DE ULTIEME THUISBIOSCOOP­ERVARING VOOR FILMFANATEN

Als wereldleider op het gebied van beeldtechnologie1, weten we hoe we een hoogwaardige beeldervaring moeten bieden. Daarom zult u versteld staan van onze nieuwste serie UHD-thuisbioscoopprojectoren met 4K-beeldverbetering, of u nu een filmliefhebber of sportfanaat bent2.

BROCHURE DOWNLOADEN

Erg geavanceerde, zeer innovatieve producten

Epson wordt al meer dan tien jaar beschouwd als wereldwijde marktleider op het gebied van projectoren1. In onze nieuwste serie geavanceerde projectoren wordt gebruikgemaakt van de meest vooraanstaande technologieën ter wereld om ervoor te zorgen dat ze een verbluffende thuisbioscoopervaring bieden.

Verander uw huiskamer in een ultieme thuisbioscoop

Maak uw huis tot het middelpunt van de actie met de thuisprojectoren van Epson. Maak het alledaagse bijzonder, of u nu uw favoriete sport of een klassieke film bekijkt, een boxset van een hitserie streamt of de nieuwste game speelt, zorg dat het een echt onvergetelijke ervaring wordt met een meer dan levensgroot geprojecteerd beeld. U kunt ieders aandacht vasthouden en gedenkwaardige momenten samen beleven met familie en vrienden.

Waarom zou u genoegen nemen met een 55-inch (140 cm) tv-scherm als u een beeld tot maximaal 300 inch (762 cm) kunt projecteren?

Filmliefhebbers kunnen hun favoriete films bekijken zoals de regisseur dit had bedoeld door de juiste beeldverhouding te selecteren. Onze premium-modellen2 kunnen tot 10 verschillende lensposities in het geheugen opslaan zodat de gebruiker met één druk op de knop probleemloos kan overschakelen tussen de verschillende beeldverhoudingen.

16:9 film op een scherm van 2,4:1
2,4:1 film op een scherm van 2,4:1

Flexibele installatie en totale helderheid onder alle lichtomstandigheden

Wij vinden dat de installatie van een projector eenvoudig moet zijn. U kunt onze projectoren dan ook vrijwel overal plaatsen. In een handomdraai hebt u een perfect aangepast beeld. Met onze optische zoom, verticale en horizontale lens-shift en keystone-correctie zult u onze projectoren snel en eenvoudig kunnen installeren. Onze premium-modellen2 zijn bovendien uitgerust met een gemotoriseerde zoom, scherpstelling en lens-shift voor nog meer flexibiliteit en gemak. Geniet van een breedbeeldweergave van 100 inch (254 cm) vanaf een afstand van slechts drie meter op elke lege muur of elk scherm.

De lichtomstandigheden veranderen vaak tijdens een film. Het is dus belangrijk dat uw projector de verschillende contrastniveaus kan bijhouden en voortdurend het beste beeld kan leveren. Onze projectoren voor home entertainment bieden een hoog dynamisch contrastniveau, in een contrastverhouding van maximaal 1.000.000:1. Gecombineerd met C2fine-schermen garandeert onze zeer effectieve automatische irisfunctie een optimaal contrast en helderheid in alle scènes, om zo 4K3 UHD-beelden volledig tot hun recht te laten komen, ongeacht of deze beelden nu licht of donker zijn.

Heldere, levendige projectie

Helder wit licht alleen is niet voldoende om de natuurgetrouwe kleuren die u elke dag ziet tot leven te brengen. De 3LCD-technologie van Epson-projectoren levert dan ook een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst (CLO). Daar waar fabrikanten van 1-chip DLP-projectoren van mening zijn dat zij de beeldkwaliteit kunnen verbeteren door alleen de helderheid van de witte lichtopbrengst van hun projectoren te verbeteren, zorgt Epson ervoor dat zijn projectoren een combinatie bieden van zowel helderheid als natuurgetrouwe kleuren om levensechte beelden te produceren. Waarom zou u genoegen nemen met een scherm vol doffe, vage en levenloze beelden? Ervaar de levendige en levensechte beelden met de projectoren van Epson, die zowel een even hoge kleurhelderheid bieden als de helderheid van wit licht.

MEER INFORMATIE

Ervaar 4K3-beeldverbetering2

Ontdek de beste manier om uw favoriete films te bekijken. De 4K3-beeldverbeteringstechnologie van Epson tilt uw visuele ervaring naar een geheel nieuw niveau. Met deze technologie kunt u de fijnste details weergeven en de meest genuanceerde patronen tot leven brengen. De verstelbare scherpte en detailversterking leveren de optimale kijkervaring - telkens opnieuw. Films worden nu getoond zoals het hoort, op de manier waarop de regisseur het had bedoeld2.

4K
Full HD
4K
Full HD
Full HD 4K

Belangrijkste kenmerken

Projector met lagere
contrastverhouding
Hoog dynamisch
contrastniveau

Hoog dynamisch bereik2

Bent u er klaar voor om de allernieuwste, meest geavanceerde technologie voor thuisbioscoopprojectoren te ontdekken? Een hoog dynamisch bereik zorgt voor de optimale visuele ervaring door de contrastverhouding te verhogen, waardoor een veel groter bereik ontstaat tussen de donkerste en lichtste delen van het scherm. Hierdoor krijgen beelden meer diepte en wordt u een onvoorstelbaar detailniveau geboden dat eerder niet mogelijk was. Maar dat is nog niet alles. Het verrijkt tevens kleuren, waardoor beelden natuurlijker maar toch intens weergegeven worden, en uiteindelijk meer indruk maken. Via HDR-ondersteuning kunt u nu profiteren van het meest recent beschikbare HDR-materiaal.

Zonder
Super Resolution
Met
Super Resolution

Super Resolution

De Super Resolution-technologie van Epson zorgt ervoor dat het beeld scherp en helder is, waar u ook naar kijkt. De projector is speciaal ontworpen om de wazige beelden te verminderen die ontstaan wanneer er wordt ingezoomd en vervolgens uitvergroot. Deze gebruikt hiervoor geavanceerde technologie om ieder frame in de film te verscherpen, waardoor dvd's en standard-definition content tot leven komen.

Geniet tot 11 jaar lang van entertainment4

Omdat de lampen een levensduur hebben van maximaal 7500 uur4, zou u de komende elf jaar elke dag een film kunnen bekijken zonder de lampen te hoeven vervangen. Epson-projectoren staan bekend om hun betrouwbaarheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ook maar een minuut mist van uw favoriete film, game of programma.

Zonder
Super Resolution
Met
Super Resolution

Vloeiendere snelle actiescènes in heldere en levensechte 4K3 UHD2

Dankzij de frame-interpolatietechnologie worden nieuwe frames ingevoegd tussen de oorspronkelijke, waardoor actiescènes nog vloeiender verlopen en beeldvervaging in actiescènes wordt beperkt. Hierdoor is het beeld nooit wazig en worden actiebeelden veel vloeiender en scherper weergegeven.

Extreem heldere 3D-kleuren

Dankzij de lichtverbeteringstechnologie wordt 3D-content veel scherper weergegeven dan met veel andere Full HD 3D-thuisbioscoopprojectoren. Dat komt doordat alle 3D-brillen met actieve sluiter meestal de helderheid verlagen wanneer ze van het ene naar het andere oog overschakelen. Maar door het verdubbelen van de snelheid van deze overschakeling zijn we erin geslaagd om het verlies van helderheid aanzienlijk te verlagen, waardoor een betere, scherpere, completere 3D-kijkervaring is ontstaan.

Geavanceerde Wireless HD

Geniet van 4K3 HD-beelden van optimale kwaliteit, zonder gedoe met snoeren en kabels met onze EH-TW9300W WirelessHD5-projector. Dit model biedt HDCP-compatibele overdracht zonder bufferen of drop-outs. U kunt zelfs naar de beelden van een tweede apparaat kijken met de draadloze beeld-in-beeld-modus en schakelen tussen maximaal vijf aangesloten HDMI-apparaten. De WirelessHD5-zender is daarnaast voorzien van een handige MHL®-poort6 waarmee u eenvoudig content van smartphones en tablets weergeeft.

Breng content vanaf smartphones en tablets tot leven

Content in supergroot formaat weergeven vanaf uw smartphone of tablet is mogelijk via de MHL6-verbinding (Mobile High-Definition Link). Sluit de projector aan en u kunt genieten van video's, afbeeldingen en games en deze eenvoudig projecteren vanaf ieder MHL-geschikt apparaat. Bovendien wordt uw smartphone of tablet ondertussen opgeladen. De afstandsbediening van de projector heeft de handige functie waarmee u kunt filteren welke content wordt ontvangen vanaf geschikte apparaten, zodat u altijd de volledige controle in handen houdt.

Kennismaking met het assortiment

Projectie met absolute helderheid

EH-TW9300

Voor een totaal meeslepende thuisbioscoopervaring combineren deze thuisbioscoopprojectoren, die UHD Blu-ray en HDR ondersteunen, de allernieuwste beeldtechnologieën om films tot leven te brengen met extra details. Zij bieden 4K3-beeldverbetering, waardoor de textuur en resolutie van het geprojecteerde scherm een nieuw niveau van finesse krijgen, ongeacht of standaard 4K-content wordt weergegeven of digitaal opgewaardeerde Full HD 1080p-content.

MEER INFORMATIE

EH-TW9300W

Dit leidt tot een optimale visuele ervaring met meer diepte, details en natuurlijke maar toch intense kleuren. Ze bieden een geweldige resolutie, helderheid en de diepste zwarttinten dankzij de uitzonderlijk hoge contrastverhouding van 1.000.000:1. Bovendien zorgen frame-interpolatie en detailversterking voor een scherpe, vloeiende beeldweergave. En voor al die mensen die geen gedoe meer willen hebben met kabels, biedt de EH-TW9300W WirelessHD5-connectiviteit met 4K-beeldverbetering.

MEER INFORMATIE
 • Ondersteuning voor hoog dynamisch bereik
 • Contrastverhouding van 1.000.000:1
 • Hoge witte en gekleurde lichtopbrengst van 2500 lumen
 • Kleurbeheer met ISF-certificering
 • 4K3-beeldverbeteringstechnologie
 • Frame-interpolatie in 2D- en 3D-modus
 • Super Resolution in 2D- en 3D-modus
 • Gemotoriseerde scherpstelling, zoom en lens-shift
 • 2,1x optische zoom en brede lens-shift
 • WirelessHD5 (alleen voor de EH-TW9300W)
 • MHL®-connectiviteit (Mobile High-Definition Link) voor het weergeven van content vanaf smartphones en tablets6 (alleen voor de EH-TW9300W)

Krachtige, maar betaalbare, projectie met 4K3-beeldverbetering

Deze uitstekende projector produceert superieure beelden voor een breed scala aan content tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is de projector in een handomdraai te installeren en kunnen gebruikers Full HD 1080p-content opwaarderen naar 4K3-resolutie. Dankzij de hoge contrastverhouding en helderheid biedt deze projector gegarandeerd een betere thuisbioscoopervaring.

MEER INFORMATIE
 • Contrastverhouding van 160.000:1
 • Hoge witte en gekleurde lichtopbrengst van 2300 lumen
 • 4K3-beeldverbeteringstechnologie
 • Super Resolution in 2D- en 3D-modus
 • Gemotoriseerde scherpstelling, zoom en lens-shift
 • 2,1x optische zoom en brede lens-shift

Een uitmuntende thuisbioscoopervaring

Laat u verrassen door de stralende helderheid van 2D en 3D, Full HD-projectie. De projector is voorzien van toonaangevende 3LCD-technologie en levert uitzonderlijk scherpe beelden, dankzij een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst. Hij is overal te installeren dankzij de verticale en horizontale lens-shift en Quick Corner-functie. Dankzij de lange levensduur van de lamp van zeven jaar4 en geruisloze ventilator, kunt u lekker achterover leunen en genieten van uw films.

MEER INFORMATIE
 • Contrastverhouding van 120.000:1
 • Hoge witte en gekleurde lichtopbrengst van 2700 lumen
 • 3D Full HD 1080p-technologie
 • Super Resolution in 2D- en 3D-modus
 • 1,6x optische zoom en brede lens-shift

Ongeëvenaarde flexibiliteit

Onze eerste Full HD thuisbioscoop-laserprojector met ultrakorte projectieafstand (UST) en 3LCD-technologie kan beelden tot 130 inch (330 cm) projecteren. Geniet van entertainment op een groot scherm zonder dat dit ten koste gaat van de stijl van uw interieur.

Een aan de wand bevestigd tv-scherm is altijd in het zicht, maar een geprojecteerd beeld verdwijnt in een oogwenk. Onze laserprojector met ultrakorte projectieafstand is geschikt voor montage vlakbij het weergave-oppervlak en kan snel worden geïnstalleerd, om een geweldig beeld te leveren zelfs in helderverlichte ruimten. Dankzij de lange levensduur van de laserlichtbron en uitgebreide garantie krijgt u waar voor geld.

MEER INFORMATIE
 • Contrastverhouding van 2.500.000:1
 • Hoge witte en gekleurde lichtopbrengst van 4000 lumen
 • Geniet de komende 10 jaar van uw favoriete content7
 • Kan worden gemonteerd vlakbij het weergave-oppervlak en beelden tot 130 inch (330 cm) projecteren.

Productreeks

 1. Enquête uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2015.
 2. EH-TW9300W, EH-TW9300 en EH-TW7300, alleen EH-LS10500.
 3. 4K-content wordt geleverd door gebruik te maken van pixelverschuiving. Elke pixel wordt 0,5 pixel diagonaal verschoven, waardoor de verticale en horizontale resolutie verdubbelt.
 4. Op basis van een filmlengte van 105 minuten met de projector in eco-modus.
 5. De WirelessHD-functie is beschikbaar in de 28 lidstaten van de EU en in Kroatië, IJsland, Noorwegen, Saudi-Arabië, Zwitserland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Kan worden gewijzigd. Neem contact op met uw plaatselijke Epson-verkoopkantoor voor informatie over beschikbaarheid in uw regio
 6. Ga naar www.mhlconsortium.org om de compatibiliteit van uw apparaat te controleren MHL, Mobile High-Definition Link en het MHL-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van MHL, LLC.
 7. Gebaseerd op het dagelijks bekijken van vijf uur content met de lamp ingesteld op Eco-modus