LASER-OPLOSSINGEN EN LASER-PROJECTORREEKS VAN EPSON

Superieure beeldkwaliteit en betrouwbaarheid

CONTACT OPNEMEN

Wij bepalen de toekomst van de laserprojectietechnologie

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Onze technologisch meest geavanceerde projectoren combineren 3LCD met een dubbele laserlichtbron en beschikken over een breed kleurenspectrum en een zeer hoge contrastverhouding voor briljante en levensechte kleuren en indrukwekkend diepe zwarttinten.

De combinatie van hoge helderheid, hoge resolutie en hoog contrast levert krachtige, levendige beelden op die hoge niveaus aan omgevingslicht kunnen doorstaan, zelfs in de grootste ruimten. Het gebruik van fosfor in onze lasertechnologie voegt een ongeëvenaarde mate van betrouwbaarheid toe, terwijl de totale bedrijfskosten aanzienlijk worden verminderd. Dankzij onze toewijding aan productkwaliteit, technologie, relatiebeheer, service en ondersteuning, zijn wij al meer dan 14 jaar1 marktleider op het gebied van projectoren.

Lees meer over onze laseroplossingen

Projectors for Large Venues

Projectoren voor grote ruimten

Creëer prachtige en grootschalige visuals op elke locatie met een baanbrekende combinatie van uitmuntende helderheid, scherpe beelden, uiterst hoge betrouwbaarheid en flexibele presentatieopties. De projectoren voor grote ruimten van Epson zijn uitermate duurzaam en robuust, maar verrassend compact en licht.

MEER INFORMATIE
Installation Projectors

Installatieprojectoren

Til uw visuele creativiteit naar het volgende niveau met onze adembenemende laserinstallatieprojectoren. Geniet van een ongekende beeldverwerkingskracht en de nieuwste exclusieve Epson-technologieën en imponeer uw publiek met grootschalige presentaties van de toekomst.

MEER INFORMATIE

Projectie zonder grenzen

Ons nieuw ontwikkelde anorganische fosforwiel heeft een superieure licht- en hittebestendigheid en biedt uitstekende betrouwbaarheid. Het werkt perfect in combinatie met onze anorganische LCD-panelen voor de productie van heldere, levendige beelden voor zeer lange tijd. U kunt dan ook vertrouwen op een lichtbron die 20.000 uur2 onderhoudsvrij is.

Koelsysteem

Een gecombineerd vloeistof- en luchtkoelingssysteem is meer dan doeltreffend om te voldoen aan de vereisten van een 3LCD-projector van 25.000 lumen.

LCD-panelen

Een nieuw ontwikkeld anorganisch paneel van 1,43 inch zorgt voor betere lichtbestendigheid en staat garant voor een nog langere levensduur.

Laserbank

Dankzij de zeer krachtige laserdioden kan een uitstekende helderheid van 25.000 lumen worden bereikt.

Fosforwiel

Het anorganische fosforwiel verandert blauw laserlicht in geel licht en is ontworpen voor voldoende duurzaamheid om langdurig bestand te zijn tegen de krachtige uitvoer van een laserlichtbron.

Uitstekende betrouwbaarheid

Maak kennis met de geavanceerde installatieprojectoren voor het grote scherm waar u echt van op aan kunt. Installatie en instelling verlopen moeiteloos, terwijl de levensduur van de laser (tot 56.000 uur) en de onderhoudscyclus van het filter (tot 30.000 uur) het onderhoud tot een minimum beperken.

Design your vision met Epson

Ontdek hoe u op elk oppervlak kunt projecteren met de Epson-projectoren voor grote ruimten.

BEKIJKEN

Lees meer over onze home cinema-laserprojectoren

Upgrade uw kijkgewoonten met lasertechnologie! De nieuwe lasertechnologie van Epson verandert niet alleen de manier waarop u naar uw favoriete films kijkt, maar de geavanceerde 4K-laserprojectie verbetert uw totale visuele ervaring.

MEER INFORMATIE

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over onze laserprojectorreeks, vul dan hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

1 Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2015.

2 Geschatte tijdsduur totdat de helderheid met 50% afneemt vanaf het moment van ingebruikname. Gemeten met versnellingstest bij aangenomen aanwezigheid van 0,04 - 0,20 mg/m3 aan fijnstof. Tijd is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en -omgevingen.