UW DISPLAYS TOT LEVEN BRENGEN

Voeg beweging en leven toe aan uw retail-display of exposities

Brochure downloaden

Vervaag de lijn tussen verlichting en projectie

Creëer prachtige visuele displays en meeslepende omgevingen met de LightScene EV-100, de allernieuwste digitale signalisatie-oplossing. LightScene-laserprojectoren, die een afstemming bieden tussen verlichting en weergavetechnologie, boeien het publiek door tegelijkertijd te verlichten en te projecteren op vrijwel elk oppervlak of materiaal, waarbij zij gebruikmaken van dynamische, ervaringsgerichte inhoud voor digitale kunst, commerciële signalisatie en decoratietoepassingen.

 • Epson: World Leaders in Projectors (1)
 • 3LCD
 • True colours: Brighter, Vivid projection from Epson

Breng beweging en leven aan in retail-displays en exposities

De enige beperking is uw creativiteit. Zie hoe de LightScene EV-100 de ideeën van drie topontwerpers tot leven bracht.

BEKIJK DE FILM

 • Uitzonderlijke beeldkwaliteit

  Scherpe WXGA-resolutie en helderheid van 2000 lumen maakt deel uit van de technologie waarmee u met gemak prachtige stilstaande beelden of levensechte video kunt projecteren.

 • Complete flexibiliteit

  Het ontwerp met lage impact past in de meeste omgevingen en kan worden gebruikt in ruimten waar een normale projector gewoon niet geschikt zou zijn. Dit apparaat kan zelfs worden geïnstalleerd op een bestaande verlichtingstrack. Projecteer vanuit elke hoek, met inbegrip van staand of aan het plafond gemonteerd. Meerdere eenheden kunnen edge-blending bieden voor grotere displays.

 • Ongekende betrouwbaarheid

  Dankzij de garantie van vijf jaar of 20.000 uur, in combinatie met Epson's duurzame en betrouwbare anorganische fosforwieltechnologie, kunt u de LightScene EV-100 installeren waarna u er verder geen omkijken naar hebt.

Het potentieel realiseren

Oneindig veel mogelijkheden met een werkelijk intense ervaring. Zie hoe in de concepten van vier toonaangevende retail-ontwerpers gebruik wordt gemaakt van de LightScene EV-100 om fantastische effecten te realiseren waarmee zij de gebruiker naar de kern van de actie leiden.

 • Gezondheidsgrot

  Hardlopers kunnen virtueel naar verschillende locaties worden vervoerd door de projectie van vooraf opgenomen videobeelden van parkoersen op de oppervlakken rondom hun loopband.

  MEER INFORMATIE

 • Merkruimte op maat

  Dit concept is erop gericht een boeiende retailervaring naar het volgende niveau te tillen door de combinatie van motion graphics en projectiemapping op muren, producten en displaysokkels.

  MEER INFORMATIE

 • Onderdompeling in water

  Projectie op stof en het omringende vloeroppervlak simuleert stromend water, ter vervanging van traditionele afgedrukte afbeeldingen door digitale, bewegende content.

  MEER INFORMATIE

 • Interessante schaduw

  Bij dit concept wordt interactiviteit gecombineerd met een element van reactieve content, die zich aanpast aan individuele omgevingen voor de weergave van real-time informatie over dranken, speciale aanbiedingen en zelfs tafelreserveringen.

  MEER INFORMATIE

Heldere, flexibele HD-projectie

Breng elk display tot leven met scherpe WXGA-resolutie en helderheid van 2000 lumen.

Betrouwbaarheid zonder verder omkijken

De flexibele lasertechnologie van Epson biedt de EV-100 een enorme verscheidenheid aan opties voor bevestiging: het apparaat kan projecteren vanuit elke hoek en kan aan het plafond, staand of aan een verlichtingstrack worden gemonteerd, allemaal zonder specialistische installaties of instellingen. Het kan ook staande beelden projecteren, terwijl meerdere eenheden edge blending kunnen bieden voor grotere displays.

Een ontwerp met lage impact dat in elke omgeving past

De in zwart of wit verkrijgbare LightScene EV-100, met zijn strakke, geluidsarme ontwerp, is gemaakt om op te gaan in de achtergrond en biedt eenvoudige installatie en bediening.

Technische specificaties

Ontdek de technologie die de prestaties van de LightScene EV-100 ondersteunt

Scherpte en leesbaarheid

2.500.000:1 DYNAMISCHE CONTRASTVERHOUDING

Deze buitengewone contrastverhouding biedt uitzonderlijk diepe zwarttinten en heldere, levendige kleuren

3LCD

Schaalbaar schermformaat

LightScene EV-100-serie

30-133 inch In het oog springende projecties, eenvoudige leesbaarheid en uitstekende veelzijdigheid.

CONCURRENT

Spotlightmodus

Als verdere aanvulling op de flexibiliteit van de LightScene EV-100, maakt de spotlightmodus het mogelijk de eenheid te gebruiken als traditionele schijnwerper om producten te benadrukken en details weer te geven

Vijf jaar garantie

De laserlichtbron van het apparaat levert onderhoudsvrije prestaties gedurende 20.000 uur met een garantie van vijf jaar.

Uitgebreide aansluitmogelijkheden

HDMI, RJ-45, bekabelde en draadloze LAN-connectiviteit en een SD-kaartsleuf voor directe opslag en weergave van content als dat nodig is.

Assortiment bekijken

LightScene EV-100
Digitale verlichtingsprojector
LightScene EV-100
 • Discrete signage-projector De witte, visueel discrete behuizing valt totaal niet op
 • Scherpe, levendige projectie Helderheid van 2000 lumen en WXGA-resolutie met groot detail
 • Flexibele installatie Kan aan het plafond worden gemonteerd, op de vloer worden geplaatst of aan een verlichtingstrack worden bevestigd
 • Eenvoudig afspeellijsten laden Een afspeellijst kan vanaf een SD-kaart worden geladen zonder dat hiervoor een computer is vereist
 • Betrouwbaarheid zonder verder omkijken Duurzame Epson-technologie wordt ondersteund door een garantie van vijf jaar en 20.000 uur
Nu kopen
LightScene EV-105
Digitale verlichtingsprojector
LightScene EV-105
 • Discrete signage-projector De zwarte, visueel discrete behuizing valt totaal niet op
 • Scherpe, levendige projectie Helderheid van 2000 lumen en WXGA-resolutie met groot detail
 • Flexibele installatie Kan aan het plafond worden gemonteerd, op de vloer worden geplaatst of aan een verlichtingstrack worden bevestigd
 • Eenvoudig afspeellijsten laden Een afspeellijst kan vanaf een SD-kaart worden geladen zonder dat hiervoor een computer is vereist
 • Betrouwbaarheid zonder verder omkijken Duurzame Epson-technologie wordt ondersteund door een garantie van vijf jaar en 20.000 uur
Nu kopen

LASER-OPLOSSINGEN EN LASER-PROJECTORREEKS VAN EPSON

Superieure beeldkwaliteit en betrouwbaarheid

MEER INFORMATIE

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over de LightScene EV-100-serie, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

OPMERKINGEN OVER UW VEREISTEN
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

1 - Enquête uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2015.