Pas uw installatieprojector aan met de optionele lenzen van Epson. De verschillende lenzen bieden u de mogelijkheid de beeldkwaliteit te optimaliseren voor een prijs die past binnen uw budget. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende throw-verhoudingen die aansluiten bij de verschillende locaties, schermformaten en projectorafstanden.

Optionele lenzen zijn beschikbaar voor de EB-G7000-reeks, EB-L1000-reeks, EB-L25000U- en EB-Z10000U-reeks.

HDBASET-ZENDER ELPHD01

Vergroot uw bereik nog verder met deze draadloze video/audio-extender. Deze is eenvoudig te installeren en heeft drie ingangen: HDMI, LAN en RS-232 voor aansluiting op een CAT-5/6-kabel.

MEER INFORMATIE

DRAADLOOS LAN-ADAPTER ELPAP10

Maak uw presentaties snel en veilig via een draadloze verbinding met EasyMP Network Projection of de Epson iProjection-app, met behulp van deze USB-adapter voor eenvoudige installatie.

MEER INFORMATIE

ORIGINELE EPSON-LAMPEN

Wees voor langere duur verzekerd van de beste, helderste en meest consistente beelden met originele Epson-lampen. Ze worden geproduceerd en verzonden op grond van een strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat garant staat voor de beste beeldkwaliteit, optimale betrouwbaarheid en minimaal onderhoud. Daarnaast profiteert u van de zekerheid van een doorlopende uitgebreide garantiedekking.

MEER INFORMATIE

PLAFONDMONTAGE

Zorg dat uw projector perfect past bij uw locatie en zorg voor een flexibele, veilige en beveiligde montage met onze op maat gemaakte plafondmontagebeugels. Plafondmontagebeugels zijn verkrijgbaar voor de EB-L1000-reeks en EB-G7000-reeks (ELPMB47, ELPMB48), EB-Z10000U-reeks (ELPMB25, ELPMB26) en EB-4000-reeks (ELPMB22, ELPMB30).

Lamp ELPLP93

Originele Epson-projectorlamp met ultrahoge efficiëntie.

MEER INFORMATIE

Betere, langdurige relaties

Door sterke klantrelaties te ontwikkelen kunnen wij u gerichte projectoroplossingen en de beste doorlopende service en ondersteuning bieden. De beste relaties werken in beide richtingen en daarom luisteren we naar onze klanten en het publiek van onze klanten en passen we vervolgens toe wat we hebben geleerd bij de ontwikkeling van toekomstige producten. Grote betrouwbaarheid wordt standaard geleverd, maar dankzij onze relatie kunnen we bouwen op ons succes en baanbrekende technologie blijven ontwikkelen voor onze bedrijven.

Uitgebreide ondersteuning

Onze optionele 365 CoverPlus-garantie biedt 24 uur per dag ondersteuning en dekt vrijwel elke eventualiteit. De doelstelling achter dit uitzonderlijke programma is dat u zonder onderbreking kunt blijven presenteren, en het omvat tal van voorzieningen, waaronder directe toegang tot goed opgeleide deskundigen en advies en assistentie vóór, tijdens en na de verkoop. Het programma biedt ook vervangende projectoren, lampen en filters voor on-site omruil, en on-site onderhoudstraining.

Krachtigere connecties

Dankzij onze grootschalige servicevoorziening kunnen wij bijzonder snel reageren en handelen mocht u ons nodig hebben. We werken zeer nauw samen met onze channelpartners, terwijl ons uitgebreide verkoopteam en speciale ondersteuningsteams voor eindgebruikers en ondernemingen u een omvangrijk netwerk bieden van contactpunten voor elk aspect van verkoop, service en advies.

Originele Epson-lampen

Originele Epson-lampen leveren hoge beeldhelderheid en uitstekende kleuren voor optimale prestaties en kwaliteit. De lampen worden geproduceerd en verzonden op grond van een strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat garant staat voor een lange en probleemloze levensduur.

Totale gemoedsrust

Met zijn standaardgaranties onderscheidt Epson zich eveneens van andere projectorfabrikanten, aangezien deze dekking bieden voor drie of vijf jaar (afhankelijk van het product), dan wel 20.000 gebruiksuren (wat het eerst het geval is)8.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Al onze projectoren zijn gebouwd voor langdurig gebruik en leveren vlekkeloze duurzame prestaties met een minimum aan onderhoud. Alle projectoronderdelen worden ontworpen en geproduceerd met uiterste zorgvuldigheid om een lange levensduur en eenvoudig onderhoud en vervangingsproces te waarborgen, van onze lasers (tot 56.000 uur) tot de geavanceerde filters (tot 30.000 uur).

1. De Epson-partner bepaalt wat uw zakelijke behoeften zijn

Onze partner helpt u bij het vaststellen van uw vereisten, het projectormodel en het aantal eenheden* dat u nodig hebt voor uw bedrijf.

2. De Epson-partner stelt de dekkingsovereenkomst op

Nadat hierover overeenstemming is bereikt, verwerkt onze partner uw aanvraag.

3. Uw projectoren worden geleverd en geïnstalleerd

Uw projectoren worden geleverd, ingesteld en geïnstalleerd op basis van uw zakelijke behoeften.

4. Registreer uw producten en vraag om het omruilpakket

Bel de Epson-helpdesk om uw projectoren te registreren en het omruilproduct aan te vragen.

5. Epson neemt contact met u op om afspraken over on-site training te maken

Epson neemt contact met u op om afspraken over on-site training voor preventief onderhoud te maken.

6. De omruilproducten worden u toegestuurd

De omruilprojector en, indien van toepassing, omruillamp en -filter worden rechtstreeks naar u verstuurd na voltooiing van een eventuele training.

7. Profiteer van doorlopende ondersteuning met CoverPlus365

U ontvangt 365 dagen per jaar doorlopende hulp en ondersteuning, waardoor uw uitvaltijd door onderhoud en reparatie tot een minimum beperkt blijft.

1. De Epson-partner bepaalt wat uw zakelijke behoeften zijn

2. De Epson-partner stelt de dekkingsovereenkomst op

3. Uw projectoren worden geleverd en geïnstalleerd

Onze partner helpt u bij het vaststellen van uw vereisten, het projectormodel en het aantal eenheden* dat u nodig hebt voor uw bedrijf.

Nadat hierover overeenstemming is bereikt, verwerkt onze partner uw aanvraag.

Uw projectoren worden geleverd, ingesteld en geïnstalleerd op basis van uw zakelijke behoeften.

4. Registreer uw producten en vraag om het omruilpakket

5. Epson neemt contact met u op om afspraken over on-site training te maken

Bel de Epson-helpdesk om uw projectoren te registreren en het omruilproduct aan te vragen.

Epson neemt contact met u op om afspraken over on-site training voor preventief onderhoud te maken.

6. De omruilproducten worden u toegestuurd

7. Profiteer van doorlopende ondersteuning met CoverPlus365

De omruilprojector en, indien van toepassing, omruillamp en -filter worden rechtstreeks naar u verstuurd na voltooiing van een eventuele training.

U ontvangt 365 dagen per jaar doorlopende hulp en ondersteuning, waardoor uw uitvaltijd door onderhoud en reparatie tot een minimum beperkt blijft.

CALCULATOR VOOR LENSAFSTAND

Zorg voor het perfecte beeld

Voor de ultieme thuisbioscoopervaring of projecties op grote schaal, is de juiste projectorlens cruciaal. De projectoren van Epson voeren de markt aan met innovatieve technologie, hoogwaardige beelden en goede prestaties.

LATEN WE AAN DE SLAG GAAN
PROJECTIEAFSTAND-CALCULATOR

Zorg voor het beste beeld

Ons hulpprogramma voor projectorinstallatie kan u helpen de perfecte combinatie van projectorafstand en schermformaat te vinden voor uw ruimte.

MEER INFORMATIE
TCO-CALCULATOR VOOR PROJECTOREN

De totale eigendomskosten van uw bedrijfsprojector verlagen

Zorg dat u niet te veel betaalt voor uw bedrijfsprojector. Gebruik onze gebruikskostencalculator om de kosten van uw Epson-projector te evalueren.

BESPAAR MET EPSON ECO

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over onze Pro AV-projectorreeks, vul dan hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

1 Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2015.

2 Kleurhelderheid (Colour Light Output) gemeten conform IDMS 15.4. Kleurhelderheid kan variëren, al naar gelang de gebruiksomstandigheden. Toonaangevende Epson 3LCD-projectoren voor bedrijven en het onderwijs vergeleken met toonaangevende DLP-projectoren met één chip, op basis van NPD-gegevens voor juni 2013 tot en met mei 2014 en gegevens van PMA Research voor het 1e t/m 3e kwartaal van 2013. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/clo of www.epson.be/clo.

3 Helderste 3LCD-projector met ingang van september 2016. Sommige lenzen met korte of ultra-lange projectieafstand kunnen geen 25.000 lumen produceren.

4 4De EB-L1505U/EB-L1500U is de eerste en enige WUXGA 3LCD-laserprojector van 12.000 lumen op de markt met ingang van december 2015.

5 Niet bij alle producten beschikbaar.

6 Niet alle garanties zijn beschikbaar in alle landen. Neem contact op met een Epson-vertegenwoordiger in uw regio.

7 Met ingang van september 2016.

8 Beschikbaar op de EB-L1100U, EB-L1200U, EB-L1300U en EB-L1405U.