Scanners met invoer van losse vellen

Wat de eisen en behoeften van uw organisatie ook zijn,
Epson heeft de ideale scanner met invoer van losse vellen
voor het automatiseren van uw processen en het digitaliseren
van uw documenten.

OVERZICHTSKAART DOWNLOADEN Afspelen
0

Verhoog de productiviteit met onze scannerreeks met invoer van losse vellen

Epson-scanners met invoer van losse vellen zijn snel, betrouwbaar en veelzijdig en helpen u de productiviteit op de werkplek te verhogen. Organisaties in heel Europa beginnen zich te realiseren hoe belangrijk het is om hun document management processen te verbeteren. Verhoog uw efficiëntie door bestanden snel en eenvoudig te scannen, digitaliseren en delen.

Kies uw scanner

Uitstekende prestaties

De intelligente keuze voor zakelijk documentbeheer, zeer veelzijdig met hoogwaardige prestaties. Met de mogelijkheid om te scannen met snelheden tot 35 ppm/70 apm.

De scanners, die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven die grote hoeveelheden documenten verwerken, zoals juridische en boekhoudkundige ondernemingen, stellen u in staat snel grote aantallen documenten vast te leggen. Door de automatische papierinvoermodus kunnen op eenvoudige wijze zelfs de grootste documenten op diverse media worden gescand als één bestand.

Veelzijdig

Een optionele conversiekit voor flatbedscanners maakt het mogelijk zelfs de kleinste media (zoals postzegels) veilig te scannen zodat de documentintegriteit wordt gewaarborgd en alle documenten op één plaats kunnen worden gescand.

De conversiekit maakt het ook mogelijk paspoorten1, boeken, glanzende materialen en gebonden media te scannen.

Betrouwbaar

Intelligente functies zoals het actieve rollensysteem voor papierscheiding helpen vervelende dubbele documentinvoer voorkomen, zodat elk vel papier nauwkeurig wordt gescand en vastgelegd in de hoogste kwaliteit, dankzij de ingebouwde sensoren of handmatige invoer van papierlengtes.

Double Feed Detection Skip (detectie van dubbele invoer) betekent dat moeilijke materialen, zoals enveloppen of documenten met post-it notities, zonder risico met één druk op de knop kunnen worden gescand.

Connectiviteit

De geavanceerde compacte draadloze scanner met invoer van losse vellen levert een bijzonder flexibele scanervaring zodat documenten veilig kunnen worden vastgelegd. De aansluitmogelijkheden van de DS-570W omvatten USB 3.0 en 2.0, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, NFC, TWAIN, ISIS, WIA-drivers.

Technologie

Onze compacte scanners met invoer van losse vellen bieden u veelzijdigheid dankzij hun functies om verschillende formaten en soorten media te scannen. Maak PDF's, werk samen met collega's of sla kritieke bedrijfsgegevens op. U kunt onze scanners naadloos integreren in vrijwel elk document management systeem en workflowproces dankzij ondersteuning van WIA-, TWAIN- en ISIS-drivers. Bovendien kunt u bestanden onmiddellijk van een naam voorzien en automatisch laten afleveren op de juiste bestemming via functies voor barcodeherkenning en OCR via zones, die helpen bij het automatiseren van uw documentprocessen.

Netwerkfunctionaliteit

U kunt onze modellen met netwerkmogelijkheden eenvoudig integreren in uw systemen en workflows en toegewijde opdrachten ontwikkelen waarmee taken direct naar de juiste bestemming worden gestuurd. Dankzij Epson Document Capture Pro zijn deze bedrijfsscanners eenvoudig in uw document management systeem in te passen. Zo versnellen ze uw workflow en kunt u gescande gegevens opslaan, converteren en naar uw documentopslagsysteem versturen.

Verhoog de productiviteit met aanpasbare PushScan-functies vanaf het bedieningspaneel van de scanner, zoals scannen naar Microsoft SharePointTM en cloudservices.

Wi-Fi Direct-functionaliteit

Met de scansoftware van Epson kunnen gebruikers profiteren van Wi-Fi Direct om onze ondersteunde scanners draadloos te verbinden met elk bestaand netwerk. Dit vormt een ideale oplossing voor BYOD-omgevingen (Bring Your Own Device) en maakt het nog eenvoudiger om clouddiensten te gebruiken om al uw belangrijke zakelijke bestanden te scannen, op te slaan en te centraliseren, zodat uw personeel hier altijd toegang toe heeft, waar ze ook zijn en welk apparaat ze ook gebruiken. U kunt ook rechtstreeks scannen naar een e-mailadres of een andere printer die geschikt is voor Epson Connect.

Scan documenten rechtstreeks naar uw Android™-apparaat. U kunt een voorbeeld van de gescande gegevens bekijken en deze naar e-mail of rechtstreeks naar andere toepassingen verzenden, of naar clouddiensten als Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ en Microsoft® OneDrive.

Epson DocumentScan

Downloaden uit de App Store Downloaden uit Google play

Bekijk meer informatie over onze andere zakelijke scannerreeks

Mobiele scanners

Mobiele A4-scanners voor eenvoudig en efficiënt documentbeheer onderweg of in een compacte werkomgeving.

Meer informatie

Flatbedscanners

Maak een einde aan de papieroverlast en verbeter uw documentworkflow met deze reeks van betrouwbare en veelzijdige flatbedscanners.

Meer informatie

Contact Opnemen

Als u meer wilt weten over de Scanners met invoer van losse vellen, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

  1. Paspoorten kunnen worden gescand met behulp van de optionele conversiekit voor flatbedscanners.

OVERSLAAN

 
Sluiten

In een online winkel kopen

Sluiten

In een online winkel kopen

Sluiten

In een online winkel kopen

Contact Opnemen